משחק\מצעד או משהו...

../images/Emo7.gifמסכימה בהחלט הית' היה מוכשר וחתיך בטירוף!

אני חושבת שהוא ממש היה דומה לג'וני דפ והלך בדרכו גם בדמויות שהוא בחר לגלם ובמשחק שלו, ממש אהבתי אותו! אבל אם בבחירת הגבר הסקסי ביותר אנו עוסקים תרשו להגיד שמאז שהכרתי את ג'נסן הוא הפך למקום ראשון!
ג'נסו אקלס
ג'וני דפ-הית' לדגר
ג'ארד לטוסולן "30 שניות למאדים" לא רק יפיוף גם סופר מוכשר
ג'ארד פדלקי
פול ווקר
מתיו כהן ג'ון וינצ'סטר הצעיר והסופר סקסי ואחרונים חביבים: למרות שבמרוצת השנים הוא לא השתבח מבחינת המראה לפחות, אבל כן מבחינת משחק, הוא תמיד ישאר סקסי בשבילי-
ליאו דיקפריו ומישהו שכבר "מבוגר" אבל מראה הBAD BOY שלו תמיד עשה לי את זה וגם מאוד מוכשר-
שון פן

to the end1

New member
אשטון נראה ממש טוב אבל האפי המזדקן

שנהיה לו מאז הנישואים אם דמי קצת הורס לי...

קרניjack

New member
זה כזה שירשור בנות!!!../images/Emo6.gif

אז ככה: לג'רארד וואיי יש יופי נשי-גברי מיוחד כזה, והוא בחור עם יופי פשוט תמים ועדין. רייאן ריינולדס סקסי יותר מ"חתיך" אם תקראי לזה ככה. טיילור לאונטר עדיין ילד, אבל זה יותר הגוף. איאן סומרהלדר פשוט דוגמן, יש לו עיניים מדהימות. טיילור קיטצ' חמוד לאללה. וג'נסן אקלס מינוס כמה שנים....נראה לי הוא

larisa125

New member
אני לא יכולה לבחור מי מקום ראשון, אבל

הכי הכי אהובים עליי הם אלכסנדר סקארסגרד, ג'ארד וג'נסן שלנו, ג'רארד וויי, איאן סומרהלדר
מאוהב| ופול ווסלי

to the end1

New member
עוד בנים שמתצטרפים למצעד לפי בקשתכם

ומי שיקבל את הכי הרבה קולות יזכה עד סוף השבוע בגבר הכי סקסי בעולם. ואז יהיה אותו מצעד אבל אם נשים... *צ'ייס קרופורד(אחת שיודעת)

to the end1

New member
*אם בחרתם כבר מקום ראשון ועכשיו אתם רוצות

לשנות תגידו במי אתם משנות...

הבחירה שלי..*תופים בבקשה*

ללא ספק ג'נסן אקלס..
(יש פה מישהו שהצלחתי להפתיע?
) אבל בלי דירוג כי אין לי כוח אני גם בעד: אריק דיין השווה (אתמול ראיתי יום האהבה!), פול ווקר, צ'ייס קרופורד..זהו את המכנה המשותף..
והאמת שיש בג'יימס מקבוי הזה משהו מאוד סקסי למרות שהוא לא הטעם שלי

to the end1

New member
נכון לעכשיו מי שמוביל בנוקאוט הוא:

ג'נסן אקלללללללללללללס

קצת תמונות למקום הראשון שלנו

לא סתם הוא נבחר ליפה \סקסי ביותר הנה כמה סיבות!

למעלה