משחק מקדים

• פותח הנושא D F S
  • פורסם בתאריך

D F S

New member
משחק מקדים

אני רק שאלה-
נניח ואתם גרים עם חברה שלכם, ואתם עושים סקס בתדירות גבוהה (נע בין 7-10 פעמים בשבוע). עכשיו, היא לא אוהבת משחק מקדים באופן כללי, וגם יש לה דחיה של ממש מכל מה שקשור למציצה, או כל דבר אחר שכולל מגע שלה על איבר מין גברי (משהו שקרה בעקבות איזה תקרית מהילדות.. ). או במילים אחרות- היא דורשת זקפה מלאה מכך שהבן אדם פשוט חרמן, או מכך שהוא עושה בה מה שהוא רוצה ואז מזיין אותה (היא פסיבית לחלוטין במיטה..)- הייתם שורדים ככה לאורך זמן?
פשוט יש לי לאחרונה איזה ירידה בחשק המיני ואני יודע בוודאות שעזרה קטנה שלה (מציצה של דקה וחצי או קצת הנד ג'וב..) שלה הייתה גורמת לי להיות חרמן והכל, אבל היות והיא ממש שונאת "לחמם" אותי, נוצר מצב שאני שוכב איתה פחות, וזה חסר לה..
מה דעתכם?
עצות מישהו?

D F S

New member
טיפול מיני באיזה נושא?

זאת אומרת- מה פה נראה לך כשורש הבעיה? אצלי? אצלה? מה בדיוק?

איש ים 5

New member
טיפול מיני

כתבת שהיא עברה משהו בגיל צעיר וזה מונע ממנה לגעת לך. טיפול יכול לעזור. מיני או פסיכולוגי זה שאלה מקצועית... לא בתחום שלי.

איש ים 5

New member
טיפול מיני

כתבת שהיא עברה משהו בגיל צעיר וזה מונע ממנה לגעת לך. טיפול יכול לעזור. מיני או פסיכולוגי זה שאלה מקצועית... לא בתחום שלי.

D F S

New member
עקרונית זה משהו שהיא ניסתה בעבר

וזה לא עבד..
יש רעיונות אחרים?

לנסות שוב עם מטפל אחר

ומתוך כוונה אמיתי להצליח להתגבר על הטראומה.

זה רק היא יכולה לעשות.
אתה בינתיים יכול לדבר איתה על זה, לא ממקום של להאשים אלא ממקום של להגיע למצב שבו שניכם מרגישים טוב עם הסקס ביניכם.
אם חסר לך מגע שלה - זו הרגשה לגיטימית שיש מקום לדבר עליה ולקבל אותה.

"אמרתי לך מההתחלה שאני א-ב-ג" זה טיעון לבית משפט לא לשיחה בונה עם בנזוג.

מה בדיוק הבעיה?

היא רוצה יותר סקס אבל היא לא מוכנה לרתום אותך?

אז ככה:

1. אתה לא יכול לפתור את הבעיה הזו
2. אם תנסה "לעזור" לה - רק תרע את המצב
3. כשיהיה לה מספיק מוטיבציה, היא תתחיל לחפש פתרון

(אין לי מושג למה אני עונה ברצינות)

D F S

New member
תשובה

אאני מבין לחלוטין את מה שאתה אומר, אבל יש ה משהו קצת יותר עמוק. בכל שאר העניינים בזוגיות שלנו היא יודעת להתפשר כשצריך, ויודעת לעשות את הצעד הדרוש ממנה.
פשוט פה יש לה בעיה שהיא קצת יותר עמוקה וקשה לה עם זה. זה משהו שהיא אמרה לי מההתחלה ולא הסתירה כלום..
היא באמת מאבדת את החשק המיני בעקבות הדברים האלה..
אני קצת מפחד שהיא תסיק מזה שאנחנו לא מתאימים מינית וכו'...(אבל יכול להיות שזה רק פחד שלי כי אני יודע שהאקס שלה היה מכונת מין ולא היתה לו בעיה להיות "זמין" 24/7)..

יש כל מיני

צרכים מיניים לבני אדם וכולם (כל עוד נעשים בהסכמה הדדית) לגיטימיים.
יש גברים שאמרו לי מראש- ״אני לא אוהב לרדת. זה לא מדליק אותי״
וזה בסדר גמור, רק שהיום אני יודעת שאני לא רוצה גבר כזה כבן זוג.

