משחק חדש

../images/Emo7.gif זה הדבר הכי משעמם ששאלו אותי...

אבל בכל זאת... אין לי מושג איזו שיטה בדיוק.. הוא למד בוינגייט, זה אומר משו? הגורו שלו זה ברוס לי והוא פנטי גם בקטע של טייסון. בטח משלב את שניהם איפשהו..

דרדקן

New member
אני נורא מצטער שאני משעמם אותך

פשוט את כל שאר הדברים עלייך אני כבר יודע
. טייסון פסיכופט וברוס לי - מחר בדיוק 33 שנים למותו. מממממ... מה עוד הייתי רוצה לדעת? כמה מערכות יחסים ארוכות וקצרות היו לך לפני נישואייך?

פששש... איזו שאלה...

אני טיפוס של מערכות ארוכות... התאהבתי לראשונה בחבר הראשון שלי בגיל 14 וחצי והוא היה בן 18 (אז ההבדל גילאים היה ענק!) היינו יחד כמעט שנה והוא נפרד ממני והייתי מאוהבת בו עוד שנה מיותרת של כאבי לב. בשנה הזאת יצאתי עם כלמיני סתם. חצי שנה הייתי ללא חבר והייתי מבסוטית שאני לא מאוהבת והלב שלי פנוי. בגיל 17 הכרתי מישהו ששוב גרם לי להתאהב בו ונפרד ממני אחרי שנה כי לא הצלחנו לקיים יחסי מין. ואז הכרתי את החבר השלישי שגאל אותי מבתולי, אבל הייתי איתו במקביל לחבר הקודם שהבין שמשהו אחר עשה בשבילו את העבודה, היחסים ביננו היו על טהרת המין החייתי בלבד. כשנפרדתי מהשניים האחרונים, הכרתי את בעלי. אגב לפני כמה שנים התברר לי שהחבר הראשון שלי חי עם בן זוג במערכת יחסים ארוכה והבנתי שהייתי החברה הראשונה והאחרונה שלו בתור אישה. וזה הסיכום של הגברים בחיי..חחחחחח

יו!!../images/Emo12.gifאיזה קטע...החבר הראשון הומו!

אני הייתי מרגישה רגשות אשמה, אולי אני "הפכתי" אותו...מצד שני סתם דבילי, החיים של רוב ההמואים שאני מכירה בכלל לא רעים (ככה נראה לי).

כן.. זה מה שאני גם טוענת... שאחרי

שהוא היה איתי, הוא כבר לא רצה להיות יותר עם נשים..חחחחח ואני לתומי חשבתי שכשהייתי חברה שלו, שלקח לו הרבה זמן לנשק אותי (רק אחרי חודש), והוריד לי את החולצה ביוזמתי.. חשבתי שזה בגלל שהוא לא רוצה להרתיע אותי או משהו כזה... הייתי חרמנית עליו פחד ולא הבנתי מה זה הביישנות הזאת.

טוב, שאלה ל..

הזוייה- מאיפה התשובות המאאגניבות האלה? הכי כיף לקרוא אותך דניאלה- איך תמיד יש לך כוח לכתוב מכל הלב כ"כ בהרחבה? ליאתוש כפרות- מה המצב מותק???
סתם. מתי נשמע שעשית אנאלי בסבבה, שירדת למישהו וactually נהנית??
הממ.......no further qustions, you honor

היי הייייייייי

אני התלוננתי פעם שלא נהניתי לרדת למישהו? שקר
ואנאלי, אחרי החתונה. כנראה.

מכחול 77

New member
ליאתו'ש כפרה

שאלה לי אלייך ........ לפי השעות המאוחרות בלילה שאת כותבת מה את עושה בחיים ?? את לא צריכה לקום בבוקר לעבודה ?

למעלה