הדגיגים לקחו לו את התה?
פ פלור ברטוטי New member 25/1/06 #15 אומר =] הוא רואה את צ'כוב שאומר לו : "מי מי המלך?" והואו עונה: "בטח שאני צ'כוב בטח שאני" =] יש לי קצת דמיון - כמו לידידיה =]
אומר =] הוא רואה את צ'כוב שאומר לו : "מי מי המלך?" והואו עונה: "בטח שאני צ'כוב בטח שאני" =] יש לי קצת דמיון - כמו לידידיה =]
N ny22 New member מנהל 26/1/06 #21 זה בטח בגלל.... שבאו מעריצים להפקה, וצעקו לו: "רוברטו, הלוואי שתמות!" הוא מסתכל אחורה ואומר לעצמו: "אני עוד אתבע את ההפקה, איזה שם חרא הם הוציאו לי!!!"
זה בטח בגלל.... שבאו מעריצים להפקה, וצעקו לו: "רוברטו, הלוואי שתמות!" הוא מסתכל אחורה ואומר לעצמו: "אני עוד אתבע את ההפקה, איזה שם חרא הם הוציאו לי!!!"
N ny22 New member מנהל 26/1/06 #22 או בגלל ש.... זה בצילומי הפרק האחרון. הוא אמר לעצמו "בפעם הבא בשום פנים ואופן אני לא מוכן לשחק את הרע ועוד בשמי המקורי!"
או בגלל ש.... זה בצילומי הפרק האחרון. הוא אמר לעצמו "בפעם הבא בשום פנים ואופן אני לא מוכן לשחק את הרע ועוד בשמי המקורי!"
N ny22 New member מנהל 26/1/06 #23 הוא בטח ראה את איה מתרסקת.... ואמר: אךךךך, חבל שזה לא כולם! או ששאלו אותו אם הוא עצוב מזה שאיה התרסקה, אז הוא ענה שהוא עצוב מזה שזה לא עוד התרסקו....
הוא בטח ראה את איה מתרסקת.... ואמר: אךךךך, חבל שזה לא כולם! או ששאלו אותו אם הוא עצוב מזה שאיה התרסקה, אז הוא ענה שהוא עצוב מזה שזה לא עוד התרסקו....
1 1הדור הבא New member 26/1/06 #34 הוא מצא עוד חידה באינטרנט הוא מצא עוד חידה באינטרנט וחושב עליה.. וזה מה שההווא עושה כחושב...
ל ליהי לאב הילי New member 26/1/06 #35 אולי כי... הוא חושב איזה תירוץ להמציא למיקה הפעם כדי שלא תכריח אותו ללכת למסעדת גורמה של סושי וגם לא תיקח איתה את אדם...
אולי כי... הוא חושב איזה תירוץ להמציא למיקה הפעם כדי שלא תכריח אותו ללכת למסעדת גורמה של סושי וגם לא תיקח איתה את אדם...
G gal love sims New member 26/1/06 #37 מנסה... מיקה ראתה ג'וק ומרוב פחד היא נשכה אותו והוא מוצץ את הדם שיורד לו...(לא יצא מצחיק אבל יצא משהו הזוי!!)
מנסה... מיקה ראתה ג'וק ומרוב פחד היא נשכה אותו והוא מוצץ את הדם שיורד לו...(לא יצא מצחיק אבל יצא משהו הזוי!!)
N ny22 New member מנהל 26/1/06 #42 אבי ככה בגלל ש.... במשרד החינוך לא רוצים שהילדים יהיו האקרים... אז הם שילמו לאבי כדי שיהיה בדיכאון, כי הם האמינו שכך הילדים יתרחקו מזה!
אבי ככה בגלל ש.... במשרד החינוך לא רוצים שהילדים יהיו האקרים... אז הם שילמו לאבי כדי שיהיה בדיכאון, כי הם האמינו שכך הילדים יתרחקו מזה!