משחק נחמד עד הסופרבול

ofribecker

New member
משחק נחמד עד הסופרבול

אני מתחיל בלשאול שאלה (לא שאלת ידע) בנושא פוטבול. מי שבוחר לענות עליה ראשון עונה, ומחבר שאלה חדשה משלו. הבא שעונה, עונה רק על השניה, ומחבר שאלה משלו, וכן הלאה... שרשרת כזו. אני מיד מתחיל עם השאלה הראשונה שלי.

ofribecker

New member
השאלה הראשונה היא שלי:

מי לדעתך הקווטרבק הגדול ביותר בכל הזמנים?

ofribecker

New member
36. ניו אינגלנד - סנט לואיס 20 - 17

והשאלה שלי: מי הטייט-אנד הטוב ביותר שראית אי-פעם?

Reshefgarcia

New member
המממ....

דילמה קשה... אבל אני חושב שאני הולך עם שנון שארפ... הוא תמיד כ"כ חלק בתפיסות,ידיים רכות,רץ טוב... וגם לא מתבייש לחסום כמו חלק מה TE של ימינו.. (אהמ,שוקי,אהמ אהמ,טוני גונזאלז) ושאלתי... מה היה המהלך שהותיר עליך את הרושם הכי גדול? זה שאתה זוכר עד היום,כאילו הוא קרה אתמול...

ofribecker

New member
טוב, אז עד שמישהו אחר יצטרף...

... הלאטרל על הסרגל של טנסי טייטאנס במשחק הפלייאוף מול בפאלו ב1999 בהחזרת קיק-אוף 16 שניות לסיום שהפך לטצ'דאון שקבע 21-16 לטנסי. ושאלתי: מול איזה שחקן הגנה היית הכי מפחד לשחק בתור ראנינג בק?

Yo-man

New member
The Freak

And hello from Cuba
I am in Habana now, the weather is great, the sun is beautiful, the peapole are great but the food is the worst... I see you are having fun, and i am happy to see this. I saw ESPN today and heard that TO is getting ready to play. This is good news. And another thing was the top 10 plays of the season by chris Berman: he picked Mac·nabs 14 seconds scramble as his top play of the season. How about that ??? Now my question: Which cheerleading group do you prefer ? (the cloths, the dances, the bichy look = everything) See you in few days. Yoram​

ofribecker

New member
את כולן...

ושאלתי הבאה: מי לדעתך יוכתר כ MVP בסופרבול הקרוב?

ranatz

New member
כבר נדוש להגיד שבריידי יהיה MVP

אז אני אומר שזה יהיה טדי ברוסקי למרות שלא זכור לי שחקן הגנה שנבחר לMVP בסופרבול-תקנו אותי אם אני טועה. הMVP האמיתי הוא ביל בליצ'יק מה שמביא אותי לשאלה הבאה: מיהו המאמן הכי גדול בכל הזמנים?

Amir BA

New member
וינס לומבארדי

אבל בלצ'ק מתקרב אליו בצעדי ענק.... ועכשיו השאלה: מהי ההפתעה הכי גדולה שזכורה לכם?

עופר49

New member
הפאטס על הראמס ב-2002

מי בכלל האמין? עם התקפה כמו שהיתה לסנט לואיס... ולשאלה שלי: מה ה-choke הכי נוראי שאתם זוכרים?

ofribecker

New member
אם choke זה...

... אם הכוונה לתבוסה נוראית, אז זה יהיה ה 62 - 7 של ג'קסונוויל על המיאמי דולפינס בפלייאוף של 1999 שהיה המשחק האחרון של דן מרינו. ואם התכוונת ב choke למשהו אחר, אז אני מתנצל שאני לא מכיר את השפה. השאלה הבאה: מי לדעתך הווייד רסיבר הטוב ביותר בכל הזמנים?

עופר49

New member
סליחה

ניסיתי למצוא מקבילה בעברית ולא הצלחתי, אז פשוט התעצלתי... הכוונה לאיבוד יתרון בצורה נוראית, להתקפלות מוחלטת על סף הנצחון (למשל, מתחום אחר, ההפסד של באיירן מינכן למנצ'סטר יונייטד בגמר גביע האלופות לפני כמה שנים, בשניות האחרונות) מקווה שעכשיו זה יותר ברור. ולגבי השאלה - זה קל. ג'רי רייס, בלי ספק. ומהו המגרש הכי ביתי בליגה?

ofribecker

New member
למרות כמה נפילות

לדעתי המגרש הכי ביתי זה לאמבו פילד, של גרין ביי. בשלג הוא תמיד נותן יתרון גדול לירוקים-צהובים. לשאלתך הקודמת, לדעתי החזרה של בפאלו מפיגור 35 - 3 מול היוסטון אוילרס ב 1990 או 1991 לנצחון בהארכה 41 - 38. זה גם הקאמבק הגדול ביותר אי-פעם מספרית. השאלה הבאה: מה תוצאת המשחק המוזרה ביותר (שנראית לא שייכת לפוטבול) שאתה זוכר?

Reshefgarcia

New member
רוב המשחקים של הראמס ב 99-2000

היו בתוצאות שלא מהעולם הזה.... קשה להאמין פשוט...זכור לי רצף של משהו כמו 7 משחקים של למעלה 40 נקודות,מתוכם 3 משחקים 50 ומעלה... לא להאמין... אם אני לא טועה,התוצאה הכי נמוכה שלהם באותה עונה היתה משהו כמו 24 נקודות לזכותם... מי השחקן שהכי מפחיד אותכם בליגה? הכוונה לאו דווקא למי לא תרצו לשחק מולו,אלא מי מפחיד אותכם,נקודה? עם מי לא הייתם רוצים להיפגש אפילו אם זה ברחוב סואן באמצע היום?

עופר49

New member
אולי ריי לואיס?

יש לו את הטירוף הזה בעיניים. שלא לדבר על החברים שהוא היה מסתובב אתם. או מרווין לואיס. בכלל, כל הרייבנס לא נראים לי, סתם ככה. למרות שאני דווקא מחזיק מביליק. ועם איזה שחקן הייתם הולכים לשתות בירה בכיף?

Reshefgarcia

New member
באופן אישי....

אני הייתי הולך עם ג'רמי שוקי... למרות שאני לא אוהד של הג'ייאנטס,ולא ממש אוהב אותו. הוא פשוט מריח כמו PARTY ANIMAL ומישהו שלבלות איתו זה או לא לזכור מה היה לילה קודם,או להתעורר בכלא... ושאלתי : שדרן הפוטבול הכי גרוע!!!!

royfr

New member
דניס מילר

השדרן ההוא שהיה עונה (אחת יותר מדי) ב-MNF. לאיזה שחקן שפציעה גמרה לו את הקריירה אתם הכי מתגעגעים ?

Reshefgarcia

New member
סטרלינג שארפ

רסיבר מדהים עם תפיסות אקרובטיות שלא מהעולם הזה... אגב,לא מסכים לגבי דניס מילר... אני מאוד צחקתי ממנו,אבל אני בכלל אוהב את ההומור שלו... השאלה : (בהמשך הקו שלך) - לאיזה שחקן שגמר את הקריירה מוקדם אתם לא מתגעגעים?

royfr

New member
ריאן ליף

וזה מראה את הנהלת הצ'רג'רס, ואך הם צחקו על הקולטס על זה שהם בחרו לפניהם איזה אחד פייטון משהו ........ ובשאלה שלי התכוונתי יותר לטרל דיוויס, אבל גם שארפ היה שחקן נפלא. השאלה שלי, מהו הטריק פליי של העונה ? (זה קל יחסית)

למעלה