משחק חמוד =)

Tamar38

New member
משחק חמוד =)

משחק שירים קטן ונחמד.. חח הוראות המשחק: כל אחד מכם לוקח את הפלייליסט שלו ובוחר את האפשרות Shuffle בכל אחת מהשאלות הבאות התשובה היא שם של שיר. השיר שמתנגן ראשון יהיה התשובה לשאלה הראשונה, השיר שמתנגן שני יהיה התשובה לשאלה השנייה וכך הלאה... לא להתאים שאלות לשירים מה שיצא, יצא! כדי גם לרשום את השם של הזמר או הזמרת... תהנו לכם!
שאלות: איך העולם רואה אותי? האם יהיו לי חיים מאושרים? מה אנשים באמת חושבים עליי? האם אנשים חושקים בי בסתר? איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? מה אני צריך לעשות עם חיי? עצה טובה בשבילי: מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? ובהלוויה שלי? איזה סוג גברים/נשים אני אוהב/ת? איך יהיה לי מחר? למה אני כאן? בתור מה אנשים יזכרו אותי? איזה שיר יתקע לי בראש מחר? האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? איך תהיה השנה הזו? -קרדיט לפורום סינרגיה.. :p-

אוי נראלי עשיתי את זה כבר. D:

לונורא
איך העולם רואה אותי? להיות - הבנות נחמה.
האם יהיו לי חיים מאושרים? הר של בייגלך - מונקיה סקס.
מה אנשים באמת חושבים עליי? How To Save A Life - The Fary
האם אנשים חושקים בי בסתר? היא יודעת - נינט טייב [
]
איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? House Of Cards - Madina Lake
מה אני צריך לעשות עם חיי? Evanescence - Sweet Sacrifice
עצה טובה בשבילי: לחיות - שייגעצ [
]
מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? The Living Sond - AFI
מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? צוכה בוחקת - עברי לידר
איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Our Lady Of Sorrows - MCR
ובהלוויה שלי? Phenomena - Yeah Yeah Yeahs
איזה סוג גברים/נשים אני אוהב/ת? Astro Zombies - MCR
איך יהיה לי מחר? לישון בלי לחלום - מטרופולין
למה אני כאן? סוף העולם - אביב גפן
בתור מה אנשים יזכרו אותי? עוגות גבינה - ביט 69
איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Dear Mr. President - Pink
האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? כשזה עמוק - קורין אלאל ואביתר בנאי
איך תהיה השנה הזו? את דומה לכלב - שייגעצ
הודגש באמצעות ביל קאוליץ

sharwan

New member
../images/Emo99.gif אהבתי את הפלייליסט...

זה כמעט הפלייליסט שלי
How To Save A Life - The Fary------> זה שיר השבוע שלי!!
טוב, חפרתי.

O f r i s h

New member
גם אני עשיתי את זה פעם:]

אבל שיהיה שוב
איך העולם רואה אותי? אבא עורך דין - שייגעצ
האם יהיו לי חיים מאושרים? עכשיו מעונן - אביב גפן מה אנשים באמת חושבים עליי? לישון בלי לחלום - מטרופולין האם אנשים חושקים בי בסתר? אור הירח - אביב גפן איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? אמן - היהודים מה אני צריך לעשות עם חיי? תפוזים - יוני בלוך עצה טובה בשבילי: תשמח - אריק ברמן
מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? אלף בנות דתיות - עברי [
ממש לא.] מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? יותר טוב כלום מכמעט - עברי איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? שבתות וחגים - בביצוע של עברי
ובהלוויה שלי? אל תדאג - אביב גפן
איזה סוג גברים/נשים אני אוהב/ת? - על קו המים - עברי איך יהיה לי מחר? היא יודעת - נינט למה אני כאן? מחר - אביב גפן בתור מה אנשים יזכרו אותי? לא קל - היהודים
איזה שיר יתקע לי בראש מחר? יום חדש נפלא - אריק ברמן האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? נעים בחוץ - יוני בלוך איך תהיה השנה הזו? פינה- מטרופולין

בא לי. P:

איך העולם רואה אותי? פגישה - איה כורם. האם יהיו לי חיים מאושרים? We Ride - Rihanna. מה אנשים באמת חושבים עליי? איך מרגישים כשזה נגמר - נינט טייב. [שיו, יעל, די
] האם אנשים חושקים בי בסתר? שיר לשירה - דנה עדיני. איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? מספיק בנאדם - מוניקה סקס. ;[ מה אני צריך לעשות עם חיי? מצחיק מדי - יהודה סעדו. נמ. עצה טובה בשבילי: עכשיו טוב - גלעד שגב. מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? עיר קטנה - יהודית רביץ. [אבל אני בכלל לא נולדתי בעיר!111] מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? חי בפלורנטין - ניר פרידמן. איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? מכל האהבות - הפרוייקט של עידן רייכל. דאמט. D: ובהלוויה שלי? גשם - ג'קו אייזנברג. איזה סוג גברים/נשים אני אוהב/ת? Sweet Sacrifice - Evanescence. איך יהיה לי מחר? אתן לך את הכל - טל שגב. למה אני כאן? All Good Things Come To An End - Nelly Furtado. אמא'לה
בתור מה אנשים יזכרו אותי? שושנים עצובות - הפרוייקט. לא!111 איזה שיר יתקע לי בראש מחר? SexyBack - ג'סטין טימברלייק. פאק. |: האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? תגידי לי את - שי גבסו. D: איך תהיה השנה הזו? Nobody Knows - Pink. ;[ אבוייה.

