סיכום של הבייבי שלי בינתיים
טוב במסגרת זה שאני מטפחת את הבייבי שלי ראיתי שפספסתם ופספסתן כמה בקשות.... לא יפה !!!
קודם כל
חמה אחרי חצות המהממת והיצירתית (וזאת שעשתה לכולנו את השנה נראה לי) לא קיבלה את ה
"רווח בין הגבר למכנס כזה מהמותן ומטה...."
Young and twisted שהוציא ממני גרררר (אבל קיבל שיעורי בית שלא התעמק בכללי המשחק) לא קיבל את ה"
אגן" שכל כך רצה...
ד ר2 תרמה לנו בגומותיים.. מצרך שהיה כה נדיר....ועכשיו היא רוצה "
גב" (והשאירה אותי במתח מה יש שם בכיס)
סתם 90210 ביקש את ה"
פס של התחתונים" ולא קיבל... אני חושבת שמגיע לו על היד היפה שלו (למרות שלא ראינו עדיין את היד השניה שהבטיח)
אני באמת רק שאלה (מישהי עפה על עצמה ומדברת בגוף שלישי... ?) תרמה לכם חיוך ולשון משורבבת.... ואתם התעלמתם מבקשתה ל"
לסת"
ו
מיצי האהובה שלי נתנה לנו חיוך, אבל שכחה להגיד בקשה...
ומשהו אחרון לסיום (לא חשבתם שתסתדרו בלי...)
אני מבקשת (יוווו איזה מורה אני) תשקיעו בתמונות.... לדעתי כל אחת פה צילמה משהו המיוחד בשבילכם, עם השקעה בתמונה או לפחות במאמץ אדיר להגיע לגומותיים ולצלם אותם.....וחלק מהגברים פה זורקים (רק חלק... כי חלק העלו תמונות שבא לי לאכול את המסך)
אני לא רוצה (ככה אני... לא רוצה וזאת זכותי) שתעלו את התמונה החצי ערומה מהמפגש עובדים בים המלח עם בירה ביד ותגידו הנה....יש שם מרפק תחפשו לבד...
מכבדת את הזכות לפרטיות של כולם (כן, אני בודקת אלף פעמים את התמונה לפני שאני מעלה) אבל סתם תמונה מכוסה באלף מחיקות זה מה זה turnoff
אני מבקשת מכולם ללמוד על המקרה של זעדק... הוא חשף תחת ולא גומות ולכן בקשתו למרפק נשללה

אל תתנו לקול שלכם ללכת לאיבוד
והכי חשוב... תפרגנו... לא לי (די להגיד על הפופיק שלי שהוא יפה...הרי תכלס לא רואים אותו).... אלא לכל מי שעושה מאמצים בשבילנו פה !!!!
מתה עליכם