חיחיחי קליל../images/Emo13.gif
אממ אני ממציאה קצת טוב?? 4 בנים משליי.. חחח..יופי.. ונשדך להם 4 בנות.. 1.שוקולד חלב
אדם..גם כי יש לו היסטוריה עם בנות וזה מה שמביאים לבנות [שוקולד יאמי יאמי] וגם כי הוא מתוק מתוק עד שאוכלים ממנו יותר מדי ואז כואבת הבטן
2.סוכריה על מקל
ניני..כי הוא נורא מתוקי...והוא גם נשבר בקלות [רגישיי]
3.טופי
דורי..כי הוא נורא מצחיק והוא חמוד וטופי זה דבר נורא נורא מצחיקק
4.חבילת ממתקים
נכון שהכי כיף לקבל חבילת ממתקים??כי יש בה הכל??היא פשוט מושלמת...והיא גם באה באריזה יפהה...אז איך אפשר שלא להשוות אותה לאבי המושלם??!?! עכשיו לכל בן [ממתק] נשדך בת [ממתקית]
1.סוכריה מחליפה צבעים
איה..איך לא??איה מחליפה את המצב רוח שלה 1000 פעמים ביום...ממש כמו סוכריה מחליפת צבעים...אבל בסופו של דבר היא כל כך מתוקהה
2.שוקולד בטעם קפה
רוני..כי רוני היא כל כך מאמי..למרות שהיא קצת מרירה...אי אפשר שלא לאהוב את רוני[חוץ ממקרים מיוחדים-בדיוק כמו שוקולד קפה] וגם היא קצת בצבע של קפה [הלואי שגם לי היה צבע כזה-אני לבנהה]
3. מסטיק
נטשה..נטשה היא כל כך יפיופה..וכל כך מאמי..וכל כך ממכרת [בדיוק כמו מסטיק] אבל כשלועסים את המסטיק יותר מדי זמן..נגמר לו הטעם..ואז לוקחים אחר [המבין יבין]
4. סוכריות קופצות
איך אפשר שלא להשוות סוכריות קופצות למיקה??חחח...אין בכלל מקום לדיון...אני לא באמת צריכה להסביר למה אם משווים את מיקה לממתק כלשהו זה ח-י-י-ב להיות סוכריות קופצות??טוב הגענו להבנה??יופיי
[למי שלא הבין זה דימוי של סוכריות קופצות
] בקיצור ראיתם בשיטה שלי אפ'חד לא צריך להיות רשעע
חחח...טוב חפרתי לכם אה??? תתגברו
וגם הפצצתי בסימנים אה?? גם על זה תתגברו
חח...אתם מוזמנים להגיבב [תגיבו!!
]