משחק להעברת הזמן

tristan79

New member
משחק להעברת הזמן

סוג של מקבילה כדורסלנית ל"חולה-גוסס-מת".
אני אפרט שמות של שחקנים ולגבי כל אחד נפתח דיון האם מדובר בשחקן שבעונה הקרובה עדיין יכול להיות שחקן משמעותי בליגת העל (נגיד 15-20 דק' למשחק בממוצע), שחקן רוטציה רחבה (משותף ברוב המשחקים ל 5-10 דק') או קוריוז שאבד עליו הקלח (מוחא כפיים מהספסל ועולה לחצי דקה בפיגור\יתרון 20). אפשר לקרוא לזה פלייר - רול פלייר - אגרול (הצעות לכותרות יותר מוצלחות לכל אחד מהסיטואציות יתקבלו בברכה).

tristan79

New member
יוני ניר

עדיין לא סגור סופית, אבל יצא עם הפועל ת"א למחנה האימונים ואמור להיות בקבוצה בעונה הבאה. לא שחקן כל כך מבוגר אבל רווי פציעות (לפני כמה שנים מישהו פה הגדיר את עמית תמיר כ"דירק נוביצקי הישראלי"... נו טוב, אבל על אותו משקל יוני ניר יכול להקרא "גרג אודן הישראלי". בתקווה שזה ישתנה, עבור שניהם).
לפני שנתיים היה שחקן של כמעט 10 נק' ו 5 ריב' בחולון. אח"כ שיחק רק 3 משחקים בחיפה ובעונה שעברה הפציץ עם 3 נק' ו 2 ריב' באשקלון.

1krembo1

New member
רול פלייר

שחקן מאוד מוגבל,
אבל מה לעשות, גבוה וחזק ויותר מדי ישראלים כאלה אין פה....

אם הוא כשיר הוא כנראה יקבל דקות,
לא רואה סיטואציה שהוא עושה איתן משהו משמעותי.

salo22

New member
אחרי קרע ברצועה צולבת

אני לא רואה אותו חוזר למרכז הבמה וחבל. היו לו עונות פריצה טובות ושנים לגיטימיות מאוד בנבחרות הצעירות.

fistuk38

New member
אם הוא בריא אז אולי הוא יפרוץ

יש לו קורדינציה טובה והוא יכול לשחק אפילו בעמדה 3 למרות שרוב הזמן הוא שיחק בתור סנטר
אני מקווה שיתנו לו לשחק בעמדה 4 ולא בעמדה 5

Puskas

New member
רול פלייר

אחרי שבוע בחו"ל בלי אינטרנט אפילו לא ידעתי שהוא מועמד להפועל.
אני חושב שהוא יוכל לתת לנו 10-11 דקות בעמדה 4 ולהקל על השחקנים הראשיים.
סה"כ שחקן טוב שלא יתרום יותר מדי נ"ק אבל ילחם ויביא נשמה כמו שולדבראנד שאולי גם יביא נ"ק.

tristan79

New member
משה מזרחי

כבר לא ילד (32.5) ונמצא בדעיכה בשנים האחרונות עד לרמה של 15 דק' בהן תרם 3.7 נק' למשחק בעונה האחרונה בירושלים. מזרחי נחשב לשומר מצויין בעבר עם ידית מעולה לשלוש אבל בעונות האחרונות ראינו את סממני הגיל.
אם הוא היה נשאר בירושלים כנראה שהיינו ממשיכים לראות התאדות שלו, השאלה היא האם המעבר לאשדוד, בה הוא יחשב לישראלי בכיר (לצד הרכזים חג'ג' ויזרעאלי) יכול להוציא ממנו עוד כדורסל איכותי?

Puskas

New member
אגרול

שחקן גמור לדעתי.. הוא היה בעיקר שחקן של ידית וגם זה לא מה שהיה.
אני חושב שהעונה הוא ימשיך לקבל קרדיט ודקות בזכות השם שלו אבל בזה זה מסתיים,
שנה הבאה אני אתפלא אם הוא ישחק מעל 6-7 דקות לערב.

tristan79

New member
קורי קאר

ההחתמה החדשה של חיפה.
לפני שלוש שנים היה בורג מרכזי באשקלון. לפני שנתיים הגיע באמצע העונה והיה חיזוק מעולה. בעונה שעברה ירד לליגה הלאומית ועזר לפועל ת"א להעפיל ליגה - בעונות האלו (וגם בהרבה מאלו שלפניהן) היה שחקן של דאבל פיגרס עם תרומה מכובדת לסווינגמן בריב' ובאס'.
האם קאר, שיחגוג 37 בעוד כמה חודשים, יכול לשמור על הרמה הזו בקאמבק שלו בליגת העל?

Puskas

New member
רול פלייר

כן הוא זקן, כן הוא איטי קצת אבל רבאק הוא שחקן אדיר ומנהיג!
חבל לי שהוא עוזב את הפועל (עוד משהו שלא ידעתי בגלל השבוע בלי אינטרנט) והוא יופי של חיזוק לחיפה.
בפועל? אם הכל ילך טוב לחיפה אז הוא לא ישחק יותר מ-7-8 לערב אבל הוא שווה יותר.

tristan79

New member
יניב גרין

כרגע שחקן חופשי.
באמת צריך תקציר קריירה?
אחד השחקנים הכי מדוברים כנראה בכדורסל הישראלי בשנים האחרונות, אבל הרבה פעמים מהסיבות הלא נכונות - גם הדיונים על החוזים הגבוהים במכבי מול מיעוט הדקות והתפוקה. גם היציאה לחו"ל (זו המוצלחת יחסית לסמארה לפני כמה עונות וזו שהסתיימה בקול ענות חלושה בשנה שעברה בטרימאו האיטלקית). גם הקיצים המצויינים בחלקם במדי הנבחרת. ובעיקר הפציעות, אוי הפציעות.
מה אתם חושבים? גרין עוד יכול לחזור ולהיות שחקן מן המניין? נראה לכם שהוא בכלל יהיה מעוניין?

Puskas

New member
פלייר

הגוף מתאים לבן 80, האיטיות איומה וגם הרבה הגנה כנראה שכבר אין..
ובכל זאת, אם גרין חותם בהפועל אני אהיה מאושר מאוד ואני חושב שהוא שווה 20-22 דקות לערב בכיף.
השאלה היא האם פיזית הוא מסוגל לעמוד בזה.

למעלה