אממ...
הבנים
חכם-
ניני- תכלס הוא הכי חכם בשמיניה. כמה שכולם גאונים והכל... הוא הכי חכם. הוא קולט מצבים בשניה, ומבין הכל. לא צריך יותר מדי הסברים בשבילו כדי שהוא יבין מה קורה סביבו, למרות שהוא רק בן 11. הוא בין הדמויות המיוחדות ביותר בסדרה.
תם-
דורי- הכי תם בשמיניה. לא כל כך קולט עניין... ולא מספיק מחזיר לאדם שכל כך מגעיל אליו. הוא תמיד עם הבדיחות שלו, ותמיד הוא צריך את העזרה של החברים. אני אוהבת את דורי, אבל אחרי הכל הוא התם.
רשע-
אבי- גועל נפש של דמות. שונאת את הדמות הזו. כלוא בתוך עצמו. לא איכפת לו מטר מעצמו. איך שהוא התנהג למיקה עם כל הקטע של המחשב... זה כבר היה מגעיל, ואפשר להבין אותי שאחרי זה היא הלכה והתנשקה עם אדם...
לא יודע לשאול-
אדם- אף פעם לא ישאל, או יבקש עזרה מהאחרים. מבחינתו הוא מושלם מדי, בשביל האחרים. תמיד טוב מדי בשבילם. אני חושבת שהוא הדמות שהכי פחות ביקשה עזרה בסדרה. לכן, הוא לא יודע לשאול.
הבנות
חכם-
מיקה- הכי מגניבה בשמיניה. אני מתה על הדמות שלה. לוקחת הכל באיזי. היא הכי חכמה מהבנות לפי דעתי. תמיד יכולה לשמח בכל מצב. אי אפשר שלא לאהוב אותה.
תם-
רוני- סתם תמימה. אין לה ממש אישיות...
רשע-
איה- תכלס אף אחת לא רעה בשמיניה. אבל היא הכי מעצבנת. לכן שמתי אותה ברשע
לא יודע לשאול-
נטשה- היא סגורה בתוך עצמה, ומעצבנת. אני יודעת שזה נראה שאני שונאת את כל הבנות בשמיניה חוץ ממיקה... וזה די נכון
המבוגרים
חכם-
מולי- כן, כמה שהוא מעצבן... הוא חכם לעללה. כולם נותנים בו אמון מלא, למרות שהוא משקר לכולם מאחורי הגב. מגניב, לא
?
תם-
אבנר- הוא תם. הוא דמות טובה, ונחמדה והכל. אבל הוא צריך ללמוד לרסן את הבן שלו. לפעמים יש לו צדדים לא כל כך נחמדים (כלפי דגנית למשל
) אבל תכלס הוא אחלה בחלה. מאמין בכולם, וסומך על כולם.
רשע-
דדי- חרא של בנאדם. שונאת אותו. שימות כבררר! למרות שזה יהיה ממש קשה לראות את דגנית בוכה
. הוא ממרר לה, ולילדים שלו את החיים. איך לעזאזל אבנר נהיה חבר שלו?! אבל בעצם... אני יכולה להבין. יש הבדל עצום בין עמוס לדדי. ואפשר לראות את זה. בקיצור, דדי הוא הרשע. אגואיסט בטירוף.
לא יודע לשאול-
יאיר נועם- לא יודע לשאול. סגור בתוך עצמו, ונרקיססט. אם לא משחקים לו על המצפון, האגואיזם שלו יכול לפרוח.