עכשיו השאלה מה עושים כשאתה כבר בתוך זוגיות, יש אהבה וקשר ריגשי חזק והחוסר הזה ״צץ״?
התשובה היא שיש כמה אפשרויות עיקריות:
1. שאתה תשלים עם זה שהיא לא מסוגלת למצוץ/לעשות ביד. התסכול לא ילך לשום מקום..
2. שהיא תעשה דברים שלא מדליקים אותה אבל מדליקים אותך ואולי אולי במשך הזמן היא תצליח להנות מההנאה שלך- אולי לא.
3. ששניכם תקחו אחריות על הקושי הזה ותלכו קצת לקראת השני.
אז אולי היא לא תמצוץ אבל תלמד לעשות ביד?
או משהו אחר שמדליק אותך?

D F S

New member
מסכים איתך..

כמובן שהאופציה השלישית היא ההגיונית ביותר. אני מניח שיש דרכים שבהם זה יכול לעבוד. אני קצת מרגיש שהתפתחה לי מן חרדת ביצוע קטנה מכל הסיפור, אבל אני מקווה שזה ייפתר בקרוב.....

בעיות כאלה

הן הכי מאתגרות בזוגיות- הן לוחצות לנו על מקומות כואבים וגורמות לנו להתבצר בתוך חומות הגנה.
אנשים משתמשים בסיסמאות כמו: "אם הוא אוהב אותי הוא יקבל אותי כמו שאני" או "אם זו אהבת אמת הוא ישתנה בשבילי" כאשר הנחת הבסיס מביאה את הזוג דווקא למקומות של ביטול העצמי בשם האהבה או לריבים קשים, עלבונות ופרידה.

אם תצליחו לראות שזו בעיה של שניכם ואחריות של שניכם לפתור אותה-
זה יקדם אתכם למקום טוב יותר ונעים יותר לשניכם!

modei

New member
שמע

אם זה נכון הסיפור אז
יש לך בבית בחורה סובלת
,ושלא רק צריכה טיפול, היא חייבת טיפול
ויפה שעה אחת קודם.
אם טופלה בעבר ולא עזר = לא טופלה טוב.
אל תזיין אותה ככה
טפל בה.
דאג שיטפלו בה.
הפצע שבנשמתה מאירוע עבר טראומתי מוטב שיתאחה, למען שארית חייה.

D F S

New member
תשובה-

תראה, אני לא יודע בדיוק מה האירוע שגרם לה להירתע כל כך מלמצוץ, אבל כשדיברנו היאאמרה דבר כזה- בסקס אין פשרות- אתה לא יכול לעשות משהו שמוריד לך את החשק המיני..
ואני מאוד מאוד מסכים איתה. מה שווה כל המאמץ אם יירד לה החשק?
ובלי שום קשר, אני טיפה מתבייש בעובדה שיש לי קצת פחות חשק בזמן האחרון...אני לא כל כך יודע למה זה, ואני לא רוצה להלחיץ את בת הזוג (וגם לא את עצמי...). ומהסיבה הזו אני קצת מפחד ממש לדבר איתה על זה באופן פתוח והכל..

קריסטה

New member
אין לך מה להתבייש

אתה לא רובוט, וחשק מיני זה משהו שמאוד מושפע ממה שקורה לנו בחיים.
לפעמים פשוט מתחשק לנו פחות, זה בסדר גמור ונורמלי לחלוטין.
אם חברה שלך יודעת את זה, (ואני מקווה שהיא יודעת את , מונע סרטים מיותרים) הכי טוב בשבילך זה לפתוח את זה מולה.

אותי מישהי כזו היתה

מבאסת כל כך שבכלל לא הייתי רוצה סקס (איתה).
ובמקרה שלה- היא גם תוכל להנות הרבה יותר אם היא תלך לטיפול טוב אצל מישהו/י שמתאים לבעייה שלה.
זה לא שהיא צריכה טיפול כדי שאתה תהנה יותר, או כדי שהיא תוכל למצוץ, היא צריכה טיפול כי המיניות שלה חסומה וזה פוגע בה בסופו שלך דבר.
היא גומרת בסקס?

סקס זו דרך תקשורת מאוד בסיסית ופרימיטיבית (במובן הטוב) בין בני אדם. סקס נותן מגע שאנחנו זקוקים לו, תחושה שאנחנו נחשקים, רצויים, נאהבים, וכמובן את הפורקן המענג של האורגזמה.
ברור שאם היא שוכבת על הגב ולא עושה כלום כדי לגרות אותך יורד לך החשק..

למעלה