משחק חדש!!!!

benedek22

New member
משחק חדש!!!!

מה המשחק? פשוט מאד כל אחד כותב דמות מנארוטו שמזכירה לו דמות מסדרה אחרת וכותב למה? הבנתם אז הנה שלי: צ'וג'י מזכיר לי ממש את קרטמן מסאות פארק כי הם שניהם ילדים שמנים ששונאים שקוראים להם שמן ובכלל הם נורא דומים חחחח

tom58

New member
אממ..טוב...

סאסקה מזכיר לי את גוהן- זה אחד מאיזה אנימה דרגון בול משהו..(יש כאלה שאומרים שזה דרגון בול z ויש כאלה שאומרים שזה gt)ראיתי כמה פרקים פעם...

benedek22

New member
זה דרגון בול זי

או ג'י טי כי בדרגון בול הוא עוד לא נולד

אמממ טוב ../images/Emo41.gif

סאסקה מזכיר לי את קאורו מהסידרה "כוכב הישרדות" שניהם לא מדברים הרבה ולא מתחברים לקבוצה מסיבה כלשהיא ^_^ חח מצאתי משו טוב

remundo

New member
אהה.. קיובי וקיובימון!

קיובימון היא הדיג'יגדל של ריינמון שהיא הדיג'ימון של רוקי/ריקה מטיימרס (העונה השלישית של די'גימון) אבל חוץ מזה אין ככ מאפיינים דומים, חוץ מזה שהם שועלים עם 9 זנבות. (בטח לניינטיילז מפוקימון קראו קיובי בגרסה היפנית) ויש גם את טיילז מסוניקס, אבל רנאה לי שלו יש רק 3 זנבות...

לוניד

New member
ווי, איזה מגניב היה

אם קיובי היה יכול לעשות הליקופטר כזה מהזנבות שלו כמו טיילד מסוניק!

remundo

New member
טוב.

שיקמרו ואיור מפו הדוב- כי שניהם עצלנים שאוהבים לבהות בעננים. סאקורה ויואיקו מלאבלס-כי שתיהן פאקצות ורודות שיער שמאוהבות בהומואים. סאי ואקסימילי אסגרות' איסטיל (אקס) מאנימורפס- שניהם צריכים ללמוד איך לתפקד בין בני אדם... (ושניהם חמודים) טוב, אני אחשוב על עוד מחר. (תראו את הצד החיובי-השארתי גם לכם כמה..) הממ.. אל תהרגו אותי אבל גם למאיוטיסמון וגם לטסונאדה יש ליפגלוס. אה, וגם להולואיצ'י. (הם כולם משפחה אחת גדולה OO *מתה*) דימויי בליץ' (+אולי
לבליץ'-סאגת הסול סוסאייטי)
אה, ג'יראיה והטאיצ'ו עם החלוק הורוד ההוא מבליץ' (אף פעם לא הייתי טובה בלזכות את השמות שלהם), לא יודעת למה, הם מזכירים לי אחד את השני. וקאקאשי מזכיר לי את אוראהארא. וקבוטו מזכיר לי את הטאיצ'ו עם האיפור המוזר והכוסות החד פעמיות הכתומות על הפנים (נו, זה שרצה לעשות ניסויים באישידה) כי שניהם מדענים כאלה. וטסונאדה את יורואיצ'י. הינאטה הינאמורי. טוב, יש יותר מידי

למעלה