משחק נחמד עד הסופרבול

ofribecker

New member
איך אפשר לשכוח. אך! הימים הטובים!

וברשותך שאלה נוספת להמשך השרשרת: תן מפתח אחד לכל קבוצה לזכיה בסופרבול מחרתיים

Reshefgarcia

New member
מפתחות לזכיה....

פילדלפיה : בהתקפה - ווסטברוק עם יותר מ 130 יארד משולבים (ריצה+תפיסה) מקנאב - 60% השלמות,ו 75% בדאון שלישי רסיברים - ממוצע של 6-8 יארד לתפיסה לסיים את המחצית בתיקו,או הובלה... בהגנה - קורי דילון - מתחת ל 100 יארד בריידי מתחת ל 250 בפחות מ 60% ניו-אינגלנד : בהתקפה : קורי דילון - מינימום 25 נגיעות ל 120 יארד בריידי - לפחות 60% לא להגיע לדאון שלישי ו 6 ומעלה!!!! הגנה - לפחות 3 סאקס על מקנאב ווסטברוק - פחות מ 100 יארד משולב רסיברים - מהלכים של 20 יארד ומעלה : פחות מ 2 למחצית רסיברים -

ofribecker

New member
המפתחות החשובים לטעמי

קודם כל - מאוד חשוב מי הקבוצה שתצא מההתרגשות יותר מהר ותהיה מרוכזת יותר, ממוקדת בהתקפה, וחדה בהגנה. לקבוצה שתעשה טצ'דאון ראשונה יש סיכוי די טוב למשוך את המשחק לקצב שלה. לכן המפתח הראשון לשתי הקבוצות הוא לא להיות הראשונה שמאבדת כדור וכן להיות הראשונה שנכנסת לאנדזון. בנפרד לניו אינגלנד - חשוב מאוד שההגנה תעצור את מקנאב וווסטברוק, מספרית - משהו כמו מקסימום 300 יארד של שניהם יחד טוטאל בהכל. לפילדלפיה - חשוב ליצור משחק מגוון עם הרבה אופציות. במספרים - חלוקת יארדים ריצה-מסירה ביחס לא יותר קיצוני מ 30%-70% או ההיפך כשכמות היארדים הכוללת צריכה לעבור את ה 450. נתראה שם...

Yo-man

New member
תוספת למפתחות

ניו אינגלנד מאוד צריכים לדאוג שבאפשרות הראשונה שמק'נאב מנסה לרוץ יהיה מי שיסגור אותו ומהר. לשדר לו שבמשחק הזה הוא לא ירוץ, כי אם הוא יצליח לרוץ ל-first down ברגע שהרסיברים שלו יהיו מכוסים זה ישנה את המשחק ההגנה של NE.

עופר49

New member
הקבוצה שתיקח אותי

לא תגיע רחוק. במקרה הטוב, הזה שמחזיק לקיקר. יותר מתאים לי להיות זה שעובר על הקווים עם כוסות גייטורייד.

span26king

New member
אני אהיה SAFETY

אני אמנם רק 1ץ82 85 קילו אבל אני בהחלט יכול להיות סייפטי, תפור עלי. איזה עמדה הייתם רוצים להיות, לא מתאימים? אני - וויד רסיבר או רנינג בק. או MLB

ofribecker

New member
QB ללא ספק

את התחכום והזכרון שצריך בשביל זה יש לי, ובדרך כלל גם את מהירות ההחלטה. ו.... כן ... גם את השחצנות שנדרשת אני יודע לספק כשצריך. הצרה היא שלא התחלתי עם זה מספיק מוקדם בחיים ולא נולדתי בארץ הנכונה. כיום זו גם בעיה קשה ביותר של כושר גופני כמובן, אבל כשהיינו צעירים (בה"ד 1 וכו') היה כושר מדהים, 7:00 דקות בריצת 2000 זה לא הולך ברגל. אז, מותר לחלום ולהשלות את עצמנו מידי פעם. מה רע... תמשיכו עם אותה שאלה.

למעלה