משחק להנאתכם... היי לכולם! פרסמו טריווית אמריקן איידול בmsn דווקא ממש נחמד ולא כל כך פשוט... תהנו!
ע עפטוב New member 31/1/06 #1 משחק להנאתכם... היי לכולם! פרסמו טריווית אמריקן איידול בmsn דווקא ממש נחמד ולא כל כך פשוט... תהנו!
S SHTRUDIDI New member 1/2/06 #2 ממש נחמד,תודה! שחקו ותגידו כמה יצא. צדקתי בכולם וזה הגיע בסוף ל51360 נקודות. מה איתכם?
S SHTRUDIDI New member 1/2/06 #4 זה לא אשמתי יצאתי לחופשת סימסטר ולא בא לי ללמוד ברגע זה אז החלטתי להראות לאחי שאני יודעת על אמריקן איידול.הוא לא התרשם ורק רצה שאני איפסל כבר . תודה בכל אופן על האיחול המעניין.
זה לא אשמתי יצאתי לחופשת סימסטר ולא בא לי ללמוד ברגע זה אז החלטתי להראות לאחי שאני יודעת על אמריקן איידול.הוא לא התרשם ורק רצה שאני איפסל כבר . תודה בכל אופן על האיחול המעניין.
1 14מתן New member 1/2/06 #5 לא זוכר כמה נקודות יצא לי בסוף אבל טעיתי בשאלה אחת אבל זה לא היה אשמתי לא נשאר זמן ולא הספקתי לקרוא הכל אז לחצתי בכל מקרה בסוף זה כתב לי שקיבלתי דרגה 8 ? משו כזה אל משנה זה חידון נחמד מאד הייתי בטוח כבר שיהיה שאלות פשוטות כמו באתר של איידול
לא זוכר כמה נקודות יצא לי בסוף אבל טעיתי בשאלה אחת אבל זה לא היה אשמתי לא נשאר זמן ולא הספקתי לקרוא הכל אז לחצתי בכל מקרה בסוף זה כתב לי שקיבלתי דרגה 8 ? משו כזה אל משנה זה חידון נחמד מאד הייתי בטוח כבר שיהיה שאלות פשוטות כמו באתר של איידול
מ מרי לי New member 5/2/06 #7 לא עלה לי המשחאאאאאאאאאאאק../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אולי בגלל האינטרנט סקיוריטי
לא עלה לי המשחאאאאאאאאאאאק../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אולי בגלל האינטרנט סקיוריטי