משחק נחמד.. =]

galileho

New member
משחק נחמד.. =]

מה הייתם לוקחים לאי בודד? בכל קטגוריה מותר דבר אחד בלבד. ספר: סרט: אוכל: תוכנית[כל התוכנית]: בנאדם מסויים: דיסק[מוזיקה כע]:

זונע

New member
תשובות

ספר: 10 עצות לברוח מאי בודד סרט: אפקט הפרפר אוכל: הרים של פיצה תוכנית[כל התוכנית]: כל העונות של חברים יהיו אחלה דרך להעביר תזמן... בנאדם מסויים:
דיסק[מוזיקה כע]: Tenacious D-The pick of destiny, הדיסק החדש שלהם שהוא ממש בן זונה

Angel On Earth

New member
עונה ../images/Emo13.gif:

ספר:ווינטר בלו סרט:סיפור אהבה אוכל:ניוקיס! תוכנית[כל התוכנית]:השמינייה
בנאדם מסויים:מממ...לא דעת... דיסק[מוזיקה כע]:דין דין אביב

My Dark Dream

New member
me me me

ספר:התפסן בשדה השיפון סרט:שודדי הקאריביים אוכל:שוקולד|מואהב| תוכנית[כל התוכנית]:אבודים בנאדם מסויים:יעלו!!
דיסק[מוזיקה כע]:Ten של Pearl Jam

התפסן בשדה השיפון?

וואלה? אני לומד את זה באנגלית... יש מצב להסבר על פרקים אחד עד חמש?

זונע

New member
מה אתה מזלזל

גם אני עשיתי(ואמור לעשות גם השנה) עבודה על הספר הזה אין על גוגל בדברים האלה.

P i x i e s

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo204.gif

ספר: המממ. לא יודעת. ספר ממש ארוך אבל מעניין. P: סרט: אחוות הג'ינס. בחיים לא ימאס לי. אוכל: פיצות או ספגטי תוכנית[כל התוכנית]: אחיות או לא להיות!
בנאדם מסויים: כאן זה ישאר חסוי.
דיסק[מוזיקה כע]: דיסק MP3 (ז"א, מלא שירים) עם כלללל השירים שאני אוהבת. או את הקובץ הזה של גלגל"צ. P:

Rose131

New member
אר

ספר:הארי פוטר סרט:מולאן רוז' אוכל:פיצה תוכנית[כל התוכנית]:אנג'ל בנאדם מסויים:לאעניינכם דיסק[מוזיקה כע]:וואו. אמ. לאדעת
יש הרבה

Under the GUN

New member
לא צריך, אל תעני במסן

ספר: הטרילוגיה של חומריו האפלים, אם רק אחד מהם אז את משקפת הענבר סרט: כל סרט דיסני יתקבל בברכה אוכל: המבורגר תוכנית[כל התוכנית]: חברים בנאדם מסויים: אווו.. אולי היא קוראת פה אז אני לא יכול לכתוב דיסק[מוזיקה כע]: נו, את מכל האנשים לא יכול לנחש
? אמינם...

MoonyAvFreak

New member
אניאני

ספר: אני לא מהאנשים שאוהבים ספרים סרט:איך אני אראה סרט בלי טלויזיה? ואם כן היה לי אז הייתי לוקחת את שודודי הקריבים 1 אוכל: עץ תפוחים תוכנית[כל התוכנית]: CSI בנאדם מסויים: לא בנאדם...החתולה שלי דיסק[מוזיקה כע]: MP3? אולי את הדיסק של TBS

המממ

ספר: וידוי סרט: טיטאניק
או שזה בעצם מדכא. הייתי לוקחת ילדות רעות אוכל: שוקולדדדדד תוכנית[כל התוכנית]: CSI כי אני אל יכולה לחיות בלי זה... בנאדם מסויים:
דיסק[מוזיקה כע]: אנקור של אמינם |רולזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז|או דה אופן דור של אוונסנס

וואו שאלות קשות

ספר: משהו ארוך סרט: הטינה 2 [כי אני צריך לראות את זה...] אוכל: במבה תוכנית[כל התוכנית]: מכושפות בנאדם מסויים: אין לי שמוץ דיסק[מוזיקה כע]: את הplaylist שלי..

Double U

New member
לאי בודד הייתי לוקח...

ספר: דיו חיוור/הרלן קובן סרט: צלילי המוסיקה אוכל: רביולי! תוכנית[כל התוכנית]: השמיניה
בנאדם מסויים: אממ דיסק[מוזיקה כע]: אלבום הזהב של אבבא

B a m b o o k

New member
ניפניפ

ספר: מישהו לרוץ איתו סרט: חלון סודי או שודדי הקרייבים אוכל: שוקולד תוכנית[כל התוכנית]: הפיג'מות בנאדם מסויים: לא יכולה לבחור... דיסק[מוזיקה כע]: אממ צרוב עם כל הדיסקים המקוריים שיש לי

למעלה