משחק מקדים

• פותח הנושא D F S
  • פורסם בתאריך
מי אמר לו לעזוב אותה?

יאללה ג'י, חלאס לסובב את זה.
יצאת קצת פיתה, לא נורא, לא יגלו אותך לפורום מקרמה בגלל זה.

D F S

New member
אני מסכים עם כל מילה שלך

ושמח לראות שלא רק אני גבר שזקוק למגע :)

ביג לייק.

Surrealistical

New member
ועוד איך יש קשר למין הכותב!

אתה מתייחס בזלזול לבעיה שלו כי הוא גבר. אם אישה היתה כותבת את זה אז פתעום היתה רואה שבאמת יש כאן בעיה אמיתית. אל תזלזל בבעיות האדם בגלל המגדר שלו.

D F S

New member
תשמע

אין לי שום אינטרס להמציא פה סיפורים, לא משעמם לי בחיים :)
אם תקרא היטב את מה שאני כותב, אז תבין שלרוב אין לי בעיה להגיע לגירוי.
כל סקס שאי פעם עשיתי איתה התחיל מזה שאני מתחיל הכל והיא פסיבית.
בכל אופן, כפי שציינתי, אני עובר כרגע תקופה שבה אני טיפה פחות חרמן, ולכן נוצרה הבעיה.
רק ביקשתי עצה איך לשפר את העניין.
יום טוב לך :)

הילי 122

New member
פחות חרמן ?

לא הבנתי מה הבעיה ,אבל אתה מעצבן אותי 7-10 פעמים ??? לך תראה קצת סרטים כחולים ותרגיע באת לאכול לנו את הלב כנראה , טוב הבנו !!!!!

D F S

New member
טיפה פחות חרמן הכוונה

שכמות הסקס ירדה לפעם ביומיים בזמן האחרון...
ברגיל אנחנו שוכבים 7-10 פעמים

סליחה?

אני לא היתי שמחה להיות עם משהו שהוא פסיבי, לא יוזם ונרתע מלהתמזמז איתי. לא משנה כמה מיני הוא היה וכמה פעמים הוא היה גורם לי לגמור.

אני גומרת גם לבד עם עצמי.

לדעתי המשחק המקדים הוא חלק אינטגרלי מהסקס

לי באופן אישי זה נשמע קצת משעמם סקס שמבוסס רק על חדירה ורק כשאתה כבר מגורה
הדרך לשם חשובה לא פחות.
כמו שאמרו לך נראה לי שהיא זקוקה לטיפול מיני, והמיני חרדת ביצוע שאתה פיתחת היא נשמעת לי מאד הגיונית, אם בכל פעם שהיינו רוצים לעשות סקס הייתי צריך לבוא עומד ומוכן לחדירה זה היה מלחיץ אותי. מה גם שהמשחק המקדים מכניס אותך לאווירה ועוזר מאוד לשים את חרדות ובעיות היום יום בצד.

אני חושב ששיחה פתוחה וכנה איתה על הדברים האלו היא הדבר הנכון, אין לך מה לפחד מזה, וגם לדעתי כדאי שתהיה מודע לסיבות שגורמות לנהוג כמו שהיא נוהגת, הכרה של המקומות הפחות נעימים של בת הזוג יוצרת אינטימיות בעצמה, ואולי אם היא תפתח אליך ותמצא אצלך אמפטיה זו תהיה ההתחלה להגעה לפתרון של הבעיה.

בהצלחה.

למעלה