משחק! משחק! משחק!

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

DDN

New member
משחק! משחק! משחק!

קודם כל, רוצה להתנצל על ההזנחה מצידי השבוע, הייתי לא בדיוק מרוכז. בכל מקרה, תקציר: פורט איסטשור קולג' הייתה מכללה מצויינת אי שם במזרח ארצות הברית, השנה נפתחה במכה. מישהו תוקף אנשים בקמפוס, יש שמועות על אנשי זאב וכו'. בכל מקרה, היות והתוקף המסתורי מסתובב כרגע בקמפוס, כולם התכנסו לחדר המועדון. כמה מחברי אחוות פאי בטא הלכו ללמד את חברי אחוות אלפא פריים לקח על כך שעשו צחוק מהעניין, והלכו לישון במגורים. הלילה התפזר ללא בעיות, ובערך בשעה שלוש בבוקר, הסטודנטים פונו למגוריהם. הבוקר נפתח, כשהשמועה רצה במסדרון, ישנו מישהו מסתורי במסדרונות הבניין הראשי, הוא מחזיק מספר מהסטודנטים והמרצים בני ערובה! בני הערובה שלו הם: ג'ורג' לוסון, קריס לירן, ג'וזפינה מקריילי, ד"ר גרין, מר ג'יי ופרופסור ברוקס. איך הוא ליקט את כולם? עדיין לא ידוע.

DDN

New member
../images/Emo58.gifבני ערובה בלבד.

"אני מתחנן בפניך! תן לסטודנטים ללכת", אומר פרופסור ברוקס לאיש המבוגר והמחוספס, שנשען על הקיר מול הדלת, אוחז ברובה ציד גדול, מעיף מבט ספק אליו, ספק לדלת, אבל אתם מרגישים שהוא גם נועץ בכם מבט. הוא הציג את עצמו בתור וורן ואנס, חוקר תופעות על טבעיות, וצייד חריגים. הוא נראה כאדם בשנות החמישים-שישים לחייו, אם כי הוא שרירי ביותר. "אף אחד לא יצא מפה, עד שאני אקבל התייחסות מהמשמר הלאומי"

אתה ?!?

האבטחה לא סילקה אותך מפה כבר ? ג'ורג' קולט שבסיטואציה הזאת השאלות שלו עלולות להיגמר רע.. מתכווץ קצת.. מסדר את העניבה בתנועה זריזה.. איך בדיוק אתה מצפה שהמשמר יתייחס אלייך אם אתה מחזיק פה ילדים כבני ערובה ?

DDN

New member
הוא מחייך אליך.

"כן, אני מר לוסון", הוא משחק עם קנה הרובה שלו, "אני מצפה שיעשו את המקסימום כדי לשחרר אתכם, וזה מה שאני רוצה, שיקשיבו לי"

Nihau

New member
קריס מסתכלת על החוטף ומעיזה לשאול

"מה בדיוק אתה רוצה להגיד להם? מה כל כך חשוב שאתה מוכן להסתכן בעונש על חטיפה והחזקת בני ערובה?"

DDN

New member
הוא מסתכל עלייך בזעף

"שיש לכם מה שאתם מכנים "זאב-אדם" בקמפוס! וצריך יותר מסתם שוטרים רגילים כדי לעצור אותו!"

Nihau

New member
מה זאת אומרת מכנים? יש לזה שם אחר?

וחוץ מזה יש לך הוכחות שהיצור האגדתי הזה בכלל קיים??? ומה הופך אותך לכזה מנוסה בעינייני מיתוסים שעירים מהלכים על 2?

DDN

New member
הוא מביט בה ארוכות

אם מבטים היו יכולים להרוג, זה היה אחד מהם. "תראי," הוא מתחיל, "ישנם כמה סוגים של שותי דם, משני צורה, שמעדיפים את צורת הזאב הם חלק מהם. ככל שהם שותים יותר דם, הם נהיים חזקים יותר, כי דם מרכז את תמצית החיים בגוף. וכן, אני יודע שהוא קיים, אני משגיח עליו כבר כמה שנים טובות".

Nihau

New member
קריס הסתכלה על החוטף בחשש

ואז החליטה שאם כבר אז כבר והלכה על כל הקופה: אם אני אניח עכשיו שאתה יודע על מה אתה מדבר ושאתה באמת מכיר את היצור הזה אז מה פוגע בו? כל הסיפורים נחושים לציין שתמיד יש להם איזו חולשה כמו אלרגיה לכסף או עור רגיש לשמש ואני אניח שאם נמצא מים קדושים אמיתיים בימים חסרי אמונה אלו גם זה יחשב, לפי כל הסיפורים כדורי רובה לא עובדים עליהם, רק על בני ערובה כמוני! אז תגיד לי מר חוטף, מה כן פועל??

DDN

New member
"קסם"

הוא עונה, ומביט לראות מה התגובה תעשה לך, "או כדורים מיוחדים", משהו דופק ברעש גדול על הדלת. "צא החוצה עם הידיים מורמות! זו המשטרה!"

Nihau

New member
"קסם" חזרה אחריו בעיניים אטומות

"אהא, קסם, טוב גם אם זה נכון, וסלח לי אך אני בספק!, אין לי קסם! וגם לא לאף אחד שאני מכירה או שנמצא כאן אז אולי כדאי שתספר לי על הכדורים המיוחדים האילו...? כימיה אני כן מבינה...קצת..."

תן לי להבין משהו..

