משחק מדליק

soofgania

New member
עשרת הדברות להתנהגות במיטה

אל תגנוב את השמיכה אל תנחר אל תעיר אותה באמצע הלילה אל תציק אם אתה לא נרדם אל תפיל אותה מהמיטה לא להידבק כשחם לא לישון עם הגב אליה לעשות פיפי לפני לשים מסטיק קרוב למיטה בשביל הבוקר לבנות: לשים את האיפור קרוב למיטה

soofgania

New member
לרדת ולדבר

הדברים שהן אומרת בזמן מציצה: * "ממממ... ממממ... מממממממ..." * "מו כגמור גבר" (נו תגמור כבר) * "ממממ, כעים" (יאמי, טעים) * "גלא כעין גגמור גכנים" (שלא תעיז לגמור בפנים) * "גן גינשום" (תן לנשום) * "כעם אחרונה" (פעם אחרונה) * "אהה אהרת גקוראים אהה?" (איך אמרת שקוראים לך?) * "כחחקקק כחחחחחקק..." * "אהה אוהה אוהי?" (אתה אוהב אותי?) * "חמישים שקל..."

לרדת ולדבר אצל חתולים חחחח

הדברים שהן אומרת בזמן מציצה: * "מיאווו... מיאווווו... מיאוווווווווווווו..." * "מיאו מיאוגמור מיאוווגבר" (נו תגמור כבר) * "גרררררר, מיאווועים" (יאמי, טעים) * "מיאווו לא מיאו עין מיאווומור מיאוווכנים" (שלא תעיז לגמור בפנים) * "מיאוווו גן מיאוווו גינשום" (תן לנשום) * "מיא עם אחרונה" (פעם אחרונה) * "מיאווו מיאווו אהרתמיאווו גקוראים מיאאאאאהה?" (איך אמרת שקוראים לך?) * "מיאווכחחקקק מיאוווכחחחחחקק..." * "גררר מיאווואהה מיאוו אוההגרר אוהי?" (אתה אוהב אותי?) * "מיאווו מיזה מיאובחינם..."

עשרת הדברות אבל לנו החתולים חחח

אל תגנוב את השאריות אוכל אל תילל אל תעיר השכנים אל תילל אם אתה לא נרדם אל תפיל אותה מהפח להידבק כשחם לא לישון עם הזנב אליה לעשות פיפי לפני ואחרי לשים קאט-לי קרוב למיטה בשביל הבוקר לחתולות: לשים את החתול קרוב למיטה

למעלה