משחק לפורום ....

משחק לפורום ....

טוב אז המשחק הזה הוא על אותו רעיון כמו משחק התמונות רק שהפעם עם סירטונים אני מעלה סירטון ומבק אחר והלאה... אפשר לשים קישורים מכול מיני אתרים אבל תשתדלו שזה יהיה בלי כתובת .... מקווה שזה יעבוד ... בשביל להתחיל אני שם קישור לסירטון השקט שנישאר מהאירוזיון : http://www.shiri-maimon.org/media/video/Hasheket%20Shenisha'ar%20-%20ESC%202005.wmv ואני רוצה סירטו של שירי מההפסטיגל... אני ממש ישמח אם יהיה מהפסטיגל עצמו ואם לא אז שימו מהפרזנטציה...

אוףף נמאס לי כבר כנסוו ....

תגידו לי מה הבעיה שלכם שנעשה תמשחק הזה כול רעיון שמציעים פהה בפורום אתם דוחים נמאס.... אתם לא מבינים שזה לטובת הפורום ותגידו ששמו ממש כמה הודעות מתחתיי תשיר של ילדות רעות ששירי שרה זה חוקי??? אני לא מבין לא עשיתי שום דבר אסור בסך הכול שמתי קישור מאתר ידועע.... חשבתי הרבה עד שיש משחק שימושי נורמלי שגם ייצא ממנו משהו לאנשים שמחפשים סירטונים.... אני חושב שאת/ה צריכים לחשוב עוד הפעם ... עכשיו באמת נעלבתי....

תרגיעו...../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

זה באמת לא חוקי לשים פה את כל הסירטונים האלה... תמונות אפשר לשים כמה שרוצים אז אנחנו משחקים את זה
באמת לא צריך לקחת את זה אישי ובטח לא לקלל פה... מנהלים- לא נראה לי שזה צריך להיות פה

אנחנו מעלים רק קבצים חוקיים../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

אף אחד לא מעלה שירים מהדיסק לדוגמא... ככה זה ואני באמת מצטערת אם זה לא מוצא חן בעיניך

למעלה