משחק חידות דפדפן חדש!!

the photograf

New member
משחק חידות דפדפן חדש!!

יש באתר 21 חידות ותוך כמה ימים יתווספו עוד 20 חידות לפחות! עכשיו משהו חשוב - הדומיין והאחסון עלו הרבה כסף ולקחנו אותם לחודשיים בינתיים. בשביל להחזיר את הכסף, לשפר את האתר, ושנוכל להגדיל את הזמן של הדומיין והאחסון, שמנו מודעות פרסום של גוגל. כל מה שאתם צריכים לעשות הוא ללחוץ על המודעה בכל פעם שאתם נכנסים. אנחנו מבקשים בכל לשון של בקשה שתלחצו על הפרסומת כדי שנוכל להחזיר את ההשקעה ולהאריך את זמן השימוש (אין לנו מטרות רווח). הנה הכתובת של האתר: www.go-box.net להצעות, טענות, רעיונות לשלבים וכו', אפשר לשלוח אימייל ל[email protected] כמובן שבדיון ספוילרים ורמזים לסמן בשחור.. מקווים שתהנו!!

Sweet Fantasy

New member
זה נחמד ויפה שאתה רוצים להחזיר

את הכסף שהשקעתם, אבל - 1. אתה לא יכול לצפות שכל מי שנכנס לאתר ירצה ללחוץ על הפרסומת, אנשים שונאים פרסומות, זאת עובדה. 2. נניח וכבר לחצתי, לפחות תעשו שהפרסומת תפתח בדף חדש! זה מטרד.

the photograf

New member
--->

אני לא מצפה מכל אחד ללחוץ, אני מצפה שמי שיאהב את המשחק יוכל לתרום בלחיצה. ומצטער, גוגל לא נותנים לפתוח את החלון הדף חדש, אז פשוט עושים back, מצטער. ואם אתה יכול תנסה לשחק במשחק ותגיד לי איך הוא. תודה!

Sweet Fantasy

New member
אני נקבה, ואני לא טובה

בחידות כאלה
לצערי, נראה נחמד.

tomb boy

New member
../images/Emo58.gifאפשר רמז לגבי שלב 4?../images/Emo41.gif

הבנתי שאחרי 01123581321 צריך להיות 34 אבל אח"כ הסתכלתי במקור הדף, והבנתי שצריך לחפש מי המציא את החידה או את המספרים בכלל. אז אפשר רמז? או יותר נכון הסבר על: איך לחפש תשובות בגוגל?

למעלה