משחק! משחק! משחק!

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

DDN

New member
../images/Emo58.gif ג'ון סמית'

"ג'ון, תתעורר!", המגע הקל של ויקטוריה מעיר אותך, אתה מוצא את עצמך במיטה, סביר להניח בדירה שלה. מה קרה? אתה זוכר במעורפל, עיסית את כתפיה, היא התמסרה לידיים שלך, התנשקתם, ואחרי זה. . .. . אתה לא זוכר כלום ממה שקרה. יש בך הרגשה של מעין חמימות, אבל גם עייפות לא מוסברת, כמוה לא הרגשת בעבר. אתה מביט במבט מזוגג ורואה את ויקטוריה מנסה לנער אותך. ההכרה שלך אינה יציבה, אתה שומע את ויקטוריה מצד אחד, מנסה להעיר אותך בתקיפות, מצד שני, מקללת בחרישיות. אתה שומע רעש של חרסינה נשברת. החושים שלך מתאפסים על עצמם לאט לאט.

snift

New member
"ואו, מה לעזעזל קרה ? " ממלמל

לעצמו בעודו מנסה לקום. כזה דבר עוד לא קרה - חושב לעצמו - לרוב אני לא שוכב איתן מייד, אבל גם כן, אני לפחות זוכר מה קרה. "הכל בסדר ? " - שואל בקול כאשר שומע משהו נשבר.

DDN

New member
"עציץ ארור"

היא ממלמלת, אתה רואה את מה שהיה עציץ, עם הרבה אדמה וצמח מנופץ על הרצפה. "אני אנקה את זה כשאחזור, בוא, חייבים להזדרז להגיע לקמפוס"

snift

New member
"למה, מה השעה ?

השיעור הראשון שלי ב- 13:00. אני צריך לעבור קודם בבית להאכיל את רקס ולהסתדר."

DDN

New member
"תשע וחצי"

היא עונה לו, ראית מה קורה בקמפוס? היא מפעילה את הטלויזיה, ואתה רואה את המהדורה המיוחדת על לכידת בני הערובה. "אני מכירה את הואנס הזה, אני חייבת להגיע לדבר איתו",

snift

New member
"מאיפה את מכירה אותו ?"

שואל בעודו קם ומתלבש. "אני בכל מקרה צריך לעבור בבית.."

DDN

New member
"מאירופה"

היא אומרת, "הוא מאוד רציני בכל הקטע שלו. . . .ולפעמים גם מסוכן" היא פונה אל הדלת, "בוא נמהר"

snift

New member
"טוב, בסדר".

מסיים להתלבש ופונה לכיוון הדלת. "אני חייב לקפוץ לרגע הביתה והאכיל את רקס ולעצור לשניה בדרך..." פותח את הדלת ויוצא.

DDN

New member
"בוא נזדרז"

היא אומרת, מביטה לכיוונך, ורואה כמה אתה עייף. "רוצה שאני אנהג?"

snift

New member
"לא, זה בסדר,

די מסובך לנהוג במכונית כזו, צריך להכיר אותה טוב. בואי, נשתדל למהר" הולך לכיוון המכונית ופותח לה את הדלת, מחכה שהיא תיכנס ונוסע לכיוון הבית. (בדרך עוצר לרגע אצל הסוכן שלו לאסוף את ההזמנה של 40 כדורי כסף לאקדח אוויר שהוא הזמין אתמול ברגע של פחד לא מוסבר)

DDN

New member
"ממממממ"

אתה משוכנע שהיא ממלמלת משהו בתגובה ל"די מסובך", אבל היא באה איתך, ואתם נוסעים. בדרך אתם שומעים חדשות, שמסדרון באוניבריטה נמצא בהסגר, כי נלקחו שם בני ערובה. אתם מגיעים לחנייה של המכללה, רק כדי למצוא הרבה ניידות משטרה, השוטרים מבקשים מכם להתלוות אליהם.

DDN

New member
אתה הולך עם השוטר,

"מה שהולך פה", אומר השוטר,"זה שאיזה מטורף עם רובה מחזיק כמה מהאנשים שלכם בפנים, וצועק משהו על אדם-זאב". הוא מסתכל עליך, נראה לך שמשהו מצחיק אותו. הוא מסתובב והולך, תוך כדי שהוא פולט משהו בסגנון: "אל תתקרב לבניין א'"

snift

New member
הולך למשרד ומבצע את "שגרת הבוקר"

(סינכרון כל הצעצועים הטכנווגיים זה עם זה) רק שהפעם מוסיף לזה גם טעינה של 10 כדורים לאקדח האוויר. במקביל, מתקשר לאבטחה כדי לברר מה קורה פה והאם ההרצאות מתקיימות כרגיל.

DDN

New member
"מר סמית', "

עונים לו באבטחה, "המכללה סגורה עד שיפתר משבר בני הערובה, אלא אם כן היו לך שיעורים מחוץ לבניין הראשי". הדיקן נייט נכנס למשרדך, בוקר טוב מר סמית', אני רואה שעוד מישהו מלבד פרופסור אנסין לך נכנע לבלגאנים הללו. אני שמח".

פיטר מציץ מאחוריו:"אדוני,האם

יתקיימו היום שיעורים?"פיטר נראה קצת חיוור.רציתי לשאול אותך איך מתקיים המ"ומ עם פורע החוק הזה.איפה תפסו אותם בדיוק?"

DDN

New member
"פיטר. . .. . "

הוא אומר, "לצערי לא יתקיימו שיעורים עד שהמצב יפתר. הם נמצאים בבניין הראשי, הוא מחזיק שם כמה סטודנטים ומרצים כבני ערובה, למרות שהוא הצהיר שהוא לא יפגע בהם"

rototo

New member
פיטר במועדון,

גומע קצת מיים ונראה דיי חיוור.הוא מתחיל להרגיש לא טוב,אז הוא בולע שלוש גלולות. הוא פותח את סיפרו,ומדי פעם מרים את מבטו לגמוע חלקי שיחה מסביב.

למעלה