משחק חדש!

Mersitosh

New member
משחק חדש!

אוקיי המשחק הולך ככה: אני כותבת: לשמחתי: לצערי: אני מקווה ש...: אתם צריכים להגיד בכל אחד מהם מה קרה לשימחתכם היום מה קרה לצערכם היום ומה אתם מקווים שיהיה... אתם יכולים לכתוב על העלילה של השמייניה או בקשר לחיים שלכם...: דוגמאות: לשמחתי: יודעים שאיה חייה לצערי: לצערי היא התעלפה במקדש סקורפיו אני מקווה ש...: שימצאו אותה כמה שיותר מהר! לשמחתי: קיבלתי 100 במתמטיקה לצערי: יש עוד רבע שעה עד לתחילת השמינייה וזה עוד מלא זמן! אני מקווה ש...: תבינו את המשחק!

Rioter

New member
חח אוקיי ../images/Emo6.gif.

לשמחתי: יש לי פעולה היום, והולך להיות מגניב.
לצערי: משהו גרם לי להתבאס היום.. אני לא אכתוב אותו כאן, אבל לא נורא, יעבור. אני מקווה ש...: יגיע הערב, ואז אני אלך להזכיר סיינפלד מהבלוקבאסטר.
(כי יש לי סלקום.)

KiShKooSh

New member
אוקיי../images/Emo9.gifמוטי

לשמחתי:שסתם שמח לי
מוטי לצערי:אני נוסעת לאילת בפסח, ופסח זה עוד 45 יום(כן, כן אני פאטתית
) אני מקווה ש...: ילך לי עם המונולוג שאני עובדת עליו...

DoRiNuS sMiNiA

New member
בהצלחה! ביקי!../images/Emo99.gif

אפרופו מונולוגים,גם לי יש מחר בחינה (על המונולוגים שהתייעצתי איתך עליהם) בתקווה להתקבל למגמה...
ושוב בהצלחה|מאוהבת|

DoRiNuS sMiNiA

New member
אני סומכת עלייך../images/Emo8.gif

את יודעת במקרה מי הבוחנים? ואני אשתדל להחליף מילה עם המנהלת עלייך (אם אני אצליח
)

Rioter

New member
חהחה D:

המ... אין לי מושג. אני מניחה שסטיוארט המותק הזה (שהוא הבמאי, וגם עירב את עצמו בכל מיני קטעים... חח עם התנ"ך, 'כאילו אלוהים קורא')... אני מתארת לעצמי שהוא ייבחן, אבל בתכל'ס אין לי מושג. אולי רמי לב התסריטאי, ויש מצב שגם ניצה (אחת מההפקה) תהיה.
אבל תכל'ס, באמת אין לי מושג. בהצלחה לך בכל אופן!
תעדכני.

DoRiNuS sMiNiA

New member
כן...סטו...../images/Emo6.gif

איך צחקו עליו הטי'ניקים...
הם התחילו לצחוק "יא אללה איזה גנוב הסטיוארט הזה!" וכל מיני הערות ערסיות,הם נקרעו שם מצחוק... חשבתי שהוא בכל אב הבית או משהו
אבל אם את אומרת...
איזה מאגניב הוא! איך הוא ישב באיזור של הרמקולים
והתחיל לדבר,אבל זה לא תאם את השפתיים שלו
אני פוחדת שאני אתחיל לצחוק כשאני אראה אותו
דרך אגב..מי זאת הבלונדה שכל הזמן רצה איתו?

Rioter

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אין לי מושג מי זו הפרחה הבלונדינית עם הטלפון. XDDDDD אבל אני נקרעתי כל פעם כשראיתי אותה
!!! זה היה כזה מצחיק! באמצע המחזה היא עוברת על הבמה ומדברת בסלולרי XD (או שזה רק אצלנו היה? :X) ממ.. וסטיוארט הוא מותק אמיתי. השפתיים שלו לא הותאמו בכוונה
וזה אכן היה קורע מצחוק כשהוא נעמד מאחורי הרמקולים. XD

DoRiNuS sMiNiA

New member
אני פוחדת...

אם אני אראה את הסטו הזה...הלכו עליי המבחנים...אני אקרע מצחוק
מרגישים את הלחץ עכשיו...הילדה עם הבטחון העצמי הולכת והופכת לילדה חסרת ביטחון,ביישנית,אדומה ולחוצה

Rioter

New member
סטיוארט, לא סטו. XD

ואל תדאגי, הוא בנאדם כזה מתוק.
הוא ממש מפרגן וכל זה. אין לך מה להלחץ, כולם שם אנשים ממש מתוקים ומפרגנים.. תהיי בטוחה בעצמך, את צריכה להראות להם נוכחות שם. =)

../images/Emo55.gifעונה...../images/Emo70.gif

לשמחתי: קיבלתי 100 במבחן היסטוריה
לצערי: כולם חושבים שאיה מתה אני מקווה ש...: ימצאו את איה בקרוב ושאני אלך לארוע סיום של השמינייה

מגניב זה..../images/Emo8.gif

לשימחתי: עוד פורים ויש קצת חופש מביצפר לצערי: אין לי למה להתחפש אני מקווה ש..:שאני אמצא משהו דחוףףףףף חחחחחחח

למעלה