פרד או אלירייה?
K kittycatbone New member 20/10/06 #22 וואו קשה:X פרד../images/Emo99.gif כי עד כמה שאילירייה פשוט שולטת, אל פרק במשך שלוש עונות פשוט נקשרים מיסטר פוינטי או הסכין של פיית'?
וואו קשה:X פרד../images/Emo99.gif כי עד כמה שאילירייה פשוט שולטת, אל פרק במשך שלוש עונות פשוט נקשרים מיסטר פוינטי או הסכין של פיית'?
B barhenhalliwell New member 20/10/06 #24 מיסטר פויינטי פורום באפי אנג'ל והשיר שלנו או פורום באפי אנג'ל ונינט ועכשיו ברצינות.. הקוטלת הראשונה או שמא מלקה פריי
מיסטר פויינטי פורום באפי אנג'ל והשיר שלנו או פורום באפי אנג'ל ונינט ועכשיו ברצינות.. הקוטלת הראשונה או שמא מלקה פריי
K kittycatbone New member 20/10/06 #26 יונית לוי כאילו דה../images/Emo2.gif קייז צ'ויס או שרה מקלקלאן?? הו התחכמתי! (לא יודעת למה זה התחכמות הממ .. חח)
יונית לוי כאילו דה../images/Emo2.gif קייז צ'ויס או שרה מקלקלאן?? הו התחכמתי! (לא יודעת למה זה התחכמות הממ .. חח)
H Harry the Bloody New member 20/10/06 #27 שרה מקלקלאן! למרות שזה היה ממש קשה. לאיזו אחת מהבאות הכי הגיע לזכות בRJ בפרק Him? אניה, דון, ווילו או באפי? וקושקושית - אני לא אבוא היום, אין לי איך לחזור.=\
שרה מקלקלאן! למרות שזה היה ממש קשה. לאיזו אחת מהבאות הכי הגיע לזכות בRJ בפרק Him? אניה, דון, ווילו או באפי? וקושקושית - אני לא אבוא היום, אין לי איך לחזור.=\
A Arielcohen New member 20/10/06 #29 דון! בעיקר מרחמים.... לאניה היה את זאנדר, גבר מצחיק, אוהב ומתחשב (עד לחופה כמובן ). לבאפי היו את 2 הכוסונים שלה.... לוילו היה חבר שתקן, ציני ושווה, וחברה מדהימה יותר מחיים עצמם. רק דון נתקעה עם איזה ערפד לחצי פרק.... רחמים!
דון! בעיקר מרחמים.... לאניה היה את זאנדר, גבר מצחיק, אוהב ומתחשב (עד לחופה כמובן ). לבאפי היו את 2 הכוסונים שלה.... לוילו היה חבר שתקן, ציני ושווה, וחברה מדהימה יותר מחיים עצמם. רק דון נתקעה עם איזה ערפד לחצי פרק.... רחמים!
N nick at noon New member 21/10/06 #32 בלי נשמה זה היה ברור בפרק the replacement זאנדר הכאריזמתי או זאנדר המפסידן המסריח
R Reshefgarcia New member 21/10/06 #36 ג'יילס..כאילו,DUHHH שאלה משולשת - פרקי פתיחה - WELCOME TO THE HELLMOUTH (באפי) CITY OF (אנג'ל) SERENITY (פיירפליי) מה עדיף?
ג'יילס..כאילו,DUHHH שאלה משולשת - פרקי פתיחה - WELCOME TO THE HELLMOUTH (באפי) CITY OF (אנג'ל) SERENITY (פיירפליי) מה עדיף?
F Fairywitch New member 21/10/06 #37 WELCOME TO THE HELLMOUTH ולו רק כי שם הכל התחיל (מבחינת באפי ושות'). פרקי סיום בבאפי: The Gift או Chosen?
WELCOME TO THE HELLMOUTH ולו רק כי שם הכל התחיל (מבחינת באפי ושות'). פרקי סיום בבאפי: The Gift או Chosen?
L Loves Bitch New member 21/10/06 #38 The Gift ../images/Emo47.gif סצינת מוות [כולל לפרק האחרון של אנג'ל] סצינת המוות של ווסלי או סצינת המוות של באפי [בסוף The Gift?]
The Gift ../images/Emo47.gif סצינת מוות [כולל לפרק האחרון של אנג'ל] סצינת המוות של ווסלי או סצינת המוות של באפי [בסוף The Gift?]
T Torn Identity New member 21/10/06 #39 סצינת המוות של באפי. ../images/Emo3.gif מה, נו, זו באפי. X: אממ, לא קראתי את כל השירשור אז אני מקווה מאד שלא עשו את זה כבר: גלורי או קיילב?
סצינת המוות של באפי. ../images/Emo3.gif מה, נו, זו באפי. X: אממ, לא קראתי את כל השירשור אז אני מקווה מאד שלא עשו את זה כבר: גלורי או קיילב?
K kittycatbone New member 21/10/06 #40 היה דומה../images/Emo6.gif גלורי!!!! אוז בג'ינג'י או אוז בשחור? XD