משחק סופ"ש

b a b y s

New member
משחק סופ"ש

מועצת החכמים
עוד בימי קדם התכנסה מועצת החכמים לדון לייעץ להקשיב לעיתים סביב המדורה ובזמנים אחרים בהיכל מהודר ובסופ"ש זה מועצת החכמים שלכם מתכנסת במיוחד עבורכם
ההזמנות מוכנות וכל שנותר הוא לכתוב את שם הנמענים על המעטפות ניתנה לכם הזדמנות חד פעמית להזמין כל אדם(ודמות) שתרצו
את מי הייתם מזמינים למועצת החכמים הדמיונית שלכם
אין גבול לדימיון תוכלו להזמין דמות מהעבר מההווה מהעתיד מסרט מצויר או סופר מוכשר קיסר דגול או פוליטיקאי שנון ההחלטה ביד דימיונכם חשבו היטב מי יהיו חברי מועצת החכמים שתבחרו להזמין לשבת במועצה הדימיונית והכי אישית שלכם עצת חכמים שווה אוצר רשימת מועצת החכמים יוצאת לדרכה תנו חופש לדימיון ושרשרו להודעה זו את רשימת הנמענים(ות) שלכם(ן)

ואותו פורום מאיפה הוא גנב את זה ?

האם תוכל להצביע על מקור מסויים למשחק רשת ?! אין מקורות למשחק רשת שכן המקור אובד ברגע ששלושה אחרים מעבירים אותו למקומות אחרים וככה הלאה,עוד שלושה יעבירו אותו הלאה ועוד שלושה הלאה והמקור ? המקור אבד מזמן...

b a b y s

New member
גנבתי בלי בושה מפורום

"המכתב שלא נשלח" ודרך אגב, בדר"כ מציינת... שכחתי, קורה.. רוצה לתלות אותי בכיכר?

D a r k m a n72

New member
אומרים ש..

הגונב מגנב פטור , לא ?!
מועצת החכמים.. אממממ נושא מורכב תני לי לישון על זה הלילה

הוראות נוספות אם אפשר...

האם הנמענים אמורים להיות מתוך הפורום או שמא מכל רחבי הווירטואלי והריאלי ו/או בנוסף הטמבליזיוני ?! ומה בדיוק אמורה לעשות מועצת ה"חכמות" שאני ארכיב ?! הא ? הא ? הא ?

redrider

New member
אני הייתי מזמין

הבן אדם שכותב את ספרי ההסטוריה המודרנית בעוד 100 שנה ומבקש ממנו עותק. הייתי מזמין את בן גוריון ושואל אותו מה הוא אומר הייתי מזמין היטלר ורואה אותו מתבאס הייתי מזמין אריסטו רק כדי לשמוע אותו מדבר הייתי מזמין את מרקס ואת ניטשה מאותה הסיבה הייתי מזמין את ליאונרדו דה וינצ'י רק כדי לראות מי הוא הייתי מזמין את מרכיז דה סאד כדי להבין למה התכוון הייתי מזמין את אריאל שרון כדי לראות אומץ מה הוא הייתי מזמין את b a b y s כדי לראות טוסיק משגע

redrider

New member
אם מגיע אז מגיע לא ככה? ../images/Emo140.gif

חוץ מזה כבר הרבה זמן לא היה פה שרשור מעניין

מועצת החכמים שלי מונה מספר מצוצמצם

של חכמים. הראשון : ביל גייטס,כדי להיות חבר שלו אולי אני אזכה בכמה מליארדים בירושה. השני : אותו אדם שאמר בפעם ראשונה "יהיה בסדר" אותו אני רוצה לכסח במכות. השלישי והכי לא חביב :את הבנזונה הזה שכולם קוראים לו מרפי,זה שתמיד כשאנחנו רוצים משהו לא נמצא אותו וכשלא נצטרך אותו הוא יצוץ לנו מול העיניים.זה שהכניס לנו לחיים חוק שפשוט בכל פעם שנתקלים בו רוצים לרצוח אותו. אז כן מרפי,אני רוצה להרוג אותו לפני שהוא יחליט על החוק הזה. וזהו בינתיים. טוב נו אולי את אפרת רייטן,להגשים איזו פנטזיית נעורים

למעלה