משחק - מנחשים מספרים

adidasabc

New member
משחק - מנחשים מספרים

אז ממחר אנחנו מתחילים את המשחק, אני המפעיל. ההוראות - ציטוט של יפתח: כל בוקר/צהריים, "המפעיל" בוחר מספר ואחד מאנשי הפורום. הוא שולח את המס' [כל מס'] למי שבחר במסר!, ואז מוסיף תגובה: "אפשר להתחיל לבדוק". ברגע זה כל חברי הפורום שמשתתפים בודקים במסרים, אם הם לא קיבלו מסר עם מספר, הם יודעים שהם היום "המחפשים". מי שקיבל את המספר פשוט מחכה. עד הערב יכולים "המחפשים" לנחש את המספר הנבחר על ידי מסר למפעיל בלבד. שימו לב! אם אתם רוצים לשנות את בחירתכם אתם שולחים ל"מפעיל" ולא ל"מקבל המסר". בשעות הערב [אפשר לקבוע אפילו מיד אחרי הפרק היומי] מגלה "מקבל המסר" את המספר. מי שהיה הכי קרוב למספר, יהיה המפעיל ביום למחרת. נתחיל ממחר ב-10:00 בבוקר בערך עד לשבת ב-10:00 בבוקר. מקווה שהבנתם את ההוראות
אני מזכיר שוב את הניחושים לשלוח במסרים בלבד! לתיבת המסרים שלי
. בהצלחה לנו!

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifתן להיות בטוח שהבנתי

אני בעצם מהמר על מספר כלשהו במטרה להיות הכי קרוב למספר שנבחר? ואפשר לבחור כל מספר? גם 5478042.2356 ?

xlulitx

New member
../images/Emo221.gifלאיזה מספר הגעת O:

חמש מליון 4 אלף 78 42 ו2356 אגורות XD.

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifחחח מי אמר אגורות?../images/Emo12.gif סתם מספר עשרוני

adidasabc

New member
התחלנו את המשחק! ../images/Emo13.gif

כולם מוזמנים לנסות לנחש את המספר, במסר אליי בלבד!
כולם, תבדקו אם קיבלתם את המסר. מי שקיבל את המסר, אומר לכולם רק מחר בבוקר בשירשור המשחק את המספר. מי שהגיע לניחוש הכי קרוב או מדויק הוא "המפעיל" במשחק הבא. בהצלחה!

אביקם1

New member
אפשר לבחור כל מספר?

ממינוס אינסוף עד אינסוף? או שיש הגבלה של המספרים נגיד בין 1 ל100

adidasabc

New member
שימו ../images/Emo23.gif

מותר לשלוח רק ניחוש אחד, אם מישהו רוצה להחליף את הניחוש שלו שישלח לי במסר את המספר החדש, ורק המספר החדש ייחשב.

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifאופס...לא ראיתי שאסור. לא ריעננתי ../images/Emo9.gif

למעלה