משחק חמוד =)

Yaarit4

New member
אניי:]]

שאלות: איך העולם רואה אותי?יוני בלוך-ילד לפעמים האם יהיו לי חיים מאושרים?מוניקה סקס-מיליD: מה אנשים באמת חושבים עליי?מוניקה סקס-הר של בייגעלך האם אנשים חושקים בי בסתר?שורטי-יופי בא איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?כנסיית השכל-למאיה יש אקדח מה אני צריך לעשות עם חיי?מוניקה סקס-מספיק בנאדם עצה טובה בשבילי:נינט-בובהD: מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?עברי לידר-אלף בנות דתיותD::::: מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?שייגעצ-ניו יורק רפיח איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?כנסיית השכל-היינו עושים אהבה (חחחחחחחחח) ובהלוויה שלי?אביב גפן-זוהרים איזה סוג גברים/נשים אני אוהב/ת?אביב גפן-אהבנו איך יהיה לי מחר?שייגעצ-את יודעת למה אני כאן?אביב גפן-עצוב בלעדייך (חחחח) בתור מה אנשים יזכרו אותי?בוטן מתוק בקרקס-את לא לבד איזה שיר יתקע לי בראש מחר?עברי לידר-כמה שאני אוהב האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? איך תהיה השנה הזו?משינה-אהובתי

SRonush

New member
זה אחד ה=ים ../images/Emo6.gif

איך העולם רואה אותי? The killers- mr. brightside האם יהיו לי חיים מאושרים? afi- love like winter מה אנשים באמת חושבים עליי? התקף לב קטן- יוני בלוך [או בקיצור- תמותי כבר
] האם אנשים חושקים בי בסתר? ג'נגו- לב. איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? שייגעצ- כוס קפה. מה אני צריך לעשות עם חיי? הדפוק הזה- ירמי קפלן. עצה טובה בשבילי: משה מקנא- שייגעצ. מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? אחריות-יוני בלוך. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? שנים חסומות- מוניקה סקס. איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? בכל היא מודה- פיטר רוט. ובהלוויה שלי? צחוק הגורל- פיטר רוט.
איזה סוג גברים/נשים אני אוהב/ת? פרח נתתי לרוני סופרסטאר- שייגעצ. איך יהיה לי מחר? מתחמם- עברי לידר [הלוואי שיתחמם!
] למה אני כאן? the man i love- עברי לידר. בתור מה אנשים יזכרו אותי? הפסיכולוגית- יוני בלוך.
איזה שיר יתקע לי בראש מחר? אין לי כוח- שייגעצ. האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? ניו יורק רפיח- שייגעצ. איך תהיה השנה הזו? אל תדאג- אביב גפן.

Covers girl

New member
נראה נחמד. [:

שאלות: איך העולם רואה אותי? Goo Goo Dolls- Iris [שזה בסדר, אני מניחה.
] האם יהיו לי חיים מאושרים? The Doors- Forever Young [יאאא!] מה אנשים באמת חושבים עליי? ירמי קפלן- הדפוק הזה [
] האם אנשים חושקים בי בסתר? Boliche- I'm Too Sexy For My Love [
] איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? ברי סחרוף- יומולדת [
] מה אני צריך לעשות עם חיי? אביתר בנאי- תחרות כלבים [
] עצה טובה בשבילי: יונתן רוזן- אוטומוביל [
] מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Anouk- Michel [
] מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Radiohead- Creep [
] איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? אריאל זילבר- לא יכול להוריד ממך את העיניים [
] ובהלוויה שלי? אביתר בנאי- כלום לא עצוב [
] איזה סוג גברים/נשים אני אוהב/ת? מוניקה סקס- הפוך בשמש [וול דאן?
] איך יהיה לי מחר? אריק ברמן- יום חדש נפלא [
] למה אני כאן? פורטרט- במקום לבכות [מי בוכה?
] בתור מה אנשים יזכרו אותי? מוניקה סקס- מספיק בנאדם [
] איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Letters To Cleo- I Want You To Want Me האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? אביתר בנאי- יש לי סיכוי [להינצל, אני יודעת.
] איך תהיה השנה הזו? לילך גליקסמן- זהירות בדרכים [
]

האגוש

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אנשים, אני אתחיל לחשוד שהשתמשתם בדרכים לא כשרות
. סתם לא, יצא ענק

מעיייין

New member
מגניב:]]

