משחק חמוד ומהנה....

TheCharm

New member
נתקעתי

יש לי את כל מה שיש בתמונה הזאת + מטבע + בטריות, אבל אין לי את הדבר הזה שנמצא בשורה השניה מלמטה ימין. איפה זה?

אימאית

New member
תחפש...

מתחת לספה

TheCharm

New member
אה נייס

מצאת את הבטריות והמטבע? אגב, עם הכבל הזה מחברים את הטלפון לחשמל, רק חבל שאין לי מושג מה המספר לצלצל אליו. יש לי קצה חוט - על העמוד הזה שיש באמצע כתוב משהו

galmc

New member
מתחת לספה יש גם פחית

תירה בה ותמצא מפתח, בעזרת המפתח תפתח את הקופסא, תקבל שם משקפת כזו תלך לעמוד הזה, תפתח את הדף שמצאת על אחד הקירות, תכבה את האור ותלחץ על המשקפיים, תקבל מספר (4201118) אה, איפה מצאת מטבע? אה ואני גל

אימאית

New member
מטבע אחד...

נמצא בידית של הדלת ליד השידה. השני נמצא ליד הפחית, תירה בברגים.

TheCharm

New member
אוקיי

אבל יש לי רק את המספר 666 ולא 7 ספרות כמו שיש אצלך... מה עושים?

SpinZ

New member
מצאתי כבר איך, שאלה אחרת

מה עושים אחרי שהתקשרתי למספר שמצאתי?

אימאית

New member
אחרי שהתקשרת ושמעת צחוק ...

המגירה השנייה בשידה פתוחה, שם תמצא כרטיס ... הכרטיס תואם לדלת שמאחורי הטלפון...שם יש לך חידה לפתור

TheCharm

New member
נו, החידה החידה הזאת מעצבנת

אני בכלל לא יודע מה אני אמור לעשות מרוב שהכל ביפנית

אימאית

New member
תגיד לי איפה נתקעת...

עד עכשיו לא ממש "קראתי" ביפנית... זה יותר לנסות, להתפוצץ ולחזור לחיים מההתחלה...

אימאית

New member
אהההה הבנתי... פתרון ....

אתה צריך להעביר נוזל ככה שבצד השמאלי יהיו 4 קווים מלאים.... זה כמו מילוי מיכל של 2 ליטר עם מיכל של 4 ליטר וכו'... הכפתור הכחול ממלא, האדום מרוקן. הכפתורים באמצע מעבירים בין המבחנות את הנוזל. תשים לב שאם אתה ממלא ומעביר תוך כדי, אז הוא ממלא לך פי 2...

koya1

New member
אבל איך גורמים לזה להיות 4?!

את יכולה בבקשה לכתוב כמה לחיצות על ימין וכמה על שמאל?

TheCharm

New member
אני חושב שזה לא רק כמה לחיצות

זה גם עניין של תזמון לפי דעתי

koya1

New member
הצלחתי!!!!!!

לא ספרתצי כמה לוחצים בכל אחד... אבל תדאגו לזה שיהיה בצד ימין רק פס אחד... ואז תמלאו את השמאלי עד הסוף ואז תמלאו את הימני ע"י העברה מהשמאלי לימני... בסוף מקבלים מפתח... מגניב(=

למעלה