משחק נוסף..... לא נראה לי קל... The stone of Anamara
א אימאית New member 8/8/05 #29 הפתרון נמצא מסתבר.... במשחק עצמו... לעזאזל עד שפתרתי הכל, לחצתי על hint בשביל הרמז לגבי מה עושים עם הדם בפסל וגיליתי את הסוף... בעעעע...
הפתרון נמצא מסתבר.... במשחק עצמו... לעזאזל עד שפתרתי הכל, לחצתי על hint בשביל הרמז לגבי מה עושים עם הדם בפסל וגיליתי את הסוף... בעעעע...
א אימאית New member 7/8/05 #7 כל המשחקים האלו הם... של חשיבה והקלקה... האמת היא שאני מחפשת אחד שהתחלתי בו ולא המשכתי, ועכשיו לא מוצאת
כל המשחקים האלו הם... של חשיבה והקלקה... האמת היא שאני מחפשת אחד שהתחלתי בו ולא המשכתי, ועכשיו לא מוצאת
א אימאית New member 7/8/05 #12 הנה אחד טוב בשבילך... לפחות אני מקווה שהוא לא היה עד כה במשחקים.... הבריחה מהקבר
א אימאית New member 7/8/05 #15 וגם את זה...בעצם... הרבה משחקים שהוספתי לא נוספו המשחק הזה בגרמנית, אז למי שיש בעייה עם הזה... בכולופן - משחק קשה - פה !
וגם את זה...בעצם... הרבה משחקים שהוספתי לא נוספו המשחק הזה בגרמנית, אז למי שיש בעייה עם הזה... בכולופן - משחק קשה - פה !
א אימאית New member 7/8/05 #16 ואת זה ../images/Emo7.gif הטירה המכושפת... אולי זה פשוט נקרא בשם אחר בקישורים ??
א אימאית New member 10/8/05 #38 מישהו ניסה ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif נתקעתי ../images/Emo4.gif
T TheCharm New member 7/8/05 #10 פעם שיחקתי בו עכשיו התחלתי מחדש. תעזרו לי, נכון (מעולם לא סיימתי אותו) ? מה אני עושה אחרי שיש לי את המטף, את המפתח הירוק ואת המפתח האדום (וכמובן פתחתי את הדלתות)?
פעם שיחקתי בו עכשיו התחלתי מחדש. תעזרו לי, נכון (מעולם לא סיימתי אותו) ? מה אני עושה אחרי שיש לי את המטף, את המפתח הירוק ואת המפתח האדום (וכמובן פתחתי את הדלתות)?