משחק להפרחת השממה!

ה ס י פ ו ר

פעם היתה חפרפרת ששמה היה צירל בת שלמזל יום אחד צירל החליטה שהיא חייבת לראות עולם אז היא ארזה מזוודה והתחילה לצעוד לכיוון תחנת האוטובוס...

ניצניזם

New member
בדרך לתחנת האוטובוס..

מההההההההההההההה היא ראתה........ חפרפר בן 76 אוכל פיתה עירקית וחוסם את דרכה ברח' הצפוף שמוביל לתחנה....... ציריל החפרפרת ניסתה לעבור.. ביקשה סליחה.. כי היא מאחרת לאוטובוס!!! אך החפרפר העצום הזה היה שקוע בפיתה עם המעורב י-ר-ו-ש-ל-מ-י- שלו.. :) מעבר לכתף הגבוהה של החפרפר ציריל ראתה את האוטובוס שעליו היא צריכה לעלות.. בדיוק מגיע לתחנה..................... ציליל נלחצה וניסתה לעבור לחפרפר בין הרגלים .. ובדרך הזחילה... נפלו עליה כמה מלפפונים חמוצים ושאריות צ'יפס שנפלו מהפיתה.........ומהפה של החפרפר.......... =\ ציריל החלה להתעצבן..... ו..................................... (המשך שלכם... :))

ophirein

New member
וכשציריל מתעצבנת זה ממש לא נעים!

בריח של סטייקיה, ציריל נכנסה מתת לחפרפרפרפר וצבטה אותו בבטן.... אתם יכולים כבר לנחש שהחדבר הראשון שהחפרפר עשה זה קפיצה גבוהה בליווי של צווחת "ננננננאאאאאאההההההההההההההההההההההה" (ומי שיצא לו לפגוש אותי אני מסכים להסביר לו במה מדובר חחחחח) ולאיזה מצב הגענו? וואלה נכון! הדרך של ציריל אל האוטובוס היתה פנויה..... בריצתה אל האוטובוס היא שמעה קול רקע העונה לצליל "נייוווווווווווווווווווו" ואיך שהיא קופצת אל האוטובוס נשמע הליווי המסורתי - "בוףףףףףףףף"! כן! מה לעשות? ציריל שלנו לא הצליחה לקפוץ לתוך האוטובוס, כי האוטובוס ניתז לשמים, לרקע ה-"בוףףףףף"! כשציריל קולטת שהיא מתחת לאוטובוס שעומד ליפול עליה, היא שואלת את עצמה - "מה קורה פה?" (זה אמנם נשמע יותר כמו חידה, אבל בכל זאת תמשיכו חחחחח)

כמו שכולנו ראינו בהתחלה

צירל רצתה לראות עולם והעולם לא היה קל כמו שהיא חשבה היא לא חרבה שהחיים בחוץ כל כך קשים ומסובכים רגע לפני שהאוטובוס נפל על צירל הגיבורה שלנו הגיע סופר הירשל שהציל אותה והאוטובוס נפל על הריצפה וצירל שלנו ניצלה אשרי הירשל סופרחפר שלנו אחרי שהוא הוריד את צריל צריל אמרה לו...

ניצניזם

New member
ציריל אמרה לסופרהירשל..

אהה.. --------לא יכולת להגיע כשנתקעתי מתחת לחפרפר השמייייייין הזה!??!--- כל זה לא היה צריך לקרוא........ הסופר הירשל שעמד מול ציריל..... במבט עקום לא מבין מה היא רוצה... הוא הרגע הציל את חייה..... (כן כן.. הוא דיי מחבב אותה.. - היא ידועה בעיר....) ציריל התקרבה אליו ונתנה לו 2 שטוזות פליקלק..... סופר הירשל........ היה בשוק.. היה בהלם....... היה פשוט -ה-מ-ו-ם-! ברקע נשמע קול צחוקו של החפרפר הבלעט.. מתפקע מצחוק על גורלו של סופר הירשל........ הירשל שכבר הבין מה קרה....... (כן.. כמה דקות.. ציריל הספיקה להעלם - ללכת לקנות כרטיס לאוטובוס הבא...) הסתובב.. ובא להוציא את עצביו על החפרפר......... החפרפר קלט זאת ו.......................

ophirein

New member
ואז, כמו אבא בונה....

