משחק חמוד ומהנה....

אימאית

New member
עניתי לך .... תרדי בהודעה

הזאת עד הסוף למטה.... סה"כ לא רציתי שמי שלא רוצה פתרון (יש כאלו?) שלא יראה מיד כשתפתח ההודעה...

אימאית

New member
אז אולי תספרי לי ... ../images/Emo35.gif

כי אין לי מושג על מה את מדברת
איך פותחים את הפצצה בלי להתפוצץ
ועל איזה אתר את מדברת

אני לא מאמינה לך../images/Emo140.gif../images/Emo9.gif

את? שהצלחת לפענח את ה- WAND HOUSE? טוב,כנראה שאת מהסוג שיודע לפצח חידות קשות ואילו עם הקלות, את מחפשת את הקושי שבעצם איננו... טוב אם הוצאת את הפצצה מהבור אז כל שיש לך לעשות זה לחתוך עם המספריים את החוטים לפי הסדר הבא: 1. כחול 2. אדום 3. ירוק 4. צהוב. ואני מדברת על האתר שממנו לקוחים את רוב משחקי הבריחה (הבנתי שאסור להביא לכאן את כתובות האתרים עצמם) כמו זה שהעלו שם עכשו

אימאית

New member
חחחחח מתוקה... את לא במשחק הנכון...

תשימי לב לקישור שנתתי (ההודעה השנייה שלי...) אם אחרי שתתחילי תגידי שהוא קל, אני אסיר בפנייך את הכובע הוירטואלי שלי...

רק שתדעי שאצלי כל הזמן תפוס../images/Emo33.gif

מקבלת כל הזמן מספרים בני 6 ספרות עם מקף בהתחלה...

koya1

New member
כן...

פתרון לפצצה... קודם כל סוגרים את האור ופותחים ת'משקפת... עכשיו פותחים את המזוודה וחותכים את החוטים באופן רנדומלי... כעת שוב סוגרים את האור ופותחים את המשקפת ולוחצים על הקופסא האפורה למטה... שוב סוגרים את האור ופותחים את המשקפת אבל רק בכדי לראות את הכיוון שבהם צריכים להיפתח הברגים... לאחר שראינו את כיוונם פםותחים את האור וסוגרים את המשקפת... למעלה יש פס לבן עם פסים כחולים עליו... כאשר הפס האדום הקטן וג בכחו-אסור לשחרר את הברגים(עם המברג) אבל כהפס האדום על השטח הלבן אפשר לשחרר את הבורג... עכשיו צריך לגרור את הנקודה הכחולה לאן שהחץ הצהוב מראה... וזאת מבלי שהנקודה תיגע בדברים האפורים שזזים... בשלב האחרון של הפצצה צריך לחתוך את החוטים שמובלים ע"י האור האדום... צריך לבדוק לאן כל חוט הולך(רק החוטים שיוצאים מהאורות האדומים...) ולנתק אותו למטה... כשמנתקים את כל החוטים שקשורים לאורות האדומים אמורים לחתוך גם את הפצצה אבל משום מה זה לא מצליח לי... כל פעם כשאני חותך זה מתפוצץ... מישו יודע איך עוברים ת'קטע הזה?

אימאית

New member
אני לא חתכתי שם...

אלא פשוט לחצתי על הריבוע האפור ליד.. וזהו
באג אולי
בכל מקרה - תתכונן לקרב יריות

koya1

New member
איך הורגים את הזבל הזה?!?!?

סיימת כבר את המשחק?!

אימאית

New member
כדי לעשות reload....

אתה צריך ללחוץ בצד משמאל.... על התמונה ... ואגב, אם אתה יורה במה שהוא זורק לפני שהוא מתפוצץ (רימון/טיל) אתה לא נפגע....

koya1

New member
אני כן נפגע.../=

ואני יודע שעושים רילואוד... אבל עדיין אני לא מצליח.../= סיימת כבר? יכול להיות שהוא מת רק כשהזמן נגמר?

אימאית

New member
אני התייאשתי מלנסות להרוג אותו...

אחרי משהו שנראה לי כמו מליון נסיונות...

koya1

New member
הרגתי אותווווו...

פשוט צריך לירות בו הרבה ולנסות לנטרל את הפצצות שלו כל הזמן... ואז לחתוך את החוט הכחול! סיימתייייייייייייי... אזיה כיף(=

למעלה