משחק חמוד

vitush

New member
משחק חמוד

יש לי רעיון נחמד כל אחד יכתוב את שמו את הכינוי שלו השם שלו את הפרוש של השם שלו מילים נרדפות לשם שלו ואת התחביבים שלו טוב אז אני מתחילה הכינוי: vitush השם שלי:ויטה הפרוש:חיים,שימחה מילים נרדפות לשם:ניצה,חיה,שימחה התחביבים:לרקוד דע...כבר איזה מגיל 4 להיות במחשב ולהיות בפורום של ה100ממת..

didi2006

New member
הינה

כינוי: didi2006 שם: דוד,דין הפירוש: על שם סבא שלי זיכרונו ליברכה מילים אחרות לשם שלי: דידי תחביבים: לשחק במחשב וליהיות עם חברים שלי

שלי

השם:רינת הכינוי:רינתוש בלסר הפרוש: רינת זה רינה כאילו שמחה מילות נרדפות לשם:שמחה שירה נראה לי לא בטוח תחביבים:לשמוע מוזירה להיות במחשב ולראות טלויזיה ואמירה מיכל צליל ושאול זה בשבילכן: ללמוד לבגרויות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

נסיכת pop

New member
../images/Emo6.gif אני מהיום מתחילה ללמוד

לבגרות בלשון מה לא ידעת

אני רעותוש../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif

הכינוי שלי:מגניבולה השם שלי:רעות הפרוש של השם שלי:חבר,ידידות אהבה מילים נרדפות כינויים לשם שלו?רעותוש,רעותי רהרה ואת התחביבים שלו:בעיקר להנות מהחיים ושחושבים על זה..זה לא קשה בכלל!

vered pop

New member
התשובות שלי :)

הכינוי: vered pop השם שלי:ורד הפרוש:פרח ? חח מילים נרדפות לשם:שושנה חח התחביבים:לצלם לצלם ולצלם עוד :) בנוסף לצלם עוד חח ,לשיר ולעשות כיף ..

Sweety Shiri

New member
../images/Emo140.gif שילי

הכינוי: sweety shiri השם שלי:שירי הפרוש:על שם סבי וסבותי: ש- שרה, י- יואל, ר- רחל, י- יעקב מילים נרדפות לשם: שיר... התחביבים:לגלוש, לנסוע ברולר, ולהיות פה ועם חברות...

חוחוחוחו../images/Emo42.gif

וקלולולולו
הכינוי:מה אתם לא רואים
השם שלי:ליאורו'ש
הפרוש:לי יש אור
מילים נרדפות לשם:תגידו מה זה השב"כ
התחביבים:ריקוד ושירה וציור ומשחק
ובמחשב ובטלוויזיה

וואלה נחמדד

הכינוי: ספיר נושמת מאיוששש
השם שלי: ספיר הפרוש: אבן יקרה!! מילים נרדפות לשם:אין לי מושג למה את מיתכוונת התחביבים: להיות במחשב להיכנס לפורמיםם לשיר ולרקודדדד

תשובות!

שם: נעם כינוי : בפורום : רוני דואנוש במציאות: נועמוש (ואני לא בןןן!!!! יש גם בנות שקוראים להם נעם..) פרוש לשם: נעימות . תחביבים: לשחות , להיכנס לאינטרנט , וכמובן ואיך לא להעריץ את רונייי!!!

SuPeR pRiNcEs

New member
עונה...../images/Emo13.gif

שם:אליה הפרוש:שם של סבא שלי...אליהו כינוי:אממ קוראים לי בבצפר לילוש,אליושה,אלי..חח כל מיני מילים נרדפות:חח לא נראה לי שיש תחביבים:אממ להיות על המחשב..להעריץ את רוני
..לנגן בגיטרה..לשמוע מוזיקה

אני../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

הכינוי:LetGoYouSonOfABitch השם:מיכל הפרוש:אני לא חושבת שיש
מילים נרדפות:אין
התחביבים:לשיר,לרקוד,ומוזיקה..

../images/Emo3.gif

הכינוי: מור נסיכת הפופ השם שלי:מור הפרוש:שיח בושם מילים נרדפות לשם:בושם,פרח ו...לא 'דעת מה עוד... התחביבים:לשיר,להיות במחשב(בעיקר בפורום רוני בתפוז
),לשחק(בחוג דרמה) ולראות טלוויזיה.

evem

New member
הנה.........

כינוי:evem השם שלי:איב הפירוש:חווה.... אבל לא קשור... על שם סבתא רבה שלי ז"ל... מילים נרדפות לשם:איבי,איבוש,איבישונה,איבונה,איבישור...(אלה יותר שמות חיבה...) התחביבים:לשחק במחשב,טלוויזיה,רוני וסקעת,לרקוד (ברור...) ולהיפגש עם חברות וחברים...

חח ../images/Emo6.gif

הרגה אותיייייייייייייייייייי
התחביב שלי זה כריסטינה אגילרה

evem

New member
חחח.....

התכוונתי בלהעריץ את רוני וסקעת... נגיד לשמוע שירים שלהם... להוריד תמונות... ללכת להופעות... וכו'... חחחחחחחחח.....

למעלה