משחק מקדים

אהרן5

New member
משחק מקדים

מאחר ואני חי קצת בעתיד (מקדים את כולכם), רציתי בכל זאת לשאול אותכם שאלה מקדימה: אם יתברר בעוד כמה שנים, כמה חודשים, שצדקתי בכל מילה שאמרתי, מי מכם יצא "גבר", יבוא אלי ויאמר בפומבי מעל דפי הפורום: אהרון, אני מסיר בפניך את הכובע: בזמנך נשמעת משוגע לחלוטין, היית בודד בדעותיך, דבקת בהם למרות הלחץ החברתי האדיר, ו... צדקת! אכן השמאל הישראלי היא האידאולוגיה האווילית ביותר בהיסטוריה האנושית. אכן היא תומכת בטרור (הגם שהיא איננה מבינה זאת). אכן היא נאבקת למען השמדת בני עמה (ומשוכנעת שהיא נאבקת למען השלום). אכן היא נאבקת למען כניעה לאויב ולמען נצחונו. אכן היא כת דתית המושתתת על אמונות ותקוות ללא שום קשר ללוגיקה, רציונאליות, ולעובדות המציאות. אכן "שמאלן הוא אדם הסבור שהפלסטינים צודקים", היא הגדרה נכונה ומקיפה. אכן האיסלאם הוא הרייך הרביעי שניסה לכבוש את העולם (הנאור). אכן הוא השתמש בדרך מתוחכמת של מרמה (הטרור): שימוש במצוקה והסתה של ההמונים והאספסוף, כדי שהעולם הנאור יצטרך להילחם נגד המון חף מפשע ולא ידע מי הוא האויב. אכן הוא הצליח במזימתו והתרבות הנאורה נפלה שבי אחר התפיסה השגויה הזו. אכן האיסלאם היא תרבות ברברית. אכן כשמדברים על חברה ותרבות מותר (וצריך) להכליל. אכן יש שחור לבן, יש טובים ורעים, האמת היא לפעמים בצד. אכן האיסלאם קם עלינו להשמידנו, והכיבוש היה רק תירוץ. אכן טעינו התבלבלנו לחלוטין, האיסלאם עבד עלינו. לא היה שום דבר מוסרי בתמיכה במאבקו של העם הפלסטיני המוסת והברברי. אכן ערפאת היה חד משמעית צורר ישראל (בדומה להיטלר)! וכל התבטאות בסגנון של "מנהיגים לא ראויים", הינה מטופשת, אומללה, ואיננה מחוברת למציאות. וכך הלאה, וכך הלאה. יתכן והשמטתי עוד פרט זה או אחר שאני היחיד האומר אותו, והוא נשמע היום מוזר מאוד. ==== ולאחר שתודו בכך, אולי תודו גם בדברים נוספים שאני אומר: חשבון הנפש של אוסלו, קרי דיון ציבורי בשאלה: הסכם אוסלו - איפה טעינו? (האם הדרג המדיני שוב היה שבוי בקונספציה?) היה (ועדיין) יכול להקדים את ההתפכחות ולחסוך חיי אדם רבים... ואז אולי גם תצטרפו אלי למאבקי למען דיון ציבורי בנושא איכות השלטון, שלפי דעתי הבלעדית יוכל לפתור בעיות חברתיות רבות. (להזכירכם: אני עדיין היחיד במדינה המעוניין בדיון כזה) שמחתי להקדים את זמני. אתם יודעים, אומרים: חכם אחרי מעשה... אני "טיפש לפני מעשה"... מעניין אם אתם תהיו "גברים" אחרי מעשה לבוא ולאמר: צדקת! תודה.

naftalyb2

New member
ידידי אהרן

הדתיים הורסים את המדינה ומצליחים בכך האתר הזה יעיד אז למה שהחילוניים גם לא יהרסו מה יש גם להם מותר להרוס ומה זה משנה אם אני תומך בערפאת. אני הורס משמע אני קיים

אהרן5

New member
הדתיים לא הורסים שום דבר

מי שהורס זה החילוניים שמוכנים לנשק להם את הת... זכור: פרצה קוראת לגנב. הגיע הזמן שנפסיק לנבוח על הגנב. הגיע הזמן שפשוט נסגור את הפירצה ונאמר: עד כאן, מעתה לא ניתן לכם יותר להרוס את המדינה. אם אנחנו מאפשרים להם, עלינו לבוא בטענות רק אל עצמנו. אגב, למה הם הורסים את המדינה?... אני בכלל לא בטוח בזה. מי שהורס את המדינה זה הטפילים שלה: האליטות, הבכירים, המנהיגים שלנו. הם הערפדים האמיתיים. הפכו את המדינה לבור השומן שלהם ממנו הם יונקים ללא הפסק, ובינתיים הורסים אותו. כל שיש כדי להפסיק את חגיגת השחיתות הזו הוא לערוך דיון אחד בתקשורת בנושא איכות השלטון. תודה על התייחסותך.

זויות

New member
גם האליטה הדתית היא אליטה

שמקורבת מדי לשלטון ופוגעת בדמוקרטיה. שינוי יוצאת נגד הקשר ההדוק מדי בין האליטה הדתית לשלטון במדינת ישראל. אם תקים מפלגה שתפעל נגד אליטה אחרת שמתערבת יותר מדי בענייני הציבור וחולבת אותו (וכאלה, כידוע, לא חסר), הרבה אנשים, כולל אני, יודו לך. זה לא סותר את המגמה של שינוי, זה מעצים אותה מכיוון מבורך אחר.

אהרן5

New member
נכון מאוד

נהפוך הוא, שינו יוצאת כדי לסגור את הפירצה הזו. כל הכבוד. הבעיה היא ששינוי היא היחידה. כלומר מי שמאפשר לדתיים לעשות במדינה כחפצם, על ילין עליהם, ילין רק על עצמו.

Narcissistic Personality Disorder

Narcissistic Personality Disorder Beginning by early adult life, grandiosity (fantasized or actual), lack of empathy and need for admiration are present in a variety of situations and shown by at least 5 of:
A grandiose sense of self-importance (patient exaggerates own abilities and accomplishments)
Preoccupation with fantasies of beauty, brilliance, ideal love, power or limitless success
Belief that personal uniqueness renders the patient fit only for association with (or understanding by) people or institutions of rarefied status
Need for excessive admiration
A sense of entitlement (patient unreasonably expects favorable treatment or automatic granting of own wishes
Exploitation of others to achieve personal goals
Lack of empathy (patient does not recognize or identify with the feelings and needs of others)
Frequent envy of others or belief that others envy patient
Arrogance or haughtiness in attitude or behavior​
יותר מזה אין לי מה להוסיף - DSM301.81

למעלה