משחק חדש!!!

משחק חדש!!!

הרבה מהשירים של המלך מדברים על הקשר בין אני ואתה, אתה ואני. יש גם הרבה שירים שמדברים על פחדים וכו'. במשחק החדש אני אתן מילה או צירוף מילים ועליכם למצוא כמה שיותר שירים שהמילה/צירוף המילים הזה מופיעים בהם. כך נגלה שהרבה שירים מדברים על נושאים דומים. המילה הראשונה: פחד. עליכם למצוא כמה שיותר שירים עם המילה פחד על הטיותיה השונות (שם/פועל) ולצטט את השורות שבהן מופיעה המילה "פחד". למותר לציין שכל אחד יכול להביא מילה משלו והחברים יכולים לשחק. הכללים: השירים חייבים להיות שירים שיודה שר ולא כתב לאחרים, שירים שלו ולא יווניים מובן? אז שוב - המילה הראשונה - פחד! אני מתחיל: "והאמת של עצמנו היא הפחדים בתוכנו".

קאלי קאקי

חוראנהההההההההההההה איטה אה אקולונסאמה אריאנההההההההההההה אגאפי פיאמו נסטו פו יא טיייייייי סאגאפווווווווווווווו

רינה ד

New member
ליז-זהניפרקיס זהניפרקיס....

אני הלכתי לישון.... נסטופאו יאקי סגאפווו... לילה טוב!

shay poli

New member
טוב,כמובן שמיליון פחדים.

ובורח כבר שנים מפחד אלוקים. בינתיים זהו

shay poli

New member
נזכרתי בעוד.

והאמת שזה פחד,להיות לבד או ביחד.. ומה לעזאזל מפחיד אותי ומה אותך? שדים בתוך הראש לי הם זיכרונות שלך. ואיך שכחתי,יש לך בבטן פחדים ופרפרים,משהו לא בסדר,על זה לא מדברים? הרוח טלטל הפחד טפטף וחלחל צילי בתוכי מרעיד,מפחיד יותר מתמיד. טוב נראה לי שזהו בינתיים,כבר כואב לי הראש מלזמזם את כל השירים יהודה.

Pking

New member
וליז! חלאס לגרות אותנו!!

מזילים פה ריר...חחחחחח

Pking

New member
דון גובלן -

ממליץ לך לצבוע את הראש בצבע אחר, כחול בטח לא מתאים חחחחח מה נשמע? *אתחבר לאייסי בשעת הינשופים...

Pking

New member
יאיר,הכל טוב?

מה המשחק הזה? חחח חזור לחידות בחיאת

למעלה