משחק מי שמעליי תתחילו
E esterosh New member 27/12/06 #4 מי שמעלי אתם מפחידים אותי מה נסגר עם כל הטראומות שלכם? ואיך בדיוק משחקים את המשחק הזה?
א אור לאב נינה New member 27/12/06 #5 מי שמעליי לא יודעת איך משחקים במשחק הזה והסבר- את רושמת בכותרת מה שאת יודעת על מי שמעילך ווכה ממשיכים
מי שמעליי לא יודעת איך משחקים במשחק הזה והסבר- את רושמת בכותרת מה שאת יודעת על מי שמעילך ווכה ממשיכים
מ מ א י י ק New member 27/12/06 #9 "לפח"../images/Emo6.gif../images/Emo19.gif וואי וואי אור אתה הרגת אותי מסכנה,בטח שעשית לה את זה היום היא קיבלה שבץ
"לפח"../images/Emo6.gif../images/Emo19.gif וואי וואי אור אתה הרגת אותי מסכנה,בטח שעשית לה את זה היום היא קיבלה שבץ
א אור לאב נינה New member 27/12/06 #10 חח שבאו המבקקרים והמפקחים של הבצפר אז היא התחנפה אליהם אאז צעקתי לה חנפנית חחחחחח XD שונאאותההה כזאת מעצבננתת יום שלישי היא העיפה אותי מהכתה חחחח אזהכלתי לעזור לשוש לעטוף ספרים עטפתי לה ספר אחד התייאשתי והלכתי היום היא אומרת לי שהיא קיבלה חום מהספר שעטפתי XD ( נכון ליה?)
חח שבאו המבקקרים והמפקחים של הבצפר אז היא התחנפה אליהם אאז צעקתי לה חנפנית חחחחחח XD שונאאותההה כזאת מעצבננתת יום שלישי היא העיפה אותי מהכתה חחחח אזהכלתי לעזור לשוש לעטוף ספרים עטפתי לה ספר אחד התייאשתי והלכתי היום היא אומרת לי שהיא קיבלה חום מהספר שעטפתי XD ( נכון ליה?)
מ מ א י י ק New member 27/12/06 #12 מישמעליי היא תותית../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo19.gif
מ מ א י י ק New member 27/12/06 #15 מישמעליי זה שטויות../images/Emo11.gif../images/Emo19.gif כי אני ביקשתי אותו ובכל תפוז הורידו