משחק משותף

משחק משותף

הבן שלי בן השש פשוט הדהים אותי אתמול,הוא צפה בקלטת דוקטור דובידו - רופא צעצועים , וכפי הנראה כבר מכיר את העלילה ואת השיריםוהנעימות , אתמול הוא לקח אוסף של מכשירים מהבית - מברג , מפתח שוודי, סכין שזה בשבילו כמו מחט חוט , בטעם תות, והתחיל להושיב אותנו בסלון עם מעילים להכניס לנו למעיל דיסק , ואחר כך לתקן אותנו לפי הסדר ,עם כלי העבודה שהביא הכל לפי הקלטת עם השירים והמילים הנכונות . כמובן שכולנו שיתפנו פעולה עם הרופא המהולל שלנו והיה ממש שישו ושימחו, כשניגמר התיקון יצא הדיסק ואנחנו שחיקינו בשבילו את הצעצועים המקולקלים התחלנו להיתנועע ולשיר, ילדי היה ממש בעננים ואני- תחשבו היכן אני הייתי ליבי פשוט מיתפוצץ משימחה .

איזה כיף

נשמע כזה חמוד. אני מדמיינת אתכם משחקים "צעצועים מקולקלים" בטח היתה חוויה נהדרת. מעבר לזה, משחק משותף, משחק דימיוני חלומה של כל אם לילד עם PDD. אז קדימה לחזור לימי הילדות ולשחק איתו בכל הזדמנות. תהנו!!!

dinr

New member
../images/Emo13.gifאיזה מרגש

לעוד הרבה רגעי נחת.

תודה רבה לכל המעודדים

נמשיך לשחק איתו עוד ועוד , אני נורא שמחתי שהוא היה היוזם. מלהשוות למקום שהיה בו בעבר להיום ,הוא מיתקדם לפי יכולתו ואני מאמינה בו בגדול.

yonitbrk

New member
אדיר

גם טלוש שלנו, אמנם בן 9, אך בשבת, בפעם הראשונה מאז שנכנס למסגרת החינוכית, שיתף אותנו בנעשה בבית הספר, הוריד אותנו לריצפה והדריך אותנו איך לבצע תנועות לאיזה שהוא דיקלום שלמדו בטראפיה בדרמה שבוע לפני כן.

למעלה