משחק משימה בשלבים משחק מאתגר ב-11 שלבים
ש שירשיר123 New member 3/1/06 #2 שלב אחד סיימתי אבל בשלב 2 יש כ"כ הרבה סיפריות !! וכל התאים נעולים....
I ilanama1 New member 3/1/06 #3 שלב שני כנסי לחדר c-d הארון הירוק מצד שמאל מנעול מספר 3 וצלמי את כל מה שניתן לצלם
ש שירשיר123 New member 4/1/06 #4 בשלב הרביעי עם הקוף.. יש באחד החדרים מפה על הקיר שצריך להזיז שני גרפים כאלו למעלה ולמטה, לאן אני מזיזה אותם חסרות לי 3 תמונות וכבר עשיתי הכל.
בשלב הרביעי עם הקוף.. יש באחד החדרים מפה על הקיר שצריך להזיז שני גרפים כאלו למעלה ולמטה, לאן אני מזיזה אותם חסרות לי 3 תמונות וכבר עשיתי הכל.
I ilanama1 New member 4/1/06 #5 החדר הרביעי יש לך למטה דף שמסומן במעלות 30 נדמה לי ועוד שני 300 ועוד מספר תלחצי עליווהוא ידמד למפה ועכשיו הזיזי את הסרגלים לפי הכתוב בדף תקבלי תמונה ותצלמי אותה
החדר הרביעי יש לך למטה דף שמסומן במעלות 30 נדמה לי ועוד שני 300 ועוד מספר תלחצי עליווהוא ידמד למפה ועכשיו הזיזי את הסרגלים לפי הכתוב בדף תקבלי תמונה ותצלמי אותה
I ilanama1 New member 4/1/06 #6 המשך לאחר שסדרת את הקווי האורך והרוחב לחצי על המפה וזה יתן לך תמונה של כל אחד מבעלי החיים מאיפה הם באים לחצי וצלמי ועכשיו צריכים להיות לך 18 תמונות מצולמות
המשך לאחר שסדרת את הקווי האורך והרוחב לחצי על המפה וזה יתן לך תמונה של כל אחד מבעלי החיים מאיפה הם באים לחצי וצלמי ועכשיו צריכים להיות לך 18 תמונות מצולמות
ש שירשיר123 New member 4/1/06 #7 זה נחמד המשחק, אבל נהיה מסובך בכל משחק חסרות לי איזה 3-4 תמונות, אבל לא נורא נמשיך...
T tomb boy New member 6/1/06 #12 מה זה המשחק הזה? אני לא מצליחה../images/Emo41.gif ללחוץ על שום דבר, מה המטרה שלו בכלל?
T tomb boy New member 6/1/06 #13 ממש מוזר../images/Emo41.gif הצלחתי לבסוף להפעיל את המכשיר ולאסוף את כל התמונות וגם לקבל אימייל חזרה. הבעיה היא שלא ידעתי איך עוברים לשלב הבא. בכל פעם צריך לבחור עיגול אחר?
ממש מוזר../images/Emo41.gif הצלחתי לבסוף להפעיל את המכשיר ולאסוף את כל התמונות וגם לקבל אימייל חזרה. הבעיה היא שלא ידעתי איך עוברים לשלב הבא. בכל פעם צריך לבחור עיגול אחר?
T tomb boy New member 6/1/06 #14 האם עברתי שלב? איך עוברים מכאן?../images/Emo41.gif אני לא יודעת מה לעשות כאן, יש למישו מושג?
T tomb boy New member 6/1/06 #15 רגע שאני אבין...../images/Emo41.gif כשמקבלים מקום כזה שבו צריך לכתוב שם ואימייל איזה שם ואימייל אני צריכה לתת לו? שלי או של PAUL הזה? ולמה אתם שקטים כ"כ היום?
רגע שאני אבין...../images/Emo41.gif כשמקבלים מקום כזה שבו צריך לכתוב שם ואימייל איזה שם ואימייל אני צריכה לתת לו? שלי או של PAUL הזה? ולמה אתם שקטים כ"כ היום?
I ilanama1 New member 6/1/06 #16 את איי מייל שלך וכדי לעבור שלב לחצי על העיגול האדום למעלה וזה יתן לך את כל השלבים ותעברי אחד אחד
T tomb boy New member 8/1/06 #17 זה נשמע לי קצת מוזר../images/Emo41.gif אבל נו טוב שיהיה. דווקא משחק מעניין, תודה. הבעיה היא שמעולם לא קיבלתי אימייל שמאשר את התשובה שלי אם צדקתי או לא. חחח אבל בהחלט משחק יפה.
זה נשמע לי קצת מוזר../images/Emo41.gif אבל נו טוב שיהיה. דווקא משחק מעניין, תודה. הבעיה היא שמעולם לא קיבלתי אימייל שמאשר את התשובה שלי אם צדקתי או לא. חחח אבל בהחלט משחק יפה.