משחק נחמד.. =]

LilTink

New member
הממ.. ../images/Emo12.gif

ספר: מישהו לרוץ איתו, אני חושבת. סרט: א יודעת, בקושי רואה סרטים
תכנית: המ. פרוייקט מסלול.
בנאדם: לא יודעת, מישהו שאני אוכל לדבר איתו על הכל. עוד לא מצאתי אחד כזה. דיסק: 3 Doors Down. לייק. דה.

R o n 2 5 6

New member
נחמד

ספר:האמת שיש הרבה.לא יודע להחליט. סרט:הטרילוגיה של ספיידרמן(בהנחה שאני אתקע על האי הזה בקיץ הנוכחי. אוכל:פיצה תוכנית[כל התוכנית]:אבודים(אף פעם לא ראיתי את זה,ואני מניח שאוכל להזדהות עם הדמויות באותו רגע,ואולי ללמוד דבר או שניים על החיים באי
) בנאדם מסויים
דיסק[מוזיקה כע]:קית' ג'ארט

../images/Emo13.gif

ספר: המממ.. סרט: סיפור אהבה בלתי נשכח אוכל: קוסקוס תוכנית[כל התוכנית]: בובסופוג
בנאדם מסויים: *** דיסק[מוזיקה כע]: רד הוט צ'ילי פפרז!

חצילע

New member
ממ.

ספר: מממ. המקרה המוזר, פשוט כי ממש אהבתי אותו. ומישהו לרוץ איתו. סרט:אמ, לא יודעת. אוכל:שוקולד.
תוכנית[כל התוכנית]:פרוייקט מסלול. בנאדם מסויים:לא נעים לרשום פה, חצי מהביצפר שלי פה, באמשלי. דיסק[מוזיקה כע]:מה, אחד? אני לא יכולה.;;;

FartherAway

New member
../images/Emo185.gif הנני כאן!

ספר: הסיפור שאינו נגמר
סרט: החיים יפים
או היפה והחיה, אני עוד מתלבט
אוכל: שוקו
לא צריך אוכל, רק שוקו תוכנית[כל התוכנית]: אף תוכנית
בנאדם מסויים: לא עניינכם D:::ףףף דיסק[מוזיקה כע]: Blue של ג'וני מיטשל
אחח, היא גאונה. כןכן מדגישומטיק וכל החרא הזה

eva133

New member
עונה../images/Emo9.gif

ספר: רודף העפיפונים סרט: שרק
אוכל:אמ.. ספגטי
תוכנית[כל התוכנית]:ים של סודות בנאדם מסויים: ידיד טוב שלי דיסק[מוזיקה כע]: אמ.. אוסף השירים שיש לי בתיקיה במחשב

yaelhr

New member
../images/Emo210.gifאיבודדD:

ספר: הממ. בטח העולם על פי גארפ. ארוך ומעניין. D: סרט: יו. רק אחד? החיים יפים, בשביל לצחוק ולבכות גם יחד. מה, חבל לבזבז רק על ז'אנר אחד.
אוכל: מלאמלאמלא תותים. אבל הם בטח ירקבו מהר. אז מלאמלא פחיות שימוריםD: תוכנית[כל התוכנית]: כל הפרקים של חברים. דה=\ בנאדם מסויים: יו. אמא:| סתם לא. אף אחד. אם כבר אי בודד אז לבד:X דיסק [מוזיקה כע]: זה קשה
כנראה שאת האוסף הכפול של לד זפלין, של השנים המוקדמות והמאוחרות. אבל מה אני יודעת;[

assafein

New member
...

ספר: תנ"ך. סרט: משפחת סופר על
אוכל: סטקים... המון סטקים תוכנית[כל התוכנית]: הכל חוץ מהיפים והאמיצים, למרות שזה יעביר לי תזמן הכי מהר
בנאדם מסויים: איזה שהוא דייג.. לא משנה מי... דיסק[מוזיקה כע]: מוזיקה ברזילאית...

Gadook

New member
ממ...

ספר: עולם חדש מופלא- אלדוס האקסלי סרט: רובין הוד גברים בגעטקס!! אוכל: נודלס
תוכנית: ורוניקה מארס
בנאדם: לא עולה לי אף אחד.. דיסק: John Mayer- Room for squares

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifטיהי

ספר:ה"פ כולם סרט:כנ"ל?
אוכל:שוקולד ועוגיות תוכנית[כל התוכנית]:לא רואה טיוי אבל תוכניות נוסטלגיה בנאדם מסויים:ג'נע <חברה שלי שעזבה לקנדה
> דיסק[מוזיקה כע]:Oasis

scarlet moon

New member
טילילי

ספר: הארי פוטר! אחד מהם, לא חשוב איזה
סרט: קשה... נמ.. כל אחד מסרטי טים ברטון הייתי לוקחת בעיקרון, אבל נראה לי המספריים של אדוארד אוכל:עוף בטריאקיD: תוכנית[כל התוכנית]: חברים
בנאדם מסויים: או אחותי או יעלוללי דיסק[מוזיקה כע]: within temptatiom- the silent force

noyy

New member
../images/Emo28.gifמתאים לי אי בודד עכשיו

ספר: ספר אחד מהספרים שאני דוחה את הקריאה שלהם בכמה חודשים.. סרט: החיים יפים
אוכל: אמממ נראה לי שאורז תוכנית[כל התוכנית]: סאות' פארק בנאדם מסויים: בעלי דיסק[מוזיקה כע]: מייק ברנט? אבבא? פוליקר? לא יודעת זה קשה

shiri li

New member
טוב.

ספר: ספר בישול :D סרט: הבלתי משוחדים אוכל: שוקולדדדדדד תוכנית[כל התוכנית]: חברים/סיינפלד.. .אולי סיינפלד כי לא ראיתי הרבה בכלל, וחברים כבר ראיתי את כל הפרקים... בנאדם מסויים: אין מישו ספציפי... רצוי ממין זכר, ושיהיה מגניב! :) דיסק[מוזיקה כע]: אוסף שלי. :)

למעלה