הושיב החפרפר הזקן את סופר הירשיל על בירכו והתחיל לספר לו... ואז החל לספר להירשל'ה שבעצם ציריל מגיעה ממשפחתו של רבי חפי שליט"א! אז אמנם היא מתלבשת לא צנוע והיא שיחת היום של הבור, אבל המשפחה ממנה היא באה מאוד דתיה..... כלומר היא שומרת נגיעה....אז אמנם לצבוט ולכפכף מותר לה, אך אין לגעת בה! הירשל'ה שלנו, שתואר הסופר הפך אצלו לסופרמרקט אחרי המקרה עם ציריל היה שרוי בדיכאון עמוק! עמוק! עמוק! עד שהוא החליט שהוא הולך לנסות להשיג את ציריל.... הוא הלך אל החפרפר הזקן והסביר לו שכדי לחזור להיות סופר הירשיל הוא חייב להשיג את ציריל לאישה! אז החפרפר הזקן אמר לו....

ניצניזם

New member
החפרפר הזקן אמר לו......

להרים ידיייייים!!!!!!!!!!! חפרפר אמר לשים ידיים על הראש........ :) חפרפר אמר למחוא כפיים.. חפרפר אמר לספור עד 3!!! 1------2-----3........ כן.. הירשל הסופרמרקט צריך ללמוד לעוף כדי להרשים את ציריל. :) זה דיי קשה... אבל.. החפרפר.... יש לו קשרים עמוק עמוק באדמה... הוא בקיישר טויף עם התנין.. כן...... התנין המתקתק.. מפיטר פן... התנין באחד מין הימים הקשיב להסברים שפיטר לימד את וונדי איך לעוף... וכך.. אף אחד לא יודע.. אבל התנין יודע גם לעוף... והוא גילה את סודו לבונה שגילה את סודו לינשוף מבמבי.. שגילה את סודו לסוס של בל מהיפה והחיה.. שגילה כמובן את סודו לקיפי הקיפוד.. שסיפר אותו לחפרפר.. :) והחפרפר גילה את הסוד להירשל...- שבנתים אף אחד מהם חוץ מהתנין לא הצליח לעוף....... אבל הירשל ניסה וניסה... ככה וככה..... פתאום תוך כדי ניסיון הוא ראה את ציריל יוצאת כדי לחכות בתחנה... ואז הוא התחיל להתרומם..................... אבל לא בכיון הנכון.. הוא התחיל לעופף לעבר חלון זכוכית ענק....כל כך קרוב הוא התחיל לעקם את פרצופו שוב.... ו........

הוא נתקע צירל ו

והוא תפס אותה ועף איתה בשים צירל שלנו היתה בשוק גמור איך החצוף הזה הירשל נוגע ב... עזבו שהיא כמעט עפה לבור הירשל הוריד אותה ואז היא אמרה לו יחצוף רציתי להתאבד וככה הפרעת לי היתי ככה קרובה לבור ואתה גאלת אותי יחצוף! ותפסיק לגעת בי ימוג לב! אמן ואמא שלך תלך לרופא ולא יהיה אמן סבתא שלך תרצה לעבור ולא יעזרו לה אמן ויהיה לך באמצע המדבר נזלת ולא יהיה לך טישו אמן ויהיה לך נשירה! ואז ירשל אמר...

ophirein

New member
הוא אמר...

חרם!! אבוי!!! גוואלד!! אביך הרב כבר בטח אמר לך שכתוב שאת צריכה לשמור על חייך! אסור לך להתאבד! בואי איתי! התחתני איתי! ואני אראה לך את העולם כמו שלא ראית מעולם! את תאהבי את חייך! התינשאי לי?

ophirein

New member
ואז בדיוק סופרמרקט הירשיל נזכר...

שאתמול במסיבה נתנו לו איזה חתיכת קרטון, ושמו לו אותה מתחת לציפורן, והחפרפר עם הראסטות, הזה שנתן לו את הקרטון, אמר לו שאם שמים את הקטרון מתחת ללשון נכנסים לעולם אחר......עולם יפה..... וכך הוא עשה....ופתאום הוא הצליח לעוף...ופתאום הוא ראה את התנין מפיטר פן עף לעברו... ואחריו עף לעברו הבונה.....ואחריו, מי זה אחרי? רואים קצת מטושטש.... אההה, אחריו זה השינשוף מבמבי.....ואחריו, אחריו זה היה הסוס של בל מהיפה והחיה...ואחריו מובן קיפי הקיפוד.... והירשל'ה אמר להם - "איזה יופי חבר'ה באתם להגיד לעזור לי"..... ואז פתאום הירשל'ה רואה את החפרפר דופק לאפה, אבל מה לאפה?? עם חומוס צ'יפס סלט! שאווארמה כבש, חריף בכמויות, למעלה כזה יש בצל..... ובזמן שהחפרפר אוכל לו את הלאפה, הוא עף לעבר הירשל'ה....ואומר "אני עף! אני עף!" ואז הירשל'ה אמר לו......

למעלה