תראה זה תלוי בטעם האישי של הבן-אדם
כל אחד והטעם שלו במשחקים, למשל Bridge Commander הוא נחמד אבל העלילה לא כל כך מעניינת ואין לך כל כך שליטה על העניינים הדבר היחיד היפה במשחק הוא שאתה יושב בתוך הגשר(ולא יוצא ממנו בשום נקודה במשחק) אבל במהלך המשחק אתה רק לוחץ על כפתורי פקודות-לי זה לא נראה מלהיב כל כך, לעומת זאת עם אתה רוצה להטיס את הספינה ידנית אתה יכול לעשות זאת רק עם החיצים אין תמיכה בג'ויסטיק.אין במשחק מספיק אקשן(לדוגמא:אם אתה רוצה להשמיד ספינת אוייב את לוחץ על הקצין הטקטי ובתפריט שנפתח אתה לוחץ על הספינה שאתה רוצה להשמיד והקצין יורה עלייה) כדי לקרוא לו משחק אקשן ואין בו מספיק עלילה כדי לקרוא לו קווסט, אז מה הוא? הוא סימולטור שטחי של שליטה בגשר כאשר מה שאתה עושה זה "לפקוד על קצינך"(ללחוץ על כפתורים של מספר מאוד מצומצם של פעולות) לשבת בכסא ולא לזוז ממנו(אי אפשר לזוז בתוך הגשר אתה "תקוע" בכסא הקפטן)-לי זה לא נראה כל-כך כיף. לעומת זאת klingon academy הוא משחק אקשן אמיתי קצת ישן אבל בכל זאת מהנה ויש תמיכה בג'ויסטיק והכי חשוב: אתה! יורה, אתה! מזיז את הספינה ואתה! שולט בכל. הגרפיקה לא הכי חדישה אבל בכל זאת יפה מאוד. אני ממליץ בחום למי שאוהב סימולטורי קרב.