משחק נחמד...

משחק נחמד...

ולא זה לא משחק כמו שאתם חושבים! זה משחק נחמד שראיתי בפורום אחר- נגיד אומרים: מי יותר שווה? פיקולו או טאורה? אז מישהו נגיד כותב את מה שהוא חושב וכותב מי יותר שווה- והוא אומר שתי סוסים שהוא רוצה, או מדריכים. בואו ננסה...

ברור שטאורה ../images/Emo3.gif

חחחחחחחח מיסי מדהימה והכל אבל זה לא משחק פיירי כל כך כי כל אחד יחשוב שהסוס שלו יותר טוב...

נכון! כל אחד מתחרה במקצה אחר

ולכל אחד יש יותר או פחות ניסיון ושלא התחיל להשוות עם סוסי הווסטרן והאינגליש בואו נפסיק אצ המשחק הזה עכשיו

i love rama

New member
אני בעד....זה יגרום לסכסוכים..../images/Emo45.gif

ומריבות!! עדיף להפסיק!!

בואו נלך רק על

סוסים! שלא יתחילו להתבלבל פהה אבל זה גם לא משחק נחמד כי יש פה מלא אנשים שבריבים ושונאים אחד תשני ואת יודעת טוב מאוד שאם אחד יראה שכתבו על הסוס שלו משו הוא יחטוף קריזה ושוב הפורום עולה באש אז אני חושבת שכדאי לשקול שנית את העיניין!

אז פשוט נעשה על סוסים מוכרים...

שהם לא מחוות הקיסר או ממי שלא רוצה! מה מעליב בזה? לכל אחד יש דעה... אז לא נעשה על הסוסים שלכם, ולדעתי מיסי מקסימה! ועכשיו לשאלה? מי יותר שווה? פוצ'יני או אקונה? ולדעתי איקס יותר שווה, אבל נפו גם מהמם.... ומאמי!

לסתיו לכולם...

אז פשוט נפסיק לעשות את זה על סוסים פרטיים או על אורוות שלא רוצים! לא נעשה את זה על סוסים פרטיים ששייכים פה למישהו...

טוי בוי

New member
ברור שטורבריד

מה יותר שווה פוני או סוס גדול? לדעתי אפשר פשוט על כל מה שקשור בסוסים חוץ מ.... מה יותר שווה ווסטרן או אינגלי לא עושים מה יותר שווה קפיצות או דרסאג' לא עושים ומי יותר שווה רק סוסים שאתם מרשים! חוץ מזה על הכול!

סוס גדול!!

מה יותר שווה סוס שחור חלק או סוס מנוקד שחור לבן(כמו דלמטי!!) לפי דעתי שניהם ממש שוים אני לא יודעת לבחור החלום שלי זה סוס מנוקד כזהה

למעלה