משחק לשבת

משחק לשבת

אני כותב שתי שמות של דברים שקשור לכדורגל, ואתם פשוט בוחרים באחד וממשיכים עם אחד משלכם. הבנתם? בסדר בסדר, דוגמא: ברצלונה או ריאל מדריד מישהו עונה ברצלונה וממשיף עם אחד משלו: סן סירו או קאמפ נואו, מישהו עונה קאמפ נואו וממשיך עם אחד משלו: מסי או ווין רוני וכך הלאה.... אבל תיהי קשורים, תעשו השוואות בין דברים מתאימים שקשורים לכדורגל, כמו קבוצות, מאמנים, משחקים גדולים, שחקנים וכו'. ואל תיהיו חכמולוגים, תתנו דברים מוכרים. נקווה שיצליח

mitelka1

New member
שבצ'נקו

מילאן של 94(4-0 על בארסה בגמר) או בארסה של 2006

nir2107

New member
היירו

יובה-מנצ'סטר בגומלין חצי האלופות 99 או ארסנל-מנצ'סטר בגומלין חצי גמר גביע 99?

Benn Is Kane

New member
יובה-מנצ'סטר בחצי גמר האלופות 99

גמר אלופות 2005 או גמר אלופות 1999?

hanuka82

New member
יונייטד או צלסי?

ברור שגמר 95. מי לקחה אליפות משכנעת יותר, מנצסט'ר יונייטד או צלס'י?

hanuka82

New member
לאמפרד

ללא ספק השחקן הכי כשרוני וטכני שקיים היום בעולם!!!!! איזה משחק היה יותר מעניין...? ברצלונה נגד צלס'י השנה או שנה שעברה?

TomZiZi

New member
של שנה שעברה בלי ספק

מכבי חיפה בליגת אלופות או מכבי ת"א בליגת אלופות?

hanuka82

New member
לואיס פרננדז

בגלל שהוא לעומת קנאן הצליח לייצ את ההגנה ועדין לשמור על כדורגל התקפי, יצרתי ושמח!!!! איזה מכבי יותר טובה העונה... של קלינגר או של קנאן ( תשובה של בשתי המקרים הם נראים כמו הצרות שלי תתקבל בברכה ובהבנה! :) )

X Slider

New member
בשני המקרים נראים כמו הצרות

של האמאמאמאמא של לוסיקוביץ' או איך שלא קוראים לו גרנט או קשטן?

hanuka82

New member
קשטן.

שאלה קשה... נוכל לדעת רק אחרי שניראה מה קשטן יעשה בנבחרת. אבל על סמך נתונים של שניהם בליגה, הישגים, ואהדת הקהל אני מעדיף את קשטן אצלי בקבוצה ( שהיא דרך אגב בית'ר ירושלים ) מאשר את גרנט. מי שדרן יותר עדיף? יורם ארבל או רמי וויץ?

hanuka82

New member
ברור שאוחנה

מרוהט, מדבר יפה, מנתח עניין ולא משעמם איתו. אני מסוגל להרדם כשאיציק זוהר מפרשן... ( וללא ספק השיער של אלי אוחנה הרבה יותר יפה!!! ) איפה היה הכי מעניין לראות את ליגת העל הישראלית? צארלטון, ערוץ 2, ערוץ 1, ערוץ 10 או ערוץ הספורט?

למעלה