משחק נחמד!

amitooshacham

New member
תוצאות..

עונה ראשונה ריצ´רד:7 קולין:6 רודי:5 קלי:5 ג´נה:4 גרטשן:2 ג´רבס:2 סוזן:1 שון:2- עונה שניה קולבי:8 אליזבת:6 מייק:5 אמבר:5 רוג´ר:4 טינה:4 ג´ף:2 ג´רי:2- עונה שלישית קלי:16 איתן:9 טום:7 ברנדון:2 קלרנס:1 לינדסי:1- קים ג.:1- לקס:3- עונה רביעית ג´ינה:8 שון:5 וספיה:4 קת´י:4 הנטר:3 תמי:3 פסקל:2 רוב:2 ג´ון:1 גבריאל:1 זואי:1- נליה:2- השורדת הכי טובה: קלי, עונה שלישית השורד הכי טוב: איתן, עונה שלישית השורד הכי גרוע: לקס, עונה שלישית העליה הגבוהה: רודי, עונה ראשונה. עלה שלושה מקומות הירידה הגבוהה: קלי, עונה ראשונה. ירדה שלושה מקומות

amitooshacham

New member
תוצאות..

עונה ראשונה ריצ´רד:7 קולין:6 רודי:5 קלי:5 ג´נה:4 גרטשן:2 ג´רבס:2 סוזן:1 שון:2- עונה שניה קולבי:8 אליזבת:6 מייק:5 אמבר:5 רוג´ר:4 טינה:4 ג´ף:2 ג´רי:2- עונה שלישית קלי:16 איתן:9 טום:7 ברנדון:2 קלרנס:1 לינדסי:1- קים ג.:1- לקס:3- עונה רביעית ג´ינה:8 שון:5 וספיה:4 קת´י:4 הנטר:3 תמי:3 פסקל:2 רוב:2 ג´ון:1 גבריאל:1 זואי:1- נליה:2- השורדת הכי טובה: קלי, עונה שלישית השורד הכי טוב: איתן, עונה שלישית השורד הכי גרוע: לקס, עונה שלישית העליה הגבוהה: רודי, עונה ראשונה. עלה שלושה מקומות הירידה הגבוהה: קלי, עונה ראשונה. ירדה שלושה מקומות

amitooshacham

New member
משחק נחמד!

אחרי שהסתיימו להן ארבע עונות של הישרדות - מי היו הכי אהובים עליכם? כל אחד בפורום צריך לדרג שלושה שורדים מכל עונה, לפי מקומות ראשון שני ושלישי. בבקשה לא לדרג מעונה חמישית, כדי לא להרוס את המשחק... מקום ראשון זוכה בשלוש נקודות, מקום שני בשתי נקודות ומקום שלישי בנקודה אחת. אחרי שדירגתם שלושה מכל עונה, תרשמו למי הייתם רוצים להוריד נקודה. שורד אחד מכל עונה. בסוף נחשב את סך כל הנקודות של כולם ונראה מי הוא השורד האהוב מכולם, ומי השנוא מכולם! אצלי זה הולך ככה: עונה ראשונה מקום 1 - קלי. הייתה צריכה לעוף אבל זכתה בהמון חסינויות והצילה את עצמה. מקום 2 - ריצ´רד. הראה לכולם מה זה הישרדות. מקום 3 - סוזן. על הנאום. עונה שניה מקום 1 - קולבי. החסינויות! מקום 2 - טינה. הלכה עד הסוף וניצחה. מקום 3 - מייק. יכל לנצח לדעתי אם לא היה נשרף. עונה שלישית מקום 1 - קלי. הייתה קורבן למעשה שלא עשתה. מקום 2 - איתן. מתחת לרדאר ניצח את כולם. מקום 3 - קים ג. למרות הגיל שלה, הגיעה למקום 2! עונה רביעית מקום 1 - וספיה. אסטרטגיה נכונה שעבדה טוב. מקום 2 - פסקל. שיחק משחק יפה בלי שקרים. מקום 3 - ג´ינה. עפה רק בגלל שהשבט שלה הפסיד. יכלה להגיע רחוק. הורדות עונה ראשונה - שון. אטרטגיה גרועה! עונה שניה - ניק. משעמם. עונה שלישית - לקס. שנוא על כולם. עונה רביעית - ג´ון. למה גילית את כל הברית שלך?

Boran

New member
אוקי.....

עונה ראשונה: מקום 1- ריצ´. מקום 2- רודי. על הנאמנות, הברית, והאיש פשוט כלי. מקום 3- קלי. עונה שניה: מקום 1- קולבי מקום 2- אמבר, הבחורה הכי פצצה שהישרדות ידעה אי פעם. מקום 3- מייק. עונה שלישית: מקום 1- קלי מקום 2- טום מקום 3- קלרנס. עונה רביעית: מקום 1- קאת´י. מקום 2- ג´ון. כן כן, ג´ון. מקום 3- ג´ינה. עונה חמישית: מקום 1- ליסה מקום 2- דניאל מקום 3- איימי (או ג´וש) (אל תדאגו, אין אנשים כאלה בהישרדות 5, אבל עמית יודע על מה אני מדבר
) להוריד נקודות: עונה ראשונה- סוזן. what was that all about, daw? עונה שניה- ניק ניק ניק. עונה שלישית- קים ג´ונסון- שזיף בגימלאות. עונה רביעית- וספיה. עונה חמישית- ג´רי (כנ"ל כמו מה שכתבתי למעלה)

14מתן

New member
שלי...

עונה ראשונה ג´נה קלי סו עונה שניה אליזבת´ רוג´ר מייק עונה שלישית קלי טום אית´ן עונה רביעית וספיה שון ג´ינה המעצבנים רודי קולבי לקס נליה

ofofofof

New member
הבחירה שלי....

עונה 1: 1. קולין 2. גרטשן 3. ג´נה הבנים בהישרדות 1 לא היו טובים.... עונה 2: 1. אליזבת´ 2. רוג´ר 3. קולבי עונה 3: 1. קלי 2. איתן 3. טום עונה 4: 1. ג´ינה 2. שון 3. גבריאל השנואים: עונה 1 - סוזן עונה 2 - ג´רי עונה 3 - לקס עונה 4 - זואי אופיר
(עוד שבוע אני נוסע לסקי - פעם ראשונה) נ.ב. - ירון, גם אני מכיר את אח גדול 3 (ביג ברודר, ואתה רוצה שגם אני ארשום מה אני חושב?)

amitooshacham

New member
תוצאות ביניים

עונה ראשונה קלי:6 ריצ´רד:5 ג´נה:4 קולין:3 גרטשן:2 רודי:1 שון:1- עונה שניה קולבי:6 אליזבת´:6 רוג´ר:4 מייק:3 טינה:2 אמבר:2 ג´רי:1- ניק:2- עונה שלישית קלי:12 איתן:5 טום:5 קלרנס:1 לקס:3- עונה רביעית ג´ינה:6 וספיה:5 שון:4 קת´י:3 פסקל:2 ג´ון:1 גבריאל:1 נליה:1- זואי:1- השורדת הטובה ביותר: קלי, מהעונה השלישית השורד הגרוע ביותר: לקס, מהעונה השלישית המנצח עם הכי פחות נקודות: טינה - 2 נקודות

mayjen

New member
ולפי דעתי........../images/Emo13.gif

עונה ראשונה: 1. רודי- הוא כזה מותק:) 2. ריצ´ארד 3. סוזן עונה שניה: 1. טינה 2. קולבי 3. מייק- מסכנצ´יק... עונה שלישית: 1. איתן- היה ממש חמוד לאורך כל המשחק 2. ברנדון- הוא מצחיקול:) 3. קלי עונה רביעית: 1. האנטר- בנאדם חכם שנתקע בקבוצה של סתומים 2. ג´ינה- כנ"ל 3. קתי- פשוט מותק:) חבל שהיא לא זכתה הורדות ל- 1. קלי 2. ג´רי 3. לינסדי 4. נליה וירון...הרגת אותי עכשיו...חחחחחחחחחח:))) שזיף בגימלאות...

אוֹסי א

New member
סחתיש על היוזמה..../images/Emo13.gif

אין לי זמן לחשוב על זה עכשיו, אז אני אעשה את זה כשיהיה לי.. אבל שיהיה לכולנו בוקר טוב!

ליאת 17

New member
אז ככה:

עונה 1: קולין ג´נה קלי עונה 2: אליזבת קולבי טינה עונה 3: קים פ קלי ברנדון עונה 4: ג´ינה גבריאל תמי לא אהבתי: רודי, קית´, לקס, וספיה

eladfr

New member
לפי דעתי...

הדירוג שלי: עונה ראשונה: 1. קולין 2. ג´נה 3. קלי הורדה: רודי עונה שניה: 1. ג´רי 2. אמבר 3. אליזבת´ הורדה: רוג´ר עונה שלישית: 1. לינדזי 2. אית´ן 3. קים פ. הורדה: פרנק עונה רביעית: 1. קת´י 2. ג´ינה 3. רוב מבוסטון הורדה: שון

אוֹסי א

New member
והדירוג שלי:

עונה ראשונה: ג´נה קולין קלי עונה שנייה: קולבי ג´ף רוג´ר עונה שלישית: אית´ן קלי לקס עונה רביעית: (עונה קשה, פויה של שורדים) ג´ון קת´י פסקל למי להוריד: 1- ג´רבס (cowwws) 2- ג´רי (bitch) 3- פרנק (..) 4- רוב (
) בוקר טוב!

הדירוג שלי....

עונה ראשונה: קלי קולין ריץ´ (תחמן תחמן אבל זכה...) עונה 2: ג´ף מייק טינה עונה 3: קלי איתן קים הקטנה עונה 4: ק´תי פסקל תמי (על הנאום!!!) להוריד: 1-ג´רבס(כמו אוסי) 2-קולבי 3-לינדסי(איזה בכיינית... ילד בגן פחות בכיין ממנה...) 4-שרה

amitooshacham

New member
טוב אף אחד כבר לא מצביע..

אז התוצאות סופיות הן: עונה ראשונה קולין:16 קלי:11 ג´נה:10 ריצ´רד:8 רודי:3 גרטשן:2 סוזן:1 שון:2- עונה שניה קולבי:12 אליזבת:10 אמבר:7 ג´ף:7 מייק:7 טינה:6 רוג´ר:4 קית´:1- עונה שלישית קלי:23 איתן:16 טום:7 קים פ.:5 ברנדון:3 לינדסי:1 קלרנס:1 קים ג.:1- פרנק:2- לקס:3- עונה רביעית ג´ינה:13 קת´י:12 תמי:5 פסקל:5 שון:4 ג´ון:4 וספיה:3 הנטר:3 גבריאל:3 רוב:2 זואי:1- שרה:1- נליה:2- השורדת הכי טובה: קלי, עונה שלישית השורד הכי טוב: איתן, עונה שלישית השורד הכי גרוע: לקס, עונה שלישית ובקשר לזה הייתי רוצה לשאול - יש הרבה שאומרים שהעונה השלישית הייתה הכי משעממת. אז למה שלושת הפרסים הולכים לשורדים בעונה הזאת? חומר למחשבה..

amitooshacham

New member
תוצאות מעודכנות

עונה ראשונה קולין:14 ג´נה:10 קלי:8 ריצ´רד:7 רודי:3 גרטשן:2 ג´רבס:1 סוזן:1 שון:2- עונה שניה קולבי:13 אליזבת:10 אמבר:7 מייק:5 טינה:5 רוג´ר:4 ג´ף:4 קית´:1- עונה שלישית קלי:20 איתן:14 טום:7 קים פ.:4 ברנדון:3 לינדסי:2 קלרנס:1 קים ג.:1- פרנק:2- לקס:3- עונה רביעית ג´ינה:13 קת´י:9 שון:4 ג´ון:4 תמי:4 וספיה:3 הנטר:3 פסקל:3 גבריאל:3 רוב:2 זואי:1- נליה:2- השורדת הכי טובה: קלי, עונה שלישית השורד הכי טוב: איתן, עונה שלישית השורד הכי גרוע: לקס, עונה שלישית העליה הגבוהה: ג´ון, עונה רביעית. עלה חמישה מקומות הירידה הגבוהה: ריצ´רד, עונה ראשונה ווספיה, עונה רביעית. ירדו שלושה מקומות כל אחד

HoNeY14

New member
דעות חביבות יש לכם...

אבל אני לא ארשום כי לא ראיתי את עונה 1

ofofofof

New member
לפי דעתי את יכולה....

לרשום רק על העונות האחרות, אבל שעמית יאשר, הוא התחיל את זה, עמית? אופיר

למעלה