איך העולם רואה אותי? Soul kitchen - The doors האם יהיו לי חיים מאושרים? אני צוחק איתך - משינה מה אנשים באמת חושבים עליי? היום יומולדת - בביצוע של מישהו לרוץ איתו האם אנשים חושקים בי בסתר? The Cristal Ship - The doors איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? יונתן שפירא - איה כורם. מה אני צריך לעשות עם חיי? בוא - עברי. עצה טובה בשבילי: Back Door Man - The doors מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? עוד לילה - הדורבנים.
שיהיה.... מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Love Me Two Times - The doors ואי. יוצא לי די הרבה דורס היום. איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? אלף בנות דתיות - עברי.
חחח. עלק.
ובהלוויה שלי? ג'קט - עברי. אוקקקי. איזה סוג גברים/נשים אני אוהב/ת? פצעים ונשיקות - מוניקה סקס. איך יהיה לי מחר? כמה כוכב - עברי. למה אני כאן? L.A Woman - the doors בתור מה אנשים יזכרו אותי? שיר עצוב - אביב גפן. איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Untitled - The Cure משומה לא נראה לי. למרות שזה אחלה שיר!
האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Unknows Soldier - The Doors אמאלה. בא לקחת אותי חייל בלתי מזוהה. איך תהיה השנה הזו? Wiled Child - The doors שיהיה סופשבוע נחמד

שלי חהחה =]

איך העולם רואה אותי?אין מצב לאלימות-משתתפי כוכב נולד האם יהיו לי חיים מאושרים?אשם-סינרגיה (יאבה) מה אנשים באמת חושבים עליי?לא ממהר-הראל סקעת האם אנשים חושקים בי בסתר?ילדי תכול העין-אביב גפן איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?צועקים על אהבה-סינרגיה מה אני צריך לעשות עם חיי?ימים של שקט עצה טובה בשבילי:ממעמקים-עידן רייכל מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?barbie girl חחחחחחחחח מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?ברבי גירל-עברי לידר (יצא לי בשניהם אותו דבר רק בביצוע שונה חחחחחחחח) איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?הרוח תשנה את כיוונה-הראל סקעת ובהלוויה שלי? אם אלה החיים-קרן פלס (אמאא) איזה סוג גברים/נשים אני אוהב/ת?תמיד אהבה-עברי לידר איך יהיה לי מחר?בובה-נינט למה אני כאן?מחר- אביב גפן בתור מה אנשים יזכרו אותי?תראו אותי-מופע הארנבות של ד"ר קספר איזה שיר יתקע לי בראש מחר?זה רק הלב שכואב לך-אביב גפן האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?שיר לשירה-מירי מסיקה איך תהיה השנה הזו?מרגיש אחר-סינרגיה

TauberiT

New member
באאאאאלי../images/Emo9.gif

שאלות: איך העולם רואה אותי? like a rolling stone -bob dylan האם יהיו לי חיים מאושרים? חושב עליה - עידן יניב [איך זה הגיע אלי לפלייליסט? |מגלגל עיניים|] מה אנשים באמת חושבים עליי? holding out for a hero - bonnie tyler האם אנשים חושקים בי בסתר? איתי- קרן פלס [
] איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? אחלום לנצח [מופע הארנבות..]
מה אני צריך לעשות עם חיי? לחבק אותך [סינרגיה] עצה טובה בשבילי: כל מה שרצית [הדורבנים] מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? system of a down- lonely day [לא נכון!
] מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? come together- beatles [יותר בכיוון
] איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? שוב- אפרת גוש [יש מצב.
] ובהלוויה שלי? אמריקה - פורטיסחרוף [אע?] איזה סוג גברים/נשים אני אוהב/ת? I'm a beliver- smashmouth
איך יהיה לי מחר? יום הולדת-עדן.
למה אני כאן? bring me to life- evanesence בתור מה אנשים יזכרו אותי? יומן מסע- אביב גפן איזה שיר יתקע לי בראש מחר? פיו- רינת בר
יש מצב גדול מאוד
האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? where is your boy tonight- fall out boy איך תהיה השנה הזו? pink floyd- brain damage [נשמע מבטיח, משו]

TauberiT

New member
../images/Emo6.gif

עד הרגע [וכבר ראיתי את זה אתמול] הבנתי.
הו, הקליטה.
וכן, איפה לא ננגן את אמריקה?

mayushaa

New member
אויי אהבתי חח

איך העולם רואה אותי?bang bang-nancy sintra האם יהיו לי חיים מאושרים?killing in the name-rage against the machine מה אנשים באמת חושבים עליי?more than words-extreme האם אנשים חושקים בי בסתר?all that she wants-ace of base איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?lovefool-the cardigans מה אני צריך לעשות עם חיי?let the bodies hit the floor -drowning pool עצה טובה בשבילי:two princes-spin doctors מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?the end of the world-vonda shepard מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?פרנויה-אחינועם ניני איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?שיר בעיפרון-בית הבובות ובהלוויה שלי?בואי ניפרד-חמי רודנר איזה סוג גברים/נשים אני אוהב/ת?ג'קי-היהודים איך יהיה לי מחר?מחפש תשובה-היהודים למה אני כאן?קח אותי-היהודים בתור מה אנשים יזכרו אותי?הזמן שלך-היהודים איזה שיר יתקע לי בראש מחר?מה נעשה?-הדג נחש האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?אהוב יקר-רונית שחר איך תהיה השנה הזו?לזוז-הדג נחש חחחחח לא שיש קשר בין הדברים=\

