משחק מדהים!!!!

nonony

New member
משחק מדהים!!!!

שלום אנשים!!!. שימו לב למשחק דואר מדהים שגם מכניס כסף וגם יוצר אדרנלין כל בוקר כשפותחים את תיבת הדואר!!! תמורת 60 שקלים בלבד שווה לבדוק את הנושא שזה כמו למלא לוטו פעם אחת אבל עם הרבה יותר סיכוי!!!. אם כל ההוראות הבאות יעשו בתשומת לב אתם תניבו דיבידנד בלתי רגיל. התוכנית הזו מצליחה ונשארת מצליחה בשל הכנות וההשתתפות של אנשים הקוראים אותם(אז בבקשה...). להלן 4 הצעדים הקלים להצלחה: קחו 3 דפי נייר איי 4, וכיתבו את המשפט שלהלן על כל דף: "ברוך הבא למשחק 20 שקלים בתיבה 2004,תמורת השקעה של 60 ש"ח תוכל להצטרף למעגל המשתתפים.הכן 2 שטרות של 20 ש"ח,ושלח לשני מכרים שלך הפתעה נעימה בדואר בדיוק כפי שקיבלת את המכתב הזה.בנוסף לשני החברים,אנא שלח אליי בחזרה את השטר אותו קיבלת ממני,עם שני שמות של חברים חדשים אשר אותם אתה מעוניין לצרף.שני השמות האלו יצטרפו לרשימה הבאה ביחד עם השם שלך. .". כתבו את שמכם ואת כתובתיכם המדוייקים עכשיו קחו 3 שטרות של 20 ש"ח והכניסו אחד לכל דף איי 4 , וקפלו אותו ל-3 כך שהשטר יהיה מכוסה מכל צדדיו(כדי שלא יוכלו לגנוב אותו בדרך).. שימו כל שטר עטוף בפתק במעטפה נפרדת 3 סה"כ וסיגרו אותן. עכשיו צריכות להיות לכם 3 מעטפות סגורות ובכל אחת יש פתק שעליו רשומות ההוראות לשולח הבא – שמכם וכתובתכם ושטר של 20 ש"ח . גם אתם תקבלו בחזרה בדואר לפחות 9 מעטפות עם 20 שקלים כבר בסיבוב הראשון.תוכלו לפרוש,או להמשיך לסיבוב שני עם השטרות שקיבלתם.ככל שהמכרים שאליהם תשלחו את השטר בסיבוב השני וכן הלאה יהיו יותר קרובים אליכם,סביר להניח שהחברים שאותם הם יציינו במעטפות שלכם יהיו אתם,וכך תוכלו להרוויח כסף גדול תוך כדי משחק מהנה,ולפרוש מתי שרק בא לכם-עם רווח בטוח!!! כמובן שיש לנסח בצורה בהירה את בקשתכם להיכלל בכל אחד משלושת המכתבים שהנמען צריך לשלוח!!!. . שלח את 3 המעטפות לכתובות הבאות: 1.נועם חזן רחוב י"א באדר 12 דירה 5 ר"ג 2.אמיר חן רחוב ביצרון 47 תל אביב 3.סטיב בן פרדג' רחוב הרב קוק 24 בת ים . : אני סיכנתי 60 שקלים מתוך מחשבה שמקסימום....שלחתי לוטו ולא זכיתי...אתם לא מתארים לעצמכם את גודל ההפתעה כשמעטפות התחילו לטפטף אצלי בדואר... בהצלחה לכולם!!!

קרןרווה

New member
תודה למכתבי השרשרת

לכל חבריי! תודה באמת ששלחתם לי כ"כ הרבה מכתבי שרשרת כי מאז: הפסקתי לשתות קוקה קולה אחרי שהתברר לי שהמשקה מתאים להסרת כתמים בשירותים. הפסקתי ללכת לבתי קולנוע מחשש שאשב על מחט מזוהמת ונגועה ב AIDS .. אני מריחה כמו כלב מאז הפסקתי להשתמש בדאודורנט שהתגלה שהוא גורם לסרטן. גם הפסקתי לענות לטלפון מחשש שאתבקש לחייג איזו ספרה מטופשת ואז אקבל חשבון שיחות לאוגנדה, טימבוקטו וסינגפור. כמו כן, תרמתי את כל חסכונותיי לאמי ברוס - ילדה חולה בסרטן שהייתה צריכה למות בבית החולים איזה 7000 פעמים והיא כל הזמן בת 7 מאז שנת 1993. לא קיבלתי שום טלפון סלולארי מתנה משום חברה וגם לא חופשה מסביב לעולם בתמורה להמשך השרשרת המטופשת הזאת.. לפי מכתבי השרשרת האלו- הייתי צריכה למצוא כבר 19 אהבות חדשות, להיות בעלת 34 ילדים ולהיות נשואה ל 2 ישראליםת, 3 הולנדים ו 6 גרוזינים- אבל כנראה שבסוף זה לא יצא, מעניין למה.. הערה חשובה: אם תשלח מכתב זה לפחות ל- 1200 אנשים ב-12 שניות הבאות, ציפור גדולה תחרבן עליך ממש בקרוב. בברכה

למעלה