משחק חמוד =)

האגוש

New member
ניסים שלח אותך לכאן ../images/Emo6.gif

וסטארטר זה שיר הנושא שלך??
אוי ואבוי! "על הרצפה" זה טוב LOL יש לנו טעם נורא דומה..אגב. [ואני מניחה שזה רק שבריר מהדברים שאת שומעת
]

GalGul000

New member
יאללה נו ../images/Emo3.gif

שאלות: איך העולם רואה אותי? פיטר פן [השיר של הסדרת ילדים
]. צעירה לנצח?
האם יהיו לי חיים מאושרים? זה כל הקסם
מה אנשים באמת חושבים עליי? משהו אמיתי. [חחח אוקי] האם אנשים חושקים בי בסתר? האנשים החדשים. [
] איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? היא לא דומה מה אני צריך לעשות עם חיי? מיץ לימון
עצה טובה בשבילי: שמור על העולם ילד
מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?הקיץ האחרון [פאק..] מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?עכשיו אני. :| איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? the lion sleeps tonight ובהלוויה שלי? שוב [בכלל לא ידעתי שיש לי את השיר הזה] איזה סוג גברים/נשים אני אוהב/ת? סוף העולם. [הא?] איך יהיה לי מחר? יום טוב. [ענק!!!!
] למה אני כאן?שנינו שווים. בתור מה אנשים יזכרו אותי? הימים שלנו [או..] איזה שיר יתקע לי בראש מחר? פתאום כשלא באת האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? killing me softly איך תהיה השנה הזו? עונות
הפלייליסט שלי ממש לא מעודכן... לא הצלחתי לחדש אותו בשנה האחרונה.

../images/Emo19.gif

איך העולם רואה אותי?"הכי יפה בעולם"
עאלק! האם יהיו לי חיים מאושרים?"גאולה"-חמי רודנר":-O מה אנשים באמת חושבים עליי?"הינך יפה"-הפרוייקט של עידן רייכל
:-O האם אנשים חושקים בי בסתר?"עכשיו"-שילה פרבר ודניאל סלומון איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?"איש יקר"-עברי מה אני צריך לעשות עם חיי?"יורם"-יהודה פוליקר:-O עצה טובה בשבילי:"סמבה סתיו"-הדורבנים מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?"רק לנו"-שילה פרבר מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?"מה שעובר עלי"-חמי רדונר איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?
"ממי"-מירי מסיקה ובהלוויה שלי?:-O
"מאמי"-גלעד שגב
איזה סוג גברים/נשים אני אוהב/ת?"עטוף ברחמים"-ריטה איך יהיה לי מחר?"כשתדל"-יהודה פוליקר למה אני כאן?"עוד לילה"-הודרבנים בתור מה אנשים יזכרו אותי?זה יצא לי יפה-->"מוכרת לי מפעם"-דין דין אביב. איזה שיר יתקע לי בראש מחר?"השיר של איתי"-איה כורם. האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?"הכאב הזה"-נינט ועברי. איך תהיה השנה הזו?"דברים שרציתי לומר"-פוליקר. הודגש באמצעות מדגישומטיק

Tamar38

New member
נמ.. גמאני רוצה :p

גיריתם אותי אם התשובות שלכם.. פעם כבר עשיתי את השאלון ויצא לי בהלוויה שלי ugly בואו נקווה שזה לא יאצ שוב.. חעע=] איך העולם רואה אותי? פלרמו- עברי לידר האם יהיו לי חיים מאושרים? הנה אני בא - הדג נחש מה אנשים באמת חושבים עליי? חצי רגל בפנים חצי רגל בחוץ - שורטי
האם אנשים חושקים בי בסתר? rock the party איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? מרי לנצח- עברי לידר מה אני צריך לעשות עם חיי? קרן אור- אביב גפן עצה טובה בשבילי: אלייך- דניאל זילברשטיין מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? גשם חזק- מוניקה סקס ( מה הוא עושה אצלי ברשימה?!1) מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? את דומה לכלב- שייגעצ איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? call me when you're sober ובהלוויה שלי? אתה פה חסר לי - אביב גפן
מזל שלא יצא שוב ugly =] איזה סוג גברים/נשים אני אוהב/ת? לבכות לך -אביב גפן איך יהיה לי מחר?girlfriend ( אולי בויפרנד? חחחח) למה אני כאן? הזדמנות שניה- גייםבויז ( אה??!?1) בתור מה אנשים יזכרו אותי? כך ברא אותך הטבע- עברי לידר איזה שיר יתקע לי בראש מחר? גשם אחרון- עברי לידר האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? my humps איך תהיה השנה הזו? מכיר אותו- יוני בלוך

MaaYanGa

New member
אני גם רוצה../images/Emo9.gif

שאלות: איך העולם רואה אותי? תשמח/אריק ברמן האם יהיו לי חיים מאושרים? האנשים החדשים/עברי לידר מה אנשים באמת חושבים עליי? יש לי סיכוי/אביתר בנאי האם אנשים חושקים בי בסתר? חושך/סינרגיה. בהחלט מסתורי
איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? בשבילך/אביתר בנאי מה אני צריך לעשות עם חיי? פנסים/שרון חזיז ועברי לידר עצה טובה בשבילי: צלקות/אביב גפן מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? בורח/ נימרוד והבודדים. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? ironic/alanis morissette איזה שיר יתנגן בחתונה שלי המתוקות האחרונות/אריק ברמן. מעליב קצת
ובהלוויה שלי? עצבות/ברק גריפין. שנים שלא שמעתי את השיר הזה
איזה סוג גברים/נשים אני אוהב/ת? אחריות/יוני בלוך איך יהיה לי מחר? כל מה שנשאר/בוטן מתוק בקרקס. למה אני כאן? מיליארד טועים/אביב גפן. הייי
בתור מה אנשים יזכרו אותי? אינך יכולה/ארקדי דוכין וגידי גוב. "אינך יכולה ככה סתם ללכת..."קטעים
איזה שיר יתקע לי בראש מחר? רק בשביל לקבל חיבוק/איפה הילד. שיהיה
האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? אם כבר/היהודים. איך תהיה השנה הזו? אפס/בן ארצי.
חרא. יצא סתם מעאפן

עוננננהה חחח יצא חמוד../images/Emo68.gif

איך העולם רואה אותי? Offer nissim- That's the way i like it
האם יהיו לי חיים מאושרים? Irene Cara - Fame חחח מזה אומר?
מה אנשים באמת חושבים עליי? Cascada- Truly Madly Deeply גדווללל
האם אנשים חושקים בי בסתר? אבי קורן- בואי נישאר [אז בואי נישאר עד שהאור, את תאהבי אותי, אני אאהב אותך] איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Loituma - Leva's polka חחחח
מה אני צריך לעשות עם חיי? SHAKIRA - la pared מזה אומר?
עצה טובה בשבילי: יפתי- בוא לים
חחחח בכייףף אני אבואא מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Evermore - It's Too Late (Dirty South Remix) חחח לאא ספפק מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Ivri Lider - Nights In White Satin (Offer Nissim Remix)
איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Pink - U Ur Hands
ובהלוויה שלי? September - Cry For You (Extended Mix) חחחחחח [you never see me agen no metter what you do] איזה סוג גברים/נשים אני אוהב/ת? Avril Lavigne - Tomorrow
איך יהיה לי מחר? The Fray - How to Save a Life למה אני כאן? יפתי- הלילה יעבור בתור מה אנשים יזכרו אותי? סינרגיה- לחבק אותך [שאת צוחקת אני חי, שאת בוכה עצוב מדי.. אני פותח ת'יידים כדי לחבק אותך] איזה שיר יתקע לי בראש מחר? סינרגיה- סינרגיה חחחח האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? DJ SENOL and Bob Sinclair - Zokey ( REMIX ) איך תהיה השנה הזו? מירי מסיקה- שלום לאמונות [שלום לאמונות הרעות ולא להתראות..]

בת 1986

New member
עשיתי את זה כבר.. אבל כיף שוב!!

איך העולם רואה אותי? "מעליות"- דודו טסה
האם יהיו לי חיים מאושרים? "מצחיק מידי"- יודה סעדו....
מה אנשים באמת חושבים עליי? "מה עוד ביקשת"- אריק ברמן... (
) האם אנשים חושקים בי בסתר? "מי"- שוטי הנבואה.. (חחח) איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? "תראי זה אני"- סינרגיה
מה אני צריך לעשות עם חיי? Iris- אבריל לאוין וג'וני משו... עצה טובה בשבילי: Smack that- אקון ואמינם מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? "ממשיכים לרוץ"- סינרגיה.. (לא ממש) מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? "שיר שמח"- אבי עברי.. איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? מכונת השירים הגדולה- חמי רודנר (חיחיחי) ובהלוויה שלי? אדון הסליחות- נקמת הטרקטור... (אוי ואבוי) איזה סוג גברים/נשים אני אוהב/ת? הכאב הזה- נינט ועברי.. (מה שנכון נכון..)) איך יהיה לי מחר? "אנצל"- מוש בן ארי למה אני כאן? "צועקים על אהבה"- סינרגיה בתור מה אנשים יזכרו אותי? "אלפי זוגות עיניים"- סינרגיה... איזה שיר יתקע לי בראש מחר? "חולמץ" דין דין אביב ומוש האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? שלמה ובן ארצי- 17... (מה???) איך תהיה השנה הזו? מה שאני רוצה- שרון הולצמן...!!!!

NoAmOoOsH

New member
יאלללהD:

איך העולם רואה אותי? זה טוב\עברי לידר האם יהיו לי חיים מאושרים? אילנה\ אביב גפן XDDD מה אנשים באמת חושבים עליי? אז למה לי פוליטיקה עכשיו\ משינה. [
] האם אנשים חושקים בי בסתר? היא אוהבת\ פיטר רוט. איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? dont cry\guns nroses מה אני צריך לעשות עם חיי? מאמי\גלעד שגב. עצה טובה בשבילי: אהובתי\משינה מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? אחלום לנצח\ מופע הארנבות של ד"ק כספר. [שווה! D: ] מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? why\avril lavigne. :| איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? לילה טוב\ אביב גפן. [
] ובהלוויה שלי? סמי חופשי\היהודים. מה הולך?XD איזה סוג גברים/נשים אני אוהב/ת? רוצה ללכת\שייגעצ. איך יהיה לי מחר? יומן מסע\אביב גפן. למה אני כאן? רבות הדרכים\דניאל סלמון וד.עP: בתור מה אנשים יזכרו אותי? כמעיין המתגבר\ברי סחרוף D: איזה שיר יתקע לי בראש מחר? גשם כבר עומד ליפול\ אביב גפן.
האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? sweet sacrifice\evanescence איך תהיה השנה הזו? כבר עכשיו\ירמי קפלן. לכו;[ יצא מעפן!!11

למעלה