משחק מחשב

liel3

New member
משחק מחשב

על כל סרט היום יש איזה משחק מחשב. יהיה גם על הארי פוטר פעם? בכל מקרה איזה מין משחק אפשר לעשות על הארי פוטר? שהוא צריך לנצח את וולדמורט? הרי בכל ספר יש עלילה אחרת.

fluppster

New member
אתה לא מעודכן........

אם תדפדף כמה עמודים אחורה, תגלה שכבר כתבו על זה שקיים משחק מחשב של הארי פוטר ופירסמו אפילו תמונות שלו. חן

PopPy

New member
ככה:

יהיה משחק, נכון לעכשיו ידוע על משחק שיהיה בסגנון קווסט על הארי פוטר ואבן החכמים שיערך (איך לא) בהוגוורטס, מה שכבר מעניין. מתוכננים פאזלים ומשחקי קופסא, וגם פזלים ומשחקי מחשבה למחשב. יש תמונות מהמשחק, ויש גם לצערינו הרב קלפי הארי פוטר אי שם בבריטניה/ארה"ב הרחוקה. |S| פופי |S|

liel3

New member
אה!

מגניב! לא ידעתי. לפני כמה ימים הייתי בחו"ל לא הייתי בפורום הרבה זמן אז לא שמעתי... הדבר היחיד שעכשיו מצאתי זה משחק קווידיץ´ לא ניסיתי אותו עדיין אני אנסה עכשיו. מישהו כבר ניסה? זה טוב?

PopPy

New member
הממ...

טוף, יש מלא משחקי קווידיץ´, יפים לא יפים, נחמדים לא נחמדים, מעניינים לא מענינים, וכו´. לי אישית יש איזה 5 על המחשב, אבל.. אר.. בעצם מחקתי שלוש מהם היום כי הם מגעילים. אז יש לי 2 + לינק אחד למשחק נחמד ברשת. כך ש.. אר.. קשה לדעת על איזה אתה מדבר. |S| פופי |S|

liel3

New member
אז...

הורדתי את המשחק הזה ב: www.harrypotter.co.il בחלק של הורדות והיה כתוב שם quidditch3 עדיין לא פתחתי את זה אפילו אז אני לא יכולה להגיד לך מה כתוב במשחק...

לנעמי יש את המשחק קופסא!!!!!!

היא חזרה מקנדה.. והיא קנתה אותו ושיחקנו את זה היום! זה כזה מגניבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב! אבל בטח יתרגמו את זה לעברית (למה??????? לא הגזמתם עם התרגומים?) ויביאו את זה לארץ!!!! אבל רק שתדעו שזה מגניבבבבבבבבבבבב והשחקנים הם כאילו מצנפות מיון מגניבות כאלה, ויש את הבתים ויש שאלות ויש ספלס ויש ויש ויש דיייייי אני גם רוצה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TaLi וואההההההההההההה אני גם רוצה!!!!!!!!!!!

PopPy

New member
איזה כיף לה!! והגיע הזמן שהיא תחזור

באמת.. המפ.. איזה כיף שיש חברים שאוהבים ה"פ!!!!!!!!!!!!!!!!! ^-^ |S| פופי |S|

fluppster

New member
נכון........

והכי מעצבן זה שיש חברים שמתנגדים עקרונית לקרוא את ה"פ, ובנוסף לזאת לא מפסיקים לנסות גם להוציא אותי מזה!!!!!!!! זה כל כך מעצבן!!!!!!!! חן

למעלה