משחק נושא פרסים מס' 2
למי שעדיין לא מכיר את הכללים אז ככה: מי שייתן את התשובה הכי יעילה או במקרה של תשובות דומות,מי שיעשה זאת קודם יזכה ב2 כרטיסים להופעה. שם המשחק היום:"איך מכניסים לשוק משקה חדש". הסיפור הוא אמיתי. אבא שלי מכין משקה על בסיס ערק(או ארק אותו הדבר)בבית. לפני חודש ביקשתי ממנו להכין לי בקבוק שאני אקח לחבר'ה במועדון לטעום. הוא הכין שניי בקבוקים. לקחתי בקבוק אחד ביום שישי בערב. נחבר'ה בעבודה נטרפו עליו,אפילו מי שהגדיר את עצמו כאחד שלא אוהב אניס אהב אותו. החלטתי בתאום עם המנהל שלי לתת ללקוחות לטעום ממנו במחיר של 10 שקלים לצייס'ר-זה התחילך כבדיחה. אחרי שעה וחצי נגמר הבקבוק ונסעתי הבייתה להביא את השני. אחרי שעה גם זה ניגמרואנשים ביקשו עוד. מנהל המועדון ביקש ממני להכניס את הערק לתפריט אחרי ציס'ר אחד שהוא שתה. כיום הערק שנקרא "ערק של אבא שלי" הוא המשקה הנמכר ביותר בבר(אחרי וודקה שעפה במסיבות..). בפחות מחודש המועדון קנה ממני 7 בקבוקים. מחוץ למועדון אני מוכר בקבוקים במחיר של 70 ש"ח לבקבוק והיד עוד נטוייה.(יקר? הכל יחסי,המחיר נבחר ע"י האנשים הראשונים ששתו אותו) אבא שלי לא ממהר להכין הרבה בקבוקים כי הוא מהאנשים שמכבדים מאוד את החוק ואם זה לא חוקי זה לא כדאי מבחינתו. אני החלטתי לעשות מעשה.וכיום אני משווק את ה"ערק של אבא שלי". השאלה שלי אליכם היא כזו: איך אני הופך את הייצור של הערק לחוקי מול משרד הבריאות?כלומר, מה התהליכים שאתם יודעים עליהם? איך אני יכול להפוך את הייצור של המשקה להמוני יותר? לי יש תשובות חלקיות לשאלות האלה,אשמח לדעת עוד תשובות מכם. אגב,מי שיגיע אליי למועדון אתן לו לטעום בשמחה(או שהמנהל יארגן איזה מפגש עצבני והביא את המשקה עימי..) רק באהבה.
למי שעדיין לא מכיר את הכללים אז ככה: מי שייתן את התשובה הכי יעילה או במקרה של תשובות דומות,מי שיעשה זאת קודם יזכה ב2 כרטיסים להופעה. שם המשחק היום:"איך מכניסים לשוק משקה חדש". הסיפור הוא אמיתי. אבא שלי מכין משקה על בסיס ערק(או ארק אותו הדבר)בבית. לפני חודש ביקשתי ממנו להכין לי בקבוק שאני אקח לחבר'ה במועדון לטעום. הוא הכין שניי בקבוקים. לקחתי בקבוק אחד ביום שישי בערב. נחבר'ה בעבודה נטרפו עליו,אפילו מי שהגדיר את עצמו כאחד שלא אוהב אניס אהב אותו. החלטתי בתאום עם המנהל שלי לתת ללקוחות לטעום ממנו במחיר של 10 שקלים לצייס'ר-זה התחילך כבדיחה. אחרי שעה וחצי נגמר הבקבוק ונסעתי הבייתה להביא את השני. אחרי שעה גם זה ניגמרואנשים ביקשו עוד. מנהל המועדון ביקש ממני להכניס את הערק לתפריט אחרי ציס'ר אחד שהוא שתה. כיום הערק שנקרא "ערק של אבא שלי" הוא המשקה הנמכר ביותר בבר(אחרי וודקה שעפה במסיבות..). בפחות מחודש המועדון קנה ממני 7 בקבוקים. מחוץ למועדון אני מוכר בקבוקים במחיר של 70 ש"ח לבקבוק והיד עוד נטוייה.(יקר? הכל יחסי,המחיר נבחר ע"י האנשים הראשונים ששתו אותו) אבא שלי לא ממהר להכין הרבה בקבוקים כי הוא מהאנשים שמכבדים מאוד את החוק ואם זה לא חוקי זה לא כדאי מבחינתו. אני החלטתי לעשות מעשה.וכיום אני משווק את ה"ערק של אבא שלי". השאלה שלי אליכם היא כזו: איך אני הופך את הייצור של הערק לחוקי מול משרד הבריאות?כלומר, מה התהליכים שאתם יודעים עליהם? איך אני יכול להפוך את הייצור של המשקה להמוני יותר? לי יש תשובות חלקיות לשאלות האלה,אשמח לדעת עוד תשובות מכם. אגב,מי שיגיע אליי למועדון אתן לו לטעום בשמחה(או שהמנהל יארגן איזה מפגש עצבני והביא את המשקה עימי..) רק באהבה.