משחק לשבת

arielle2

New member
משחק לשבת

צאו לטייל במרחבי האינטרנט ומצאו את הפאזל הכי יקר, הכי משוגע, הכי יפה הכי הכי הכי בעיניכם מאיזה בחינה שהיא ואל תשכחו לחזור עם תמונה..

arielle2

New member
הכי יפני

אתר פאזלים יפני יפהפה, ניתן לקנות בו בכרטיס אשראי, משלוח לכל העולם כולל ישראל (נבדק איתם אישית לפני כמה חודשים) מצ"ב הלינק לאתר Imaginatorium http://www.imaginatorium.org/shop/shop.htm

Puzzluna

New member
אתר מדהים!!! ../images/Emo41.gif

ובכלל הפאזלים היפנים מהממים, קיבלתי אחד מתנה לא מזמן - 1000 חלקים של הר פוג'י.

arielle2

New member
לא ראיתי הרבה ברמה כזאת

האתר המרשים ביותר של פאזלים שנתקלתי, לא קניתי בסוף כי נראה לי יקר. אלא שלא מצאתי פאזלים כאלה באף מקום כך שייתכן ואחזור לשם פעם נוספת כדי לקנות. אפשר להעלות את הקישור לקישורים לא? ואם כבר הגעת ליפן למה לא חזרת עם תמונה?

Puzzluna

New member
הפאזל הכי הכי שלי...

הוא לא הכי יקר ולא הכי משוגע, אבל הוא זה שאני הכי רוצה!!! לצערי כבר לא מייצרים אותו. Ravensburger puzzle Michaelangelo's Sistine Chapel Creation of Man 12000 piece puzzle

Puzzluna

New member
זו לא אותה תמונה....

אני רוצה את התמונה המקורית ללא הפיתוחים מסביב כמו שיש ב-5000

arielle2

New member
היי

לדעתי הפאזל הוא התמונה ללא הפיתוחים מסביב. את רואה שהחלק האמצעי בולט לצד שמאל. לדעתי זו תמונה של הפאזל עצמו. אם את באמת מוכנה להסתפק ב- 5000 את יכולה לשאול את המוכר האם הפאזל הוא כל התמונה. (מה שנראה לי לא הגיוני שכן תמונה שהחלק האמצעי שלה בולט הצידה הינה פחות אסתטית ופחות יקנו אותה). או שהפאזל הינו החלק האמצעי בלבד שזה מה שאת רוצה.

arielle2

New member
צדקת, זאת באמת לא אותה תמונה

קפצתי ל- Toys are us ואכן הפאזל שנמכר עכשיו הוא עם כל הנספחים. גם אני לא רוצה אותו. אבל אם אראה באיביי במהלך שיטוטי את הפאזל המבוקש הודיע לך.

זה הפאזל הבא שלי

הבן שלי מתחנן שאני יעשה לו את זה כבר שנתיים, אבל אני יעשה את המהדורה ה"קטנה" יותר. אפרופו הקפלה (והאפיפיור שנפטר) למה מציעים לפאזל רק את התמונה הזאת מכל התקרה של ציורים? יש שם המון תמונות מדהימות ולא רק של אצבע של הבורא והאדם הראשון? אם אני זוכרת נכון, כשהייתי במוזיאון הותיקן בפעם האחרונה יש מלא דוכנים של פאזלים עם כל מיני ציורים מהקפלה. למה לא הייתי מספיק חכמה לקנות אז כמה פאזלים????

למעלה