זה כאילו את מסתובבת עם שלט../images/Emo6.gif:

אני חומר לבדיחות, תצחקו עליו!
נינט
תל"י

אהבתייייי

איך העולם רואה אותי? משהו קטן וטוב- משינה
האם יהיו לי חיים מאושרים? מגדלור-מיקה קרני
מה אנשים באמת חושבים עליי? שיר מספר אחת- מיקה קרני האם אנשים חושקים בי בסתר? אגדות-עברי לידר
איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? הולך נגד הרוח- שלום חנוך מה אני צריך לעשות עם חיי?נישקתי בחורה- מיקרה קרני חחחחחחחחחח עצה טובה בשבילי: אל תלכי מכאן- רמי וריטה (ענק ענק!!)
מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? מרגיש אחר- סינרגיה מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? בראש השנה- עברי לידר איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Crazy-Gnarls barkley ובהלוויה שלי? זה מה שנשאר- שלמה ארצי
איזה סוג גברים/נשים אני אוהב/ת? חורף- עברי לידר
איך יהיה לי מחר? הרבה פנים- רמי קליינשטיין למה אני כאן? ככה וככה-שלמה ארצי ושלום חנוך (חחחחחחחחחח) בתור מה אנשים יזכרו אותי? כבשים-עברי לידר איזה שיר יתקע לי בראש מחר? הכל עד כאן-עמיר בניון האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? שנינו שווים- אביב גפן איך תהיה השנה הזו? משא ומתן-מוש בן ארי אוי איזה משחק ענק!!!!

יאללה, להתחמק מלשון ../images/Emo3.gif

שאלות: איך העולם רואה אותי? Bethany Joy Lenz - Halo [אחת עם הילה
? הלוואי
] האם יהיו לי חיים מאושרים?Coldplay - Speed of Sound
מה אנשים באמת חושבים עליי?יום חדש נפלא - אריק ברמן[חושב לוותר, לא הטיפוס שנלחם בשיניים?
] האם אנשים חושקים בי בסתר? זבל - פרח
[הכל רגיל וכרגיל יפה לך...
] איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?ספרי - סינרגיה
כמה שזה צודק. מה אני צריך לעשות עם חיי?Mariah Carry - Against All Odds
עצה טובה בשבילי:כל מה שנשאר - בוטן מתוק בקרקס
[למה לא תבוא תשב, לא תצפה לא תתאכזב
] מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? במקומי - שי גבסו
[וואו, בול
] מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?דניאל סלומון ודנה עדיני - רבות הדרכים
איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?השיר שלנו - אביב גפן
ברוררררר!!
ובהלוויה שלי?Sean lennon - Dead meat
כן, אני מניחה שאני אהיה בשר מת
איזה סוג גברים/נשים אני אוהב/ת?The beatles - Let it be
איך יהיה לי מחר?MCR - Welcome to the black parade מנחם
למה אני כאן?איה כורם - לא גמור
בתור מה אנשים יזכרו אותי? כוכב - סינרגיה
ענק
איזה שיר יתקע לי בראש מחר? לא נרדמת ת"א - עדי כהן האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?Incubus - love Hurts
איך תהיה השנה הזו?Incubus - Drive יצא נחמד LOL

האגוש

New member
dead meat ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ענקקקקקקקקקק

האגוש

New member
עשיתי את זה כבר

אבל זה תמיד כיף
כי התשובות משתנות.. שאלות: איך העולם רואה אותי? "סוף" - ברי סחרוף. [זה אומר שאני משהו סופני??
] האם יהיו לי חיים מאושרים? "בעיר הזאת" - מוניקה סקס [בעיר הגדולה
] מה אנשים באמת חושבים עליי? "שמש" - בית הבובות [ייאי
] האם אנשים חושקים בי בסתר? "Mr Freeze" - K's Choice איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? "The Power of Orange Knickers" - Tori Amos & Damien Rice [זה אומר שאני צריכה ללבוש געטקס כתומים כדי להיות מאושרת?
] מה אני צריך לעשות עם חיי? Time - The Alan Parsons Project עצה טובה בשבילי: "שובי אל ביתי" - הפרוייקט של עידן רייכל. [אוקיי
] מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? "הכוכבים דולקים על אש קטנה" - משינה [טוב
] מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? "כשאתה לבד" - עברי לידר [אאווץ'
] איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? "הציורים של יובל" - בית הבובות [זובי
] ובהלוויה שלי? Deep Dark Truthful Mirror - Elvis Costello [לגמרי
] איזה סוג גברים/נשים אני אוהב/ת? "אנה" - משינה [
אני לא לסבית, די !!! ] איך יהיה לי מחר? When You Were Young - The Killers למה אני כאן? "עבדים" - ברי סחרוף [
] בתור מה אנשים יזכרו אותי? "כמה יוסי" - ברי סחרוף [טוב
] איזה שיר יתקע לי בראש מחר? "שימו לב" - שילה פרבר [יש מצב
] האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Daffodil Lament (Live) - The Cranberries איך תהיה השנה הזו? "שוכחת אותך" - קרן פלס [טיהי, יותר טוב מכל החבר'ה, זה בטוח
] מצחיק

למעלה