אתה כאן כדי לעצור את "איש הזאב" הממומצא הזה ? עם.. אהם.. קסם ? ג'ורג' חושב קצת.. ואז מחליט לנסות להשתמש בטירוף של החוטף כדי לשפר את המצב.. כל הלילות הלבנים עם סטרסקי והאץ' בילדות גרמו לזה להיראות כל כך קל.. שמע.. נראה לי שבך הכל אתה מתכוון לטוב.. קצת.. מופרע.. אבל הכוונות בסדר.. אתה יודע שלהחזיק פה סטודנטים צעירים לא ישפר את הסיכויים ששוטר פספוס לא ירה בך בשניה שתצא מכאן.. כולנו רואים טלויזיה.. כולנו יודעים איך מתרחשים הדברים במצבים האלה.. אז בבקשה.. שחרר את הסטודנטים.. הם יועילו לך יותר שם בחוץ מאשר כאן בפנים..

DDN

New member
"פרופסור לוסון"

הוא אומר, "לא. כולכם בטוחים הרבה יותר פה בפנים מאשר שם בחוץ, כל עוד אתם פה, השוטרים לא יחלמו על לירות פנימה, וויקטור לא יגיע לאף אחד מכם. אתם לא רק משמשים לי כרמקול, אתם נמצאים תחת הגנתי". הוא מסתכל על קריס, "תרשי לי להסביר לך משהו", הוא מתחיל, ויש לך הרושם שהוא פחות מרוכז בדלת מאשר ממקודם, אלא יותר בך ובפרופסור לוסון, "לפני הרבה שנים, היו יצורים בעלי כוחות על טבעיים שנבעו מכוח פנימי שבהם. אותם יצורים גילו שכשהם משתמשים באותם כוחות, הם מבזבזים אנרגיה. הפתרון הטוב ביותר לאנרגיה חלופית היה דם, והכי טוב דם של בני אדם. לאט לאט, אותם, אנשים אם תרצו, התמכרו לדם. אם תרצו, הם הפכו למעין ערפדים, לגזע נפרד לחלוטין מבני האדם. הם אינם מושפעים מאור השמש, ויש להם הרבה כוחות שונים ונוראיים. ויקטור פשוט בחר להפוך להיות בצורה של חצי-זאב, כי בצורה הזו הוא גם מפחיד אנשים, וגם יכול להגיע לדם שלהם ביתר קלות". הוא עוצר לשנייה, ומצר את עיניו לכיוון הדלת, "ככל שהוא שותה יותר דם, הוא יכול לשמור על מראה צעיר יותר. הוא כבר בן 400 שנים, אבל הוא נראה בגיל 18"

Nihau

New member
קריס חושבת לרגע ואז שואלת:

אז רובה כמו שלך כן יכול לעצור אותו? האם הוויקטור הזה מוכר כאן בעוד שם? אתה טוען שהוא מתחזה לסטודנט? איך אתה יודע שהוא לא אחד מאיתנו? ואז היא עוצרת לרגע והבעה מבויישת עולה על פניה סליחה שאני שואלת יותר מידי שאלות... אבל זה חשוב מספיק בשבילך להסתכן בעונש על החזקת בני ערובה... ואני באמת רוצה לדעת... כמה זמן אתה כבר עוקב אחריו? איך התגלה לך הסוד של וויקטור?

DDN

New member
הוא מחייך אליה

"באמת יש לך הרבה שאלות, ואני מרגיש שיש בך גם קצת כוח",הוא מסתכל סביב החדר, "אני יודע בוודאות שהוא מתחזה לסטודנט, הייתי מזהה אותו אם הוא היה אחד מכם. אני מכיר אותו, אני עוקב אחריו הרבה מאוד שנים, אבל לרוב, הוא לא תקף ככה אנשים, אז לא הייתה לי סיבה לעשות לו כלום" הוא עושה טיול בחדר מקיר לקיר, ומוודא שהחלונות סגורים הייטב.

Nihau

New member
קריס השתתקה וישבה באחת הפינות להרהר

למה בדיוק התכוון החוטף ב"ואני מרגיש שיש בך גם קצת כוח", היא לא הרגישה שונה... היא התבוננה בחוטף בריכוז מנסה לראות איזה הבדל המייחד אותו מסתם חוטף פושע... מחפשת סיבה להאמין לו... ולא יודעת מדוע.

דרגורן

New member
ג'ו המכורבלת בפינה...

מביטה לעבר וורן ובוחנת את החדר. "איך הוא נראה?"

DDN

New member
זה נראה כאילו הוא לא הבחין בה עד

רגע זה. "מה, אה?" הוא שואל, "איך ויקטור נראה? כשהוא בצורת הזאב שלו, הוא דו רגלי, גדול, פרוותי, עם ראש זאב. בצורת האדם שלו, הוא גבוה, משהו כמו שני מטרים, יש לו שיער שחור ארוך, ועיניים מיסתוריות אפורות"

דרגורן

New member
"ומה אתה מתכוון לעשות?" ג'ו מרימה

מבטה ונועצת אותו בחוטף "אתה תשאר פה איתנו עד שהמשמר הלאומי יתיחס אילך, ואז מה? אתה חושב שהם יאספו את כל הסטודנטים בשביל שתוכל לבדוק אותם אחד, אחד?" ג'ו פתאום משתתקת, כאילו היא התחרטה על שהיא דיברה בכלל

DDN

New member
"לא"

הוא עונה. "ברגע שיתייחסו אליי ברצינות, אני אוכל למסור תיאור של ויקטור, וימצאו אותו" אתם שומעים רעש נורא מעבר לדלת, ומעיין צווחה. וורן דורך את הרובה ומסנן: "כולכם! לצד הרחוק של החדר!"

למעלה