משחק מס´ 6 ?

kobster

New member
משחק מס´ 6 ?

מה לגבי משחק מס´ 6 (ב-LA) ? (השעה היא 4:30 בין שישי לשבת) יש שידור ? איפה ? kobster

קיר קמט

New member
ספורט חמש פלוס

ערוץ ה"בא נשדוד את העם במחיר מופקע וניקח לערוץ הספורט את כל התכנים בשביל שזה יצדיק את המחיר"

eliram

New member
דווקא פה אני לא ממש מסכים

כי בשנים האחרונות באמת לא שודרו משחקים 2 5 ו 6 בגמרים האיזוריים, אז בהחלט יש הצדקה לשידור שלהם ב 5+ מצד שני, הם לא חשבו על כך מראש, אלא נכנעו ללחץ (וטוב שכך). ועניין שידור הגמר כולו ב 5+ הוא באמת בזיון אמיתי.

liran b

New member
הערה קטנה...

בשנים האחרונות...סדרות הגמר האזוריות הוכרעו ב4-0 ..... נכון לא במזרח אלא רק במערב , עונה שעברה 4-0 של הלייקרס על סאן אנטוניו וב99 4-0 של סאן אנטוניו על יוטה ? או על הלייקרס? לא זוכר... :) ככה שלא היה צורך במשחקים מס´ 5 או 6

eliram

New member
אני עוד זוכר את עצמי יושב מול המחשב

מקלל את הטלויזיה, מחובר לאפליקצית הסטטיסטיקטות החיות של ESPN ושומע את שידור המשחק ברדיו אינטרנטי בשידור חי. היום ה NBA כבר לא מרשה לשדר את המשחקים ברדיו באינטרנט.
ואז היה משחק 6 ומזל שהיה גם משחק 7. אלן אייברסון מול ריי אלן ואני יושב ומורט את השערות בתסכול. ואחר-כך כשפילדלפיה ניצחה את משחק 1 בגמר, כבר היתה תקווה למשהו מותח, אבל אז בא טיירון ליו, העתיק את התסרוקת של אייברסון, שיתק אותו, נתן לליקרס אליפות נוספת, והלך לשחק עם מייקל.

למעלה