משחק מכור..

cHiKa LoCa

New member
משחק מכור..

כל אחת ואחת מהן רשומות בסוכניות שחקנים.. ה"מנצחת" היא נטע.. והסיפור של מריה הוא קאוור לרייטינג.. והוא בכלל לא עשיר.. אבל אם כל הסיטואציה הייתה אמיתית..אז רק מריה..הדמות שהיא משחקת פשוט מראה כמה אנשים הם לא חומריים..

limli

New member
את מריה ואת מרי!!

כי מריה אמרה שיש איתה 2 בונדיניות: נטע ומרי....

Koki Girl1

New member
לאאאאא אבל צ'לסי הכי מתוקהה

תקישיבו! המרי הזאת פשוט כלבה ! אני חשבתי בהתחלה שהיא כזאת תמימה ומתוקה ויפה .. אבל תקשיבו היא פשוט מכוערת ! תסתכלו עליה מקרוב ! איכככ ו ו ו אוייי היא אומרת דברים כאלה מתוקים ונחמדים
אבל הסתכלתם פעם על הפרצופים שהיא עושה? היא מסתכלת על כולן כשהן קמות לארי נגיד או משהוא במבט כזה כיאילו עוד שניה היא מזנקת לטרוך אותן
היא בטוחה שהיא מנצחת .. חוצנפית
הכי מתודה זאת צ'לסי

ליטלי6

New member
גם אני חושבת בדיוק אותו דבר על מרי

וגם כתבתי את זה למעלה. הפרצופים שלה ממש מעצבנים ומקרוב היא בכלל לא יפה. סתם ילדה מפונקת. שתחזור לקנדה

נעמהdj21

New member
../images/Emo2.gifדרך אגב סקופון נוסף ../images/Emo58.gif

טוב זה בטח לא יפתיע אותכם... אבל מישהי שאני מכירה בת דודה שלה נבחרה להיות סינדרלה מהבית (קוראים לה רינת משהו נראה לי)... בקיצור היא לא נבחרה היא נופתה...ועוד דבר ממש מקומם!!! היא סיפרה לי שהיא בכלל נבחנה להיות קארין מגריזו הבאה ולא התקבלה , אז הציעו לה להיות סינדרלה מהבית! הכל מכור מכור מכור!!!והסינדרלה אפילו לא נבחרה ממש אלא זה הוצע לה כתפקיד לכל דבר.בטח זה גם היה בתשלום.חומר למחשבה.

miss pufi

New member
לא פלא

אני ל מאמינה בזה... הרי מה הסיכויים ש15 בחורות שונות ומשונות יפגשו גבר שלפידעתי אין בו משהו מיוחד ואחת אחת יתאהבו בו?!

נעמהdj21

New member
ציינתי שמישהי שעובדת איתי סיפרה

את זה והיא בת דודה שלה...רינת הזו.לבחורה ממש אין אינטרס היא אפילו התגאתה ואמרה שנראה את בת דודה שלה בטלוויזיה.ותכלס זה מוציא את הבת דודה רע...

למעלה