משחק לפסח-4 בנים

עדידה16

New member
איזה מגניב../images/Emo9.gif

אהבתי

DoRiNuS sMiNiA

New member
קודם כל...

ניני תם?! אם הוא היה כזה תמים הוא היה מאמין שאיה מתה,שאבנר לא אשם! יש לו פרצוף תמים (לידידיה) זה נכון,אבל ניני לא כזה תמצים כמו שהוא נראה... בכל מקרה: בנים רשע:דורין תם:דורין חכם:דורין שאינו יודע לשאול:דורין בנות: רשעית:דורינצ'ו תמה:דורינוצ' חכמה:דורינוצ'ית שאינה יודעת לשאול:דורינצ'וצ' מוחאחאחאחא...
עזבו,אני והפיצולים שלי

נעמקה19

New member
אממ...

הבנים
חכם- ניני- תכלס הוא הכי חכם בשמיניה. כמה שכולם גאונים והכל... הוא הכי חכם. הוא קולט מצבים בשניה, ומבין הכל. לא צריך יותר מדי הסברים בשבילו כדי שהוא יבין מה קורה סביבו, למרות שהוא רק בן 11. הוא בין הדמויות המיוחדות ביותר בסדרה.
תם- דורי- הכי תם בשמיניה. לא כל כך קולט עניין... ולא מספיק מחזיר לאדם שכל כך מגעיל אליו. הוא תמיד עם הבדיחות שלו, ותמיד הוא צריך את העזרה של החברים. אני אוהבת את דורי, אבל אחרי הכל הוא התם.
רשע- אבי- גועל נפש של דמות. שונאת את הדמות הזו. כלוא בתוך עצמו. לא איכפת לו מטר מעצמו. איך שהוא התנהג למיקה עם כל הקטע של המחשב... זה כבר היה מגעיל, ואפשר להבין אותי שאחרי זה היא הלכה והתנשקה עם אדם...
לא יודע לשאול- אדם- אף פעם לא ישאל, או יבקש עזרה מהאחרים. מבחינתו הוא מושלם מדי, בשביל האחרים. תמיד טוב מדי בשבילם. אני חושבת שהוא הדמות שהכי פחות ביקשה עזרה בסדרה. לכן, הוא לא יודע לשאול.
הבנות
חכם- מיקה- הכי מגניבה בשמיניה. אני מתה על הדמות שלה. לוקחת הכל באיזי. היא הכי חכמה מהבנות לפי דעתי. תמיד יכולה לשמח בכל מצב. אי אפשר שלא לאהוב אותה.
תם- רוני- סתם תמימה. אין לה ממש אישיות...
רשע- איה- תכלס אף אחת לא רעה בשמיניה. אבל היא הכי מעצבנת. לכן שמתי אותה ברשע
לא יודע לשאול- נטשה- היא סגורה בתוך עצמה, ומעצבנת. אני יודעת שזה נראה שאני שונאת את כל הבנות בשמיניה חוץ ממיקה... וזה די נכון
המבוגרים
חכם- מולי- כן, כמה שהוא מעצבן... הוא חכם לעללה. כולם נותנים בו אמון מלא, למרות שהוא משקר לכולם מאחורי הגב. מגניב, לא
?
תם- אבנר- הוא תם. הוא דמות טובה, ונחמדה והכל. אבל הוא צריך ללמוד לרסן את הבן שלו. לפעמים יש לו צדדים לא כל כך נחמדים (כלפי דגנית למשל
) אבל תכלס הוא אחלה בחלה. מאמין בכולם, וסומך על כולם.
רשע- דדי- חרא של בנאדם. שונאת אותו. שימות כבררר! למרות שזה יהיה ממש קשה לראות את דגנית בוכה
. הוא ממרר לה, ולילדים שלו את החיים. איך לעזאזל אבנר נהיה חבר שלו?! אבל בעצם... אני יכולה להבין. יש הבדל עצום בין עמוס לדדי. ואפשר לראות את זה. בקיצור, דדי הוא הרשע. אגואיסט בטירוף.
לא יודע לשאול- יאיר נועם- לא יודע לשאול. סגור בתוך עצמו, ונרקיססט. אם לא משחקים לו על המצפון, האגואיזם שלו יכול לפרוח.

נעמקה19

New member
זה שלח לפני שעשיתי את "המבוגרות!"

המבוגרות
חכם- לילי- כמובן. צריך עוד להרחיב
?
תם- ירדנה- הממ...
רשע- רוחלה- קרצייה ומעצבנת. והיא תשאר כזו. כל כך נרקיססטית, ומאוהבת בעצמה. נמאס כבר. כל מה שמעניין אותה זה פרסום וזה כבר עולה לי על העצבים, וגם על השלט, שאני כל הזמן מעבירה את הקטעים שלה
(אחח השנינות)
לא יודע לשאול-דגנית- אני יודעת שבטח ציפיתם שאותה אני דוקא אשים בחכם... אבל דוקא לא. היא תמימה, אבל לא מספיק בשביל להיות ב"תם". ובטח ובטח שהיא לא רשע. לכן היא לא יודע לשאול. היא כל כך זקוקה לעזרה, אבל לא יודעת לשאול ולבקש אותה. דגנית כפרעליה

נירושית

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

בואנה בושה וחרפה לאנושות.... אני היחידה שאוהבת את אבי???הוא כל כך מתוקקקקקקק כנראה שאני לבד בעולם..רחמו עלי אנשיםם

וגם אני

אני בוחרת 2 מהכל חכם- דורי/אדם רשע- מולי/הזקן תם- ניני/דגנית שאינו יודע לשאול- יאיר (למה הוא לא שאל מאיפה הכסף)/ המסכות הניצבות הולכים אחרי הזקן ומולי בלי לשאול האם זה הגיוני חיי נצח

o r t a l13

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo27.gif

חכם- דורי רשע- אדם תם- ניני שאינו יודע לשאול-אבי

למעלה