משחק נחמד

Dawson girl

New member
משחק נחמד ../images/Emo9.gif

*לקוח מפורום "רוזוול" * מה הייתם אומרים אם הייתם פוגשים את: קייטי הולמס? ג'יימס ואן דר ביק? ג'ושוע ג'קסון? מישל וויליאמס? קר סמית? ביזי פיליפס? צאו לדרך
אה, ותרגישו חופשיים להוסיף שחקנים כראות עיניכם..

מממ..../images/Emo105.gif

קייטי הולמס-את חייבת למצוא סטייליסט חדש! ולהתחיל ללבוש חזיות!(חחח) ג'ימס ואן דר ביק-תסתפר! ותתגלח! ולמה לא רואים אותך בשומקום? ג'וש-תתחתן איתי? מישל-את מקסימה,אבל יותר יפה לך עם בלונד! קר סמית-כל הכבוד על התפקיד במכושפות!! *יש לי דה ז'ה-וו*(או איך שלא כותבים את זה)

LillipooT

New member
חח ../images/Emo60.gif

לקייטי הייתי אומרת: מותק, תישרי את הגב, תסדרי את השיער ותלבשי משהו שגם יחמיא לך וגם יכסה את כל חלקי גופך כמו שצריך!! ובאמת חזיה לא תזיק מדי פעם.. לג'יימס.. הייתי אומרת לו שאם הוא ימשיך ככה.. עוד שנה לא יזכרו שהוא היה קיים בכלל. מה קורה עם סרטים? ראיונות חדשים? לפחות תחייך למצלמה מדי פעם..! למישל באמת הייתי מציעה שתשאר עם הבלונד ושתאריך את השיער! גם היא צריכה לדאוג קצת יותרל טיפוח אישי לפני פרמיארות וכאלה.. מבחינתי חוץ מזה היא בסדר.. רואים שהיא משתדלת ועושה סרטים וכאלה.. רק שאולי תראה קצת יותר כבוד לסידרה שהביאה אותה לאיפה שהיא היום. ג'וש? ג'וש חמוד. אין לי טענות אליו
ובאמת לקר הייתי מחמיאה על העבודה המקסימה שהוא עושה במכושפות. התפקיד תפור עליו והוא עושה אותו יפה מאוד! מממ זייהו

למעלה