dabnir15

New member
מתחילים!!!!!!!!!1

שאלות: איך העולם רואה אותי? שירי מימון- השקט שנשאר האם יהיו לי חיים מאושרים? show me tha money- petey pablo (מה זה השיר הזה:|?) מה אנשים באמת חושבים עליי? שלווה- הלהקה ( נו אני בנאדם שלו רוב הזמן:p) האם אנשים חושקים בי בסתר? אין מקום אחר LIVE- משינה איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? כרטיס טיסה- סיון שביט מה אני צריך לעשות עם חיי?פקיד אפרורי- שייגעצ (מסתבר שיש לי במחשב שירים שאני לא מכיר:|) עצה טובה בשבילי: האלופה- הנרי (אע אני לא ממליץ על זה!, זה גרוע, תראו השיר שלנו, נינט בחזייה!
) מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? לבכות לך- אביב גפן ואריק אינשטיין (אוי:\ מדכא) מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? תפילה- עפרה חזה איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? בן המלך- משינה (אע גאוני :D:D) ובהלוויה שלי? ציפור זרה- ריטה ONE (שוב גאוני!!) איזה סוג גברים/נשים אני אוהב/ת? ימים אחרים- הראל סקעת (שו?!) איך יהיה לי מחר? יום חדש נפלא-אריק ברמן (טוב, טוב, הגיע הזמן לעצור פה:D:D:D:D:D) למה אני כאן?Perfect (MTV Hard Rock Live)- Simple Plan בתור מה אנשים יזכרו אותי? לילה- נינט טייב ואושרי כהן איזה שיר יתקע לי בראש מחר? כן לציפור- ערן צור האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? שם- החברים של נטאשה איך תהיה השנה הזו? האנשים החדשים- עברי לידר (אין הוא חייב להידחף!) אע יש לי כבר מעל 2590 שירים:p

שלי...

איך העולם רואה אותי?ואת-הראל סקעת האם יהיו לי חיים מאושרים?לבד-עברי מה אנשים באמת חושבים עליי?מרגיש אחר-סינרגיה האם אנשים חושקים בי בסתר?רוצה בנות...חחח איזה פוקססס איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?האמת שלי-שורטי. מה אני צריך לעשות עם חיי?הכאב הזה-עברי ונינט עצה טובה בשבילי:לאן שלא תלכי-שירי מימון מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?לאלף את הסוררת-שורטי מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?איתי-קרן פלס איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?מלכת הלבבות-שורטי ובהלוויה שלי?קרן פלס-אם אלה החיים... איזה סוג גברים/נשים אני אוהב/ת?זאת שבמקומי-קרן פלס איך יהיה לי מחר?חצי רגל בחוץ חצי רגל בפנים-שורטי למה אני כאן?יותר טוב כלום-עברי בתור מה אנשים יזכרו אותי?יופי בא-שורטי איזה שיר יתקע לי בראש מחר?לא קל-שורטי האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?פלרמו-עברי איך תהיה השנה הזו?כמה כוכב-עברי

Mrs Vertigo

New member
../images/Emo112.gifיאללה, גם אני.

איך העולם רואה אותי?אמריקה - פורטיסחרוף
האם יהיו לי חיים מאושרים?המתוקות האחרונות - אריק ברמן [מעניין מה זה אומר..
]
מה אנשים באמת חושבים עליי?Lonely Day - phantom planet
האם אנשים חושקים בי בסתר?עיניים טובות - מוניקה סקס.
איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?יותר טוב כלום מכמעט - עברי לידר.
מה אני צריך לעשות עם חיי?אני אוהב - הכבש השישה עשר
עצה טובה בשבילי:היינו עושים אהבה - כנסיית השכל
מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?תמיד כשאתה בא - אפרת גוֹש.
מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?סטארטר - אהוד בנאי
איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?Stop crying your heart out - Oasis
ובהלוויה שלי?בוא אליי - אפרת גוֹש
איזה סוג גברים/נשים אני אוהב/ת?תראי זה אני - סינרגיה
איך יהיה לי מחר?תמיד אהבה - עברי לידר
למה אני כאן?ניסים - עברי לידר [מה לעזאזל
]
בתור מה אנשים יזכרו אותי?Californcation - red hot chili peppers
איזה שיר יתקע לי בראש מחר?180 - מוניקה סקס
האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?מיץ לימון - אפרת גוש ויוני בלוך
איך תהיה השנה הזו?על הרצפה - מוניקה סקס
[אמא'לה.