משחק חדש

מכחול 77

New member
משחק חדש

אומנם אני חדש כאן אבל סתם להכיר קצת יותר כל אחד יפנה שאלה אישית שמסקרנת אותו לחבר אחר בפורום שאני אתחיל ??? יאללה לדרך ליאתו'ש כפרה -למה התגובות שלך כל כך קצרות -הייתי נהנה לקרוא אותך יותר !

תורי-חתולה חמודה../images/Emo124.gif

את באמת חמודה?
במה זה מתבטא?

ברור שאני חמודה ../images/Emo13.gif

למרות שיש מי שיחלוק על דעתי... זה מתבטא בעיקר בהיותי חתולה, שזה די הולך יחד. לא יודעת איך זה מתבטא, צריך לשאול אחרים.........................

דרדקן

New member
השאלה שלי

מכחול 77- למה כל כך הרבה שאלות על הבוקר? ילדה שוקולדית - מי זה הא"וה? מריה - באיזו שיטה מאמן בעלך? דניאלה - מה למדת באוניברסיטה ולמה? נועה - על איזה אופנוע את רוכבת ולמה בחרת באופנוע ככלי התחבורה שלך? ליאתוש - מה פירוש
? שוקולדית, ברור, אוהד וזיגזג מה הקשר בינכם ומה הסיפור של הסקס על הבמה? זהו, נראה לי.

offנועה

New member
המממ...

כרגע, סוזוקי. בחרתי באופנוע בגיל 15, זה היה כל כך מזמן שאני אפילו לא זוכרת למה. אני חושבת שזה היה בגלל שאבא שלי אמר אז (וגם היום) - "בשום פנים ואופן לא".

../images/Emo6.gif

האוה"י = האחד והיחיד. סקס על הבמה עם ברור = כשרקדתי על הבמה במסיבה מעולה של דפש מוד, נזכרתי בברור כי השיר ששמעתי באותו רגע מופיע בחתימתו. הקשר עם זיגזג = הוא מארגן מפגשי פורום אצלי בבית בלי להודיע לי. הקשר עם אוהד = הוא כבר אמר שוא לא קשור.

האמת , כל האמת , ורק האמת

על הקשר בין הרביעיה הסודית . עדיין אי אפשר לספר הכל , אבל מה שכן אוכל לספר זה שאנחנו חלק מתוכנית הגרעין של ישראל . ילדה שוקולדית מומחית לראשי נפץ , אוהד מומחה לריתוח , בהסבה למהנדס הראשי של הפעולה , זיגזג מנהל אדמינסטרטיבי (סיפור הכיסוי שלו - מכירת מכוניות) , ואני עובד רס"ר 2842894 , מארגן פיצות , שווארמה , וזונות ........

../images/Emo12.gif משוגע! אתה יודע מה עשית עכשיו?

עכשיו נסראללה יחטוף אותנו!!!! בעצם, אולי לא את כולנו - למה הוא צריך זיגזג מוכר המכוניות בלבנון? נשארו שם כבישים בכלל??? אוהד טרם סיים את תהליך ההסבה ומה יש לו כבר לרתך שם? ואתה - יש לי חשבון לא סגור איתך!! למי סיפקת זונות?? פעם אחת ביקשתי ממך לדאוג לי בשעת צרה!! אפילו גמד עם גיבנת ועין אחת לא סיפקת לי!! גברים! לכי תסמכי עליהם!!

חחחחחחחחח

דווקא בעניין הגמדים יש לי במלאי . בורוד טוב לך ?! ... מה עם לבנון באמת ? שמעת על העיר הדרומית צוור ? ........

ששש! חכה עם צוור לפגישת צוות בבוקר!

בעניין הגמדים - מה יש לך במלאי? ורוד בייבי או ורוד פוקסיה?

למעלה