משחק ליגת IFL - יום שישי 3.2.06

ofribecker

New member
משחק ליגת IFL - יום שישי 3.2.06

ביום שישי הקרוב 3.2.06 ייערך משחק רשמי של ליגת IFL. במשחק תתארח חיפה אנדרדוגס אצל תל אביב סברס. קיק אוף בשעה 11:00. הגעת שחקנים ושופטים 10:30. זהו שינוי לעומת מה שהיה מתוכנן. שופטים במשחק: עפרי בקר (שופט ראשי) רשף אבנית גדי גדות רן עצמון (בהנחה שיוסמך עד אז) חג שמח לכולנו

מה?????????

אם אתה מישהו מחיפה אז לחטוף 39 נקודות זה לא כבוד גדול להגנה שלכם, ואני מהמר שאם הצברים יצברו 39 נקודות הפעם אז הם ינצחו. במשחק הקרוב הצברים יבואו בהרכב מלא יותר (בניגוד למשחק הקודם שחצי מהשחקנים שיחקו בערך לראשונה בחייהם בקבוצה בפרט ופוטבול בכלל). ניפגש בספורטק, ושהקבוצה הטובה יותר (צברים) תנצח. עידו.

ChiefsNo1

New member
הנהלת חיפה אנדרדוגס...

מתנגדת לדברים שהובאו פה ע"י השחקן the answer, דברים אלה אינם מייצגים את דעת ההנהלה ומכבדת כל קבוצה המתמודדת מולה. (בואו נגיד שעומר הוא סוג של TO אצלנו בקבוצה - מדבר הרבה, אבל גם מספק את הסחורה על המגרש).

omrili77

New member
אפילו אם זה היה נכון

לדעתי צריך להיות במגרש בשביל שתוכל לחוות דעה על איכות המשחק... לי, לפחות, לא זכור לי שהיית במשחק (היית חולה או משהו, לא?).

....

לא התכוונתי להפוך את זה לאישי הכול בצחוק.... סורי אם מישהו פירש את זה לא נכון

ofribecker

New member
בשעה טובה

גם רן עצמון הוסמך כשופט בליגת IFL והוא מצטרף לצוות השיפוט ביום שישי הקרוב, כמתוכנן. עד כה הוסמכו 8 שופטים